top of page

Angelų prognozė savaitei: birželio 1 – 7 d.

Štai ir vasara! Sulig jos pasirodymu, verčiasi ne tik dar vienas kalendoriaus lapas, mainosi ir žmogaus būties atspalviai. Pasirodo, ateinančiomis dienomis vienaip ar kitaip būsime paliesti taikos ir ramybės. Vieni jos ieškos ir suras pasinėrę į vidinę tylą, kiti – prisiminę savo tikrąją vertę, treti – susigrąžinę galią į savo rankas.

Angelai primena mums, kad atsidūrę net ir nepalankioje situacijoje ar nemaloniame pokalbyje, taiką ir ramybę susigrąžinsime prisimindami, kad visko ko esmė yra meilė. O visa kita – tai žmogaus ego sukurtos iliuzijos. O tų iliuzijų šią savaitę tikrai nestigs...


Viena tokių iliuzijų – ta, kad neva visi kiti žmonės tai žino, ką ir kaip daryti, bet ne aš.

Iš ties atrodo, kad ateinančiomis dienomis susidarys įspūdis, kad aplinkui esantys žmonės turės žymiai daugiau aiškumo savo mintyse, jausmuose ir visa tai atsispindės jų veiksmuose. Stebėsime žmones, kurie užtikrintai žingsniuoja į priekį matydami ir žinodami kur juda bei kaip. Atrodys, kad tarsi iš niekur atsiradęs vidinis žinojimas jiems suteikia gyvenimo kryptį, tikėjimo ir pasitikėjimo bei jėgų kopti net į pačius stačiausius kalnus. Matydami tokį žmonių elgesį ir džiaugsimės, ir galimai nuliūsime. Džiaugsimės, nes žmonių aktyvumas, atkaklumas ir kryptingumas iš ties žavės. Gali būti, kad tuo pačiu ir liūdėsime, manydami, kad tie vidinio aiškumo apimti žmonės yra kažkuo geresni, ypatingesni, gal net išmintingesni. Neišvengiamai save lyginsime su jais ir kuo daugiau tai darysime, tuo prasčiau jausimės... Kita vertus, susiklosčiusią padėti galima ir pakeisti, jei užuot savęs gailėjęsis surasi būdą pabūti su savimi, pasimėgausi tyla ir savęs išklausinėsi tokių dalykų kaip: kas esi, kur eini ir ko trokšti. Angelai teigia, kad tą vidinį žinojimą turi ir tu, belieka įdėti šiek tiek pastangų ir atnaujinti ryšį su savimi. Padaryk tai dėl savęs, iš meilės. Iš meilės sau.


Kita iliuzija, glaudžiai susijusi su prieš tai minėta, glūdi savosios galios užmarštyje.

Turbūt sutiksi, kad būna dienų, kai atrodo, jog ko besiimtum, ir ką bedarytum, vis viena nesulauki trokštamo rezultato. Sveikai maitiniesi, mankštiniesi, tačiau sveikata vis tiek nedžiugina. Stengiesi būti geras ir meilus, tačiau antra pusė to neįvertina. Uoliai dirbi ir atsakingai atlieki visus pavestus darbus, tačiau darbdavio dėmesio nesusilauki ir gana. Kasdien nuoširdžiai save lavini, atlieki įvairiausias sąmoningumo plėtimo praktikas, bet „nušvitimo“ niekaip nesulauki ir vis tiek jautiesi tuščias, pasimetęs ir/ ar neramus. Būna dienų, kai pradedi sau kartoti panašias frazes, kaip „aš nieko negaliu“, „niekas man nesigauna“, „niekada nieko nepasieksiu“, „esu niekam tikęs“. Susimažini sulyk dulkės dydžiu ir galutinai pameti save... Anot angelų, tikėtina, kad ateinančiomis dienomis būsime linkę save kritikuoti, menkinti, galbūt net pasiversime aplinkybių auka. Užbėgdami įvykiams už akių, angelai kviečia išsilaisvinti iš šios iliuzijos ir prisiminti, kad kiekvienas esame didingas, galingas, Visatos mylimas kūrėjas. Kūrėjas, kuris kruopščiai savo mintimis, emocijomis ir veiksmais tapo dabarties momento grožį. Ne kitas žmogus ir / ar supančios aplinkybės už mus tapo gyvenimo paveikslą, o tik tu pats. Šią privilegiją gavai sulyk pirmuoju oro įkvėpimu, kai į tavo rankas Visata įdavė stebuklingąjį teptuką... Tad rinkis tokias spalvas ir technikas, kurios padėtų Tau tapyti patį gražiausią gyvenimo šedevrą.


Kalbant apie žmogaus galią, šią savaitę gyva bus ir dar viena iliuzija. Iliuzija, kuri sako: žmogus turi valią kurti, tačiau vis vien viska bus taip, kaip reikia.

Atrodytų, kad ten kažkur aukštai danguje gyvena Išmintingasis, kurio galioje ir valioje yra visos mažosios šios žemės dulkės, žmonėmis vadinamos. Su jomis Išmintingasis tiesiog juokauja, žaidžia, tampo už rankų ir kojų it marionetes. Ir nors egzistuoja tam tikri Visatos principai, kaip sakykime, gerovės visiems užtikrinimo, meilės ir tiesos, gausos, energijos apykaitumo, visgi žmogus turi didžiulę laisvę kurti. Kiekvienam žmogui suteikta balta drobė, teptukas ir aibė spalvų, kad šis galėtų tapyti tai, ką užsinorėjęs... Jei ateinančiomis dienomis pajausi, kad gyvenimas krypta ne tokia vaga, kaip norisi, jei įvykiai klostosi nepalankia kryptimi, užuot žvilgčiojęs į kitus ar kaltinęs aplinką, pasinaudok galimybe patikslinti Visatai, ko trokšti iš tiesų. Atsisuk į save ir paklausk: kada ir kur nukrypau nuo kurso? Kodėl taip pasielgiau? O ko šiuo metu noriu? (Ne tai, ko bijau, nenoriu, nelaukiu, vengiu, o tai, ko NORIU, LAUKIU, PRIIMU). Išsigryninęs tikruosius troškimus ir apie juos pozityviai galvodamas anksčiau ar vėliau visa tai patirsi, pritrauksi, manifestuosi. Nusitapysi savo gyvenimo paveikslą kokį tik norėsi ir taip, kaip tau gražu.


Taigi ateinančių dienų metu susidursi su aibe iliuzijų, kurios patikrins, ar stipriai tiki savimi ir kaip gerai save pažįsti. Jei pasirinksi žvelgti į save ir pasaulį mylinčiomis akimis, pastebėsi ištirpstančias iliuzijų gijas, apnuoginančias paprastą tiesą: esi galingas ir talentingas savo gyvenimo paveikslo tapytojas. Ateinančių dienų rūpesčiai nublanks, jei sau tai kaskart priminsi.


181 peržiūra
bottom of page