top of page

Angelų prognozė: sausio 18 – 24 d.

Tikrai žiemai atkeliavus, snaigėmis iš dangaus į delnus nutūpia ir angelų žinia. Ateinančių dienų metu aktualizuosis trys esminės temos: darbas / karjera, vidinių išgyvenimų konstruktyvus išreiškimas ir dėmesio sutelkimas į jau pasiektus rezultatus. Galbūt visa tai skamba ne visai aiškiai ar kiek banaliai, tačiau po šiomis idėjomis slypi ypač vertingos angelų žinutės ir patarimai. Tai į ką atkreipti dėmesį šią savaitę?


Visų pirma, vertinga atsigręžti į savo profesinį kelią ir pažvelgti į jo artimą ir tolimesnę perspektyvą.


Ši savaitė – tai itin palankus metas apsvarstyti pasirinktos karjeros kelią, pajausti, ar vis dar norisi keliauti ta pačia kryptimi. Pravartu paklausti savęs: ar matau prasmę to, kam paskiriu trečdalį (o kai kuriais atvejais ir daugiau nei pusę) savo gyvenimo laiko? Ar mano vidus džiaugiasi, kai atlieku man paskirtas / pasirinktas pareigas? Ar turima veikla leidžia man panaudoti turimus talentus, žinias, patirtį, įkūnyti kūrybinį potencialą? Uždavęs šiuos klausimus tu labai gerai pajausi ir suvoksi, kokiu saviraiškos keliu judi ir ar keliauti ten, kur iš tiesų nori būti. Angelai mums primena:




Jūs , žmonės, nuolat keičiatės, tobulėjate, vis geriau ir geriau pajuntate, suvokiame, ko iš tiesų norite iš savo veiklų, darbo, karjeros. Nuolat besikeisdami pradedate suvokti, kad ta profesija, pareigos, veiklos, kurias pasirinkote prieš eilę metų ir kurios galbūt džiugino, šiandien jau prarado savo skonį, aktualumą, augimo galimybes. Ir gerai! Vadinasi, atėjo metas ieškoti naujo kelio. Kelio, kuris įveiklintų visą tavo dabar turimą potencialą ir tai, kuo esi šiandien. Tad nesisielok, o su džiaugsmu priimk darbinėje srityje atkeliaujančius pokyčius. Visa tai išeis į naudą. Pamatysi!


Antra, svarbu bus pažvelgti ir į savo vidines būsenas.


Įsisukę į kasdienybę ir nesibaigiančius rūpesčius, reikalus, darbus, atsakomybes, įjungiame autopiloto rėžimą ir pamirštame (sąmoningai arba automatiškai) pasigilinti į savo pajautimus, širdyje virpančias emocijas. Kai metai iš metų nepaisome savęs ir to, ką bando pasakyti širdis, sėdime užspaudę jai lūpas, nes leisti sau jausti yra pernelyg sunku, įpratiname save viską kaupti, kol anksčiau ar vėliau visa tai pratrūksta, susprogsta ir virsta didžiule emocijų audra, uraganu, gyvenimo drama. Siekdami užbėgti tam už akių, angelai kviečia koreguoti savo pasirinkimus ir užuot gyvenus autopiloto, roboto rėžimu, leisti sau sustoti ir atkreipti dėmesį į savo jausmus, širdyje esančias emocijas. Jas užčiuopus, pasiimti lapą popieriaus ir visa tai aprašyti. Rašymas – tai puiki savigalbos priemonė, kuri padeda „nuleisti garą“, išreikšti žodžiais tai, kas vyksta širdyje. Aprašius savo emocijas, jas galima žymiai geriau suvokti, užčiuopti jų sukilimo aplinkybes ir priežastis. O suvokiant, kodėl buvo išprovokuota viena ar kita būsena, gilėja savęs pažinimas, kaupiama išmintis, žmogaus reakcijos tampa sąmoningesnės. Tad nenuvertink rašymo, kaip savigalbos priemonės naudos. Pradėk rašyti ir galbūt pajausi, kad tavo vidus jau seniai to labai laukė...


Trečia, šią savaitę itin svarbu stebėti savo minčių turinį.


Angelai puikiai suvokia, kad praėjusieji metai mums visiems buvo išties spalvingi. Teko lavinti gebėjimą jaustis laisviems širdyje, atsirinkti „grūdus nuo pelų“ (ypač tiesos beieškant), vaduotis nuo įvairiausių baimių, stiprinti sveikata, tarpusavio ryšius, kūrybiškai pažiūrėti į tai, kaip bendrauti ir dirbti ribotose aplinkose ir dar daugiau. Pandemija taip stipriai įsirėžė į mūsų minčių turinį, kad daugeliui tai tapo viena ir ko ne pagrindine būties tema. Šiandien vis dar kyla begalė klausimų: kada visa tai liausis, kaip visa tai paveiks mūsų artimą ir tolimą ateitį ir pan. Jeigu jautiesi pavargęs, išsekęs ir praradęs viltį dėl ateities, žinok, kad didžiausi iššūkiai jau įveikti, sunkiausia atkarpa nukeliauta. Dabar ateina laikas, kai po truputį viskas rimsta, stoja į savas vėžias. Tad nusiramink, dar šiek tiek palauk ir užtarnautas atpildas netrukus pasieks tavo delnus. Patikėk.


Taigi atsigręžk į save ir patyrinėk širdyje gyvenančias emocijas, pajautimus dėl profesinės saviraiškos, o kai pajausi sunkumą primink sau, jog blogiausia jau praeityje. Atėjo malonių pokyčių metas! Tad gaudyk savo laimės paukštę ir eik ten, kur veda širdis.

 

Jeigu norėtum sužinoti ne bendras, o tik Tau skirtas angelų žinutes 12 mėnesių, visą sausio mėnesį asmeninę angelų prognozę 2021-iesiems gali užsisakyti su 30 proc. nuolaida!


Asmeninę angelų prognozę užsisakyti gali čia:


261 peržiūra
bottom of page