top of page

Angelų prognozė savaitei: balandžio 27 – gegužės 3 d.

Paskutinioji balandžio mėnesio savaitė jau žingsniuoja būties vagomis savo saujose nešdama pačių įvairiausių galimybių. Turėsime šansą padirbėti su santykių tema, išglostyti viduje kirbančias baimes ir nerimą bei pasimėgauti akimirka žavinga, nes priežasčių tam bus tikrai su kaupu. Klausimas tik, ar sugebėsi visa tai pastebėti?


Pirmoji angelų žinia, kuri kalba apie tai, kokios energijos suksis aplink ir ką žvalgydamiesi stebėsime vykstant šalia mūsų, susijusi su santykių sritimi.

Atrodo, kad susidursime patys tiesiogiai arba stebėsime artimųjų žmonių gyvenimuose vykstančius iššūkius, kurie kils iš noro, o gal nenoro, išsiaiškinti, kas iš tiesų vyksta tarp jų ir mylimųjų, artimųjų, bendraminčių, kolegų, draugų. Labiausiai tikėtini nesutarimai tarp romantiškais ryšiais susaistytų žmonių, kurie jaus stimulą aiškintis santykiuose iškilusias ar kylančias problemas, situacijas, nesusipratimus. Tai puikus laikas atverti santykių žaizdas, jas išvalyti pasitelkiant atvirą, nuoširdų, gilų dialogą, kurio metu iš tiesų pavyktų atskleisti savo nuoskaudas, išsakyti lūkesčius, pasidalinti svajonėmis. Po tokios atvirumo terapijos, santykių žaizdos išsivalys, ims trauktis ir visuminė nuotaika išsyk harmonizuosis. Gali būti ir taip, kad pakliūsite į situacijas, kai teks stebėti tarp žmonių įsiplieskiantį konfliktą. Tokiu atveju, pasistenkite išlikti ramūs, o mintyse palinkėkite šiems žmonėms gebėjimo priimti vienas kito tiesą, suprasti ir surasti patį visiems geriausią problemos sprendimą. Angelai nurodo, kad šios savaitės energijų bangose skęsti tikrai neprivalome, nes palankus vėjas pučia mūsų naudai. Tad įkvėpkime gryno oro ir harmonizuokime įsisiūbavusius santykius!


Antroji angelų žinutė nurodo į vidinę būseną, kurią galimai jausime ateinančias septynias dienas.

Kartais būda dienų, kai aplanko baimės ir nerimas, tiesa? Tos nemalonios vidinės būsenos kartais iškyla kaip „lietus iš giedro dangaus“, neaišku nei iš kur, nei kodėl. Būna dienų, kai nerimą, baimes, stresą perimame iš kitų žmonių, kurie tuo dalinasi tiesiogiai ar skleisdami socialiniais tinklais. Įsibauginame ir nuolat skaitydami, klausydami negatyvias naujienas, sąmokslo teorijų išvedžiojimus, klaidinančios informacijos teiginius ir t.t. Žvelgiant į nūdienos informacijos srautą, atrodo, kad laukti kažko gero kaip ir nėra prasmės, nes prognozės skalambija apie blogiausią. Angelai supranta visą mus supančią dinamiką ir nerimą, baimes, kurias jaučiame. Dėl to, jie nori, kad tu žinotum štai ką:


„Tavimi yra pasirūpinta, esi saugojamas ir globojamas. Globojame ir tavo mylimuosius, artimuosius, saugojame namus, automobilius ir visa kitą, kas tau svarbu. Kai sunku, įsivaizduok tave apglėbiančius angelo sparnus ir išsyk pajausi mūsų meilę, ramybę ir saugumą.“

Trečioji angelų žinia išties paskatina nusišypsoti.

Nepaisant to, kad galbūt susidursime su santykių problemomis ir kamuos nemalonios vidinės būsenos, visgi, viskas yra ne taip, kaip atrodo iš pirmo žvilgsnio. Angelai teigia, kad iš tiesų, įvykiai vyksta tobula seka ir netrukus tu pats tuo įsitikinsi. Netrukus žvelgsi atgal ir sakysi: tikrai viskas išėjo į naudą! Ko gi aš tai nerimavau? O kol tai nutiks, tiesiog atsipalaiduok, pasikliauk Visatos išmintimi ir neribotais jos ištekliais suteikdamas jai leidimą pasirūpinti tavimi...


Taigi, kai liudysi santykių iššūkius ar nemalonias savo vidines būsenas, atmink, kad viskas yra ir bus gerai. Visos patirtys yra vertingos ir reikalingos, tačiau kiek iš jų praturtėsi, priklauso tik nuo tavęs.


Šviesos savaitės!


127 peržiūros
bottom of page