top of page

Angelų prognozė savaitei: rugsėjo 10 – 16 d.

Atnaujinta: 2018-09-18


Kyle Gray. Angel Prayers Oracle Cards.

Vakar prasidėjęs naujas mėnulio ciklas mergelės ženkle kviečia ne tik svajoti, atminti savo troškimus, o ir atkreipti dėmesį į keletą svarbių dalykų.


Šią savaitę galite jaustis itin kritiški ir tai nukreipti tiek į save, tiek į aplinkinius. Norėsis gilintis į smulkmenas, ieškoti jose tobulumo ir pabrėžti visa tai, kas atrodys neišbaigta, nepakankama, neestetiška, nemalonu. Ramiai ir taikiai priimkite šias patirtis. Galbūt tai net padės pastebėti svarbius dalykus, situacijas, žmones, kuriems atėjo laikas pasakyti „sudie“? Laimėsite daugiau, jei savo energiją paskirkite darbams, kurie reikalauja organizuotumo, tvarkos, tam tikros struktūros. Galbūt yra užsilikusių dokumentų, sąskaitų tvarkymo reikalų?


Ši savaitė itin palanki užsiimti savanoriška veikla ar tiesiog daugiau energijos skirti pagelbstint kitiems. Galbūt artimiesiems, draugams ar kolegoms labai praverstų geras žodis, paskatinantis patarimas, papildomos rankos atliekant pačius įvairiausius darbus. O galbūt pagalbos ranką galite ištiesti sergantiems, vargstantiems ar senoliams? Jums tai gali būti visiškai mažytis geras darbas, o kitam tai gali būti gyvenimą esmingai praskaidrinantis žygdarbis.


Jauno mėnulio kontekste, angelai kviečia ieškoti džiaugsmo net ir mažuose dalykuose. Kuo galėtumėte pasidžiaugti jau dabar? Gal tai, kad šiandien gėrėte labai skanios kavos puodelį? O gal tai, kad kolega pasakė komplimentą? O gal artimas žmogus mielai prisiglaudė ir pasakė, kaip labai Jus myli? Gebėjimas pasidžiaugti mažais dalykais – tai yra puikus vaistas nuo slogios nuotaikos, pernelyg jautraus reagavimo į pasaulį, liūdesio, apatijos. Pabūkite šią savaite tarsi maži vaikai, besidžiaugiantys viskuo, kas supa. Kokia veikla Jus pradžiugindavo vaikystėje? Atėjo metas visa tai prisiminti ir pakartoti! Tad leiskite sau bent šią savaitę užsiimti tuo, kas džiugina širdį.


Taigi te būna tai gerumo, džiaugsmo, vaikiškumo savaitė!

153 peržiūros
bottom of page