top of page

Angelų prognozė: sausio 11 – 17 d.

Štai ir įsibėgėjo Naujieji. Ar jauti besikeičiančią atmosferą aplink save, kuri skatina ruoštis pokyčiams? Anot angelų, ši savaitė – tai apsivalymo ir naujų pradžių iniciavimo laikas. Gal ir tau atėjo metas imtis kažko naujo? Kaip tą padaryt ir į kokius dalykus susitelkti, patarimais ir vėl dalinasi angelai.


Pirmasis itin aktualus dalykas šią savaitę – tai atsigręžimas į savo talentus, gebėjimus, dvasines duotybes. Gali pajausti, kad tavo vidus prašo dėmesio, nori, kad pagaliau imtumeisi savęs tyrinėjimo ir pažinimo, kad atpažintum ir pripažintum užgimstantį troškimą save išreikšti per naujas veiklas. Jeigu tavęs neribotų jokie žemiški įsipareigojimai, atsakomybės, finansiniai rėmai, kokiomis veiklomis tu užsiimtum? Galbūt užčiuopsi didėjantį norą pagaliau atskleisti turimus talentus, kuriuos kartais pavadini „gyslele“, tačiau tik tam, kad nesureikšmintum, nuslėptum besikuklindamas savo įgimtas duotybes. Kai kam susiklostys aplinkybės taip, kad atrodys, jog esate tiesiog sustabdytas ir / ar net atkirstas nuo įprastų veiklų ir visa tai tam, kad dar sykį perkratytumėte galvoje turimus įsitikinimus apie savo darbų prasmingumą ir paklaustumėte savęs: ar ši veikla vis dar atspindi tai, kas šiuo metu esu? Ar per šią veikslą galiu atskleisti savo gebėjimus ir talentus ir pilnai juos panaudoti kuriant gerovę sau ir pasauliui? Be to, dalis žmonių gali pastebėti ir stiprėjančias dvasines dovanas (pvz. intuiciją, aiškiaregystę). Suglumti tikrai nereikėtų. Priešingai!

Džiaukitės tuo, ką atveria jums dangus, nes tai anksčiau ar vėliau padės ne tik jums, bet ir greta esantiems išlikti ramiems ir harmoningiems, išlaikiusiems ryšį su Visata.

Kokiais būdais ir priemonėmis Visata bekviestų atsigręžti į save, tu atmink, kad visa tai vyksta tam, kad pagaliau atsidurtum „savo rogėse“. O jeigu savieškos procesas pasirodys miglotas ir neaiškus, paprašyk angelų pagalbos ir jie tau parodys, kur gali atrasti savo pašaukimą ir kaip geriausiai jį išreikšti. Tik paprašyk...


Antroji šios savaitės vinis – tai atsitraukimas. Natūralu, kad suvokus ir priėmus tikruosius savo talentus, norėsis atsiriboti nuo tų darbų, kurie nebedžiugina, nebekuria gerovės, nesuteikia galimybių atsiskleisti, tobulėti. Reiškia, gali tekti keisti dabartinių veiklų pobūdį, einamas pareigas, galbūt net darbovietę. Be to, atsitraukimo strategija bus reikalinga ir tuomet, kai kalba pasisuks apie santykius. Daliai žmonių šią savaitę teks sau pripažinti, kad jie kitų žmonių nepakeis ir tiesiog atėjo metas sukti savo keliais. Kaip be būtų sunku ir sudėtinga, visgi kartais išsiskyrimas – tai vienintelis kelias į laimingesnę būtį visiems su konkrečiais santykiais susijusiesiems, nors dabar ir atrodo, kad tai visiška beprotystė... Na, o dar kitiems žmonėms gali tekti apmąstyti savo gyvenimą kur kas platesniu masteliu ir keisti jį iš esmės suvokiant, kad dabartinis požiūris, gyvenimo būdas nenuves ten, kur norisi būti. Tad stebėk, kas vyksta tavo gyvenime šią savaitę, kuriose gyvenimo srityse jauti disbalansą ir savęs paklausk:


Galbūt jau esu pasiruošęs imtis pokyčių? Galbūt jau atėjo metas atsitraukti, atsiriboti, išsilaisvinti iš visko, kas nebekuria džiaugsmo mano širdyje?

Savianalizė, savieška, atsiribojimas nuo to, kas nebekuria gerovės , - tai šios savaitės meilės ir pagarbos sau atspindžiai. Kartais meilė ir pagarba sau painiojama su egoizmu, egocentrizmu, nes manoma, kad kai žmogus rūpinasi savo gerove ir interesais jis tai daro kitų žmonių gerovės sąskaita. Tačiau ar tikrai visa tai tiesa? Ar pagarba ir meilė savo kūnui, asmenybei, poreikiams interesams, svajonėms reiškia, kad būtinai nuskriaudžiamas pasaulis? Ar savo poreikių nepaisymas, išdalinimas savęs (fizine, emocine, mentaline prasme) iki nukritimo yra konstruktyvus, sveikintinas ir nenuskriaudžiantis? Angelai šiuo atveju kalba apie tokią elgesio su savimi formą, kuri įgalina žmogų žvelgti į save besąlyginės meilės kupinomis akimis, pastebėti vidinį, išorinį grožį ir visa tai pagaliau įvertinti. O jeigu pajausi, kad sunku pamatyti savo grožį, juolab tuo pasidžiaugti, paprašyk angelų pagalbos. Jie pasidalins su tavimi savo matymu ir padės tau suvokti paprastą tiesą –


tu esi tobulas ir gražus Visatos kūrinys.

Galiausiai, angelai primena ir dar vieną svarbų dalyką. Kai aplinkoje dominuoja permainų vėjai, širdyje virpa nepasitikėjimo savimi, nevertumo ar abejojimo savo galia emocijos ir mintys, natūralu, kad visa tai slegia, pristabdo norą judėti į priekį. Tačiau angelai kviečia vengti nekonstruktyvių būsenų ir savo dėmesį geriau nukreipti apsivalymui. Tai ir namų aplinkos apvalymas, susitvarkymas, kuris išlaisvins iš užstingusios energijos, įneš lengvumo jausmą, ir energinis savęs apsivalymas, leisiąs pamatyti realybę blaivesnėmis akimis. Energiškai save apvalyti galima prausiantis po tekančiu vandeniu prašant, kad šis nusineštų drauge visas energines apnašas. Kitas būdas – tai paprašyti arkangelo Mykolo pagalbos (plačiau apie tai rasi čia: https://www.angelyste.com/post/kaip-arkangelas-mykolas-gali-pad%C4%97ti-tau). Jei mėgsti medituoti, apsivalymo praktiką ir kitų meditacijų surasi prisijungęs prie Angelisto erdvės (https://www.angelyste.com/angelistoerdve). Be to, energiniam apsivalymui tinka joga, Reiki ir kitos panašios praktikos. Šiai dienai pasirinkimų tikrai yra nemažai, tad atsirink tau labiausiai patinkančią ir išsilaisvink iš energinio užkietėjimo, o po to stebėk, kaip viskas po truputį sugrįžta į savas vėžias.


Taigi laukia išties įdomi ir labai dinamiška savaitė. Kas be nutiktų tavajam fronte ir kokie pokyčių vėjai besiautėtų, atsimink, kad tu esi ne vienas. Greta tavęs nuolat būriuojasi pagelbėti norintys angelai. Tu tik paprašyk ir jie tau padės atrasti savo talentus, suvokti, kam atėjo metas pasakyti „sudie“ ir patars, kaip pagaliau išjudėti į priekį.


Sėkmingos kloties!


344 peržiūros
bottom of page