top of page

Angelų prognozė savaitei: balandžio 8 - 14 d.


Planetoms rikiuojantis į unikalų tandemą ir įsibėgėjant kalendoriniam pavasariui, šią savaitę angelai į paviršių kelią meilės ir santykių temą. Artimiausiomis dienomis jausite ne tik energijos antplūdį bei norą veikti. Širdį lankys suvirpinantys jausmai, o galvą apsuks romantiškos mintys. Pasimėgaukite šiais subtiliais momentais ir nebijokite pademonstruoti savo jausmų.


Panašu, kad ore tvyros ne tik meilės, romantiškų jausmų energija. Angelai praneša, kad aktualizuosis ir santykių tema, o ypač artimų sielų ryšiai. Gali būti, kad šią savaitę pildysis svajonės tų, kurie pastaruoju metu Visatai siuntė prašymus sielos draugui / partneriui sutikti. Tad pasistenkite atkreipti dėmesį į šią savaitę sutiktus žmones, stebėkite subtilias užuominas ir ženklus, įdomiai ar net neįtikimai susiklostančias aplinkybes. Visa tai padės jums atpažinti sutiktąjį sielos bičiulį.


Kai kuriems žmonės ši savaitė taps santykių išbandymo laikotarpiu. Žinokite, kad artimiausiomis dienomis galimai jausitės jautresni nei įprastai, karščiau reaguosite į nemalonias situacijas, stipriau jausite kitų žmonių nuotaikas, o tai neišvengiamai veiks jus pačius. Dėl to padidės konfliktų tikimybė ir ypač su mylimaisiais. Tad pasistenkite atpažinti ir pažinti savo jautrumą. Suteikite sau šansą būti jautriu, išgyventi tai su meile ir atidumu sau. Apsukite save raminančia, atpalaiduojančia aplinka, pasikvieskite draugijon tuos, kurie jus įkvepia, pakylėja, paguodžia. Jeigu yra galimybė, praleiskite bent šiek tiek laiko gamtoje. Tai padės harmonizuoti jūsų jautrumą, adekvačiai reaguoti į tuos, kurie jus provokuos, bei surasti meile grįstą sprendimą nesutarimuose su mylimaisiais. Jeigu šiuo metu išgyvenate dėl nekaip besiklostančių santykių ar esate susipykę, tai žinokite, kad netrukus šios situacijos išsispręs visiems palankia linkme. Tiesiog išlaikykite tikėjimą ir pasistenkite išlikti ramūs.


Taigi, anot angelų, laukia romantiška savaitė, kupina įdomių sutapimų, nutikimų. Palankiai klostysis aplinkybės, skatinančios naujų santykių užsimezgimą, esamų santykių vystymąsi, kurios įneš gėrio, ramybės ir džiaugsmo į jūsų gyvenimą.


Meile alsuojančios savaitės!


105 peržiūros
bottom of page