top of page

Angelų prognozė: gruodžio 28 – sausio 3 d.

Paskutinei metų savaitei žengiant pro duris, drauge su ja atplasnoja aidas iš dangaus, atnešdamas žinią vilties... Vilties, įpintos į keletą labai svarbių žinių iš angeliškojo pasaulio. Šį sykį kalba eina apie didžių pokyčių metą, parodysiantį, kaip išlikti harmonijoje su savimi ir ką palikti išeinančių metų kišenėse. Tačiau apie viską nuo pradžių.



Savaime suprantama, kad besibaigiantys metai, šventinis laikotarpis dažnai būna dosnus pačių įvairiausių patirčių.

Atrodo, kad per paskutinį metų mėnesį nutinka viso tiek daug, kaip kad per visus metus kartu sudėjus. Taip yra dėl to, kad paspartiname savo gyvenimo tempą arba įsitraukiame į greta esančių žmonių spėrų ritmą. O būna ir taip, kad pats gyvenimas pametėja aibę situacijų, kurios pradeda šaukti taip spiegiančiai, kad nebelieka nieko kito tik pažvengti visam tam į akis. Pažvelgti, tiesiog... Ir pagaliau pamatyti, kas iš tikrųjų vyksta mūsų gyvenimuose. Panašu, kad būtent tokia ir bus paskutinė savaitė. Ateinančių dienų metu gali tekti ne tik senus metus palydėti ir pasitikti Naujuosius, ne vien šviesą į save įsileisti ir į naują Vandenio erą perlipti.

Iš tiesų, gali tekti pažvelgti tiesai į akis, kuri nebūtinai bus įsivilkusi į gražų, auksu spindinį apsiaustą.

Tiesa gali būti skaudi, neskani, sužadinanti pyktį, nusivylimą, praradimo jausmą. Vieniems tiesos paieška persikels į santykių kontekstą ir teks pažvelgti į pliką faktą: pakeliui man su tavimi ar jau išsemti visi galimi rezervuarai? Kitiems teks spręsti su darbu susijusias dilemas ir išsiaiškinus savąją tiesą apsispręsti, ar noriu tęsti toliau, o gal viski eisiu toliau? Tretiems aplinkybės susidėlios taip, kad teks nardyti po kitas gyvenimo sritis, kaip sveikata, meilė, pinigai, saviraiška, saviugda. Galbūt savęs klausi „kokios tiesos apie savo sveikatą aš nepriimu?“, „ką turiu pakeisti, kad galėčiau džiaugtis geresne finansine padėtimi?“ ir pan.

Angelai pataria būti akyliems ir stebėti prieš nosį iškylančias situacijas, paklausti savęs, kokia viso to prasmė ir kokių pokyčių prašosi vidus.

O jei pajausi, kad sunku įžvelgti situacijų prasmingumą, sudėtinga susidoroti su įgytu nauju žinojimu, prisiminki, kad tau padėti gali angelai. Tiesiog paprašyk jų pagalbos (mintimis, žodžiu ar net raštu) ir ilgai laukti tikrai neteks.


Norėdamas harmoningai ir ramiai perkeliauti šį spalvingą, pokyčių besiprašantį laikotarpį, gali šį tą savo emocinei gerovei padaryt ir tu.

Angelai mato ir suvokia, kokia nelengva žmogiškoji būtis, kokios sodrios gali būti emocinės būsenos, ir nori pasiūlyti keletą patarimų.


Visų pirma, jie skatina vengti teisimo.

Mūsų protas taip jau sutvertas, kad nuolat vertina realybę ir bandydamas ją suvokti kategorizuoja viską į tam tikras grupes ir dėlioja į stalčiukus su užrašais: „gerai“, „blogai“, „neutraliu“ „tiesa“, „melas“, „nežinau“ ir pan. Susidūrus su šios savaitės įvykiais, tikėtina, norėsis juos dėti ant svarstyklių bandant suvokti, ant kurios lėkštutės sėdi fortūna, o ant kurios – nuostoliai. Norėsis analizuoti situacijas, vertinti žmones ir dėlioti visus pliusus ir minusus. Nepaisant to, geriau savo mintis sutelkti į konstruktyvesnę kryptį ir tiesiog ugdyti savyje gebėjimą leisti realybei būti tokiai, kokia ji yra. Leisti sau būti tokiu, koks esi...


Antra, gali kilti didžiulis noras žūtbūt išspręsti visas per savaitę iškylančias problemas.

Atrodys, kad neįmanoma nurimti tol, kol nepavyks surasti išeities, „sutvarkyti to reikalo“. Kai kam norėsis maištauti, per prievartą grūsti savo tiesą, kariauti ir kautis su tais, kurie neva harmoniją, balansą pažeidė, tiesą išniekino, nepagerbė tyrų intencijų ir gero darbo. Visgi paskubomis daromi veiksmai ir greiti problemų sprendimai ilgalaikių rezultatų neduos. Anot angelų, kur kas labiau pravers ramumas, vidinės harmonijos savyje siekis, ir mokymasis sudėjus ginklus tiesiog tekėti su Visatos ritmais nors dabar dar ir neaišku, kur ta srovė nuplukdys.


Galiausiai, visų šių išbandymų dėka gali tekti suvokti, kad yra dalykų, kurių sukontroliuoti tiesiog nėra galimybės.

Galima kovoti su vėjo malūnais, tačiau anksčiau ar vėliau ateina žinojimas, kad geriau tiesiog atsitraukti ir leisti įvykiams vykti savo eiga. Tad perduoki nesukontroliuojamą į Visatos, Dievo, angelų rankas ir leisk tau padėti. Tokiu būdu lavinsi savyje gebėjimą besąlygiškai pasitikėti nematoma jėga, kuri dirbdama užkulisiuose, stato nuostabų, į ramybę ir harmoniją sugrįžti padėsiantį, planą.


Taigi, kas be nutiktų, atmink, kad greta tavęs nuolat sukasi Visatos pagalbininkai, kurie tave saugo, globoja, skatina judėti į priekį. Šios pagalbos dėka tu gali lengviau ir paprasčiau surasti kelią į ramybę ir harmoniją, jeigu tik pasitikėsi jų vedimu, jei išdrįsi pažvengti realybei ir tiesai į akis. Tad nestabdyk! Drąsiai ir ramiai pasitik visas ateinančios savaitės patirtis ir tegu jos tau parodo, kokių pokyčių ištroškusi tavo širdis.


Palaimingų Naujųjų Metų!


309 peržiūros
bottom of page