top of page

Angelų prognozė savaitei: balandžio 22 – 28 d.

Atgimimo šventės nuotaikos šią savaitę persikels į darbinius reikalus, kurie pareikalaus jūsų dėmesio būtent šią savaitę.

Ateinančias dienas galimai jausite energijos stygių, norėsis sulėtinti tempą, galimai trūks ūpo. Jei jausitės nekaip, o atsikvėpti neleis už nugaros besirikiuojantys darbai, angelai siūlo išeitį. Atgauti jėgas ir pagerinti nuotaiką jums padės fizinė veikla. Jei turite galimybę, išeikite trumpam pasivaikščioti ar pavažinėti dviračiu. Pasimankštinkite ar atlikite tempimo pratimus, vos pastebėsite, kad apleidžia jėgos. Jei būtų sunku nusiraminti ir sutelkti dėmesį, pabandykite jogą ar meditaciją. Egzistuoja daugybė būdų, padedančių subalansuoti energiją, pataisyti nuotaiką ir atgauti jėgas. Tad paskirkite šiek tiek laiko pasirūpinti savimi, o atgavę jėgas darbus atliksite ir greičiau, ir geriau.


Pošventinėmis dienomis, nors ir norėsis patinginiauti, visgi aplinkybės klostysis taip, kad būsite skatinami apgalvoti savo karjeros kelią, pasverti visas atsiveriančias galimybes. Gali būti, kad šią savaitę jausitės tarsi įstrigę darbo rutinoje, nerandantys „išėjimo“ iš nemaloniai susiklosčiusios situacijos. Nepaisant to, angelai primena: „nėra padėties be išeities“. Šią savaitę esate kviečiami žengti žingsnį atgal ir labai gerai įsižiūrėti į savo karjeros kelią, pastebėti visas subtiliai besiskleidžiančias naujas galimybes ir atsiveriančius alternatyvius kelius. Jeigu jau kurį laiką norėjote keisti darbą, steigti savo verslą ar atrasti būdų paįvairinti einamas pareigas, tai žinokite, jog tam atėjo itin palankus metas. Jei visgi jausitės pasimetę ar persekiojami netikrumo, pasikvieskite pagalbon angelus ir šie jums parodys, kokios su darbu susijusios galimybės laukia jūsų dėmesio ir iniciatyvos.


Angelai padės jums atrasti ne tik naujas galimybes, o ir atves pas jus žmonių, kuriems šiuo metu reikalinga jūsų pagalba. Jūsų atliekamo darbo dėka jūs pasitarnausite gerovei žmonių, ieškančių teisingumo, apsaugos. Jeigu jūsų darbas vienaip ar kitaip susijęs su tarpininkavimu, atstovavimu žmonių interesams, apsauga, teise ir pan., žinokite, kad ši savaitė – tai šansas jums atlikti savo misiją, esmingai pasitarnauti žmonėms. Kas žino, gal jūsų pagalbos paprašys ir pats žmogaus „kostiumą“ apsivilkęs angelas... Tad pasistenkite būkite geranoriškesni, atidesni, paslaugesni kitiems.


Taigi ateinančiomis dienomis pasistenkite būti atidesni savo poreikiams, geranoriškesni su tais, kurie kreipsis į jus pagalbos, ir atviresni naujoms idėjoms, projektams, atsiveriančioms galimybėms. Visa tai padės jums džiaugsmingai judėti besiskleidžiančio pavasario link.


Malonios savaitės!


55 peržiūros
bottom of page