top of page

Angelų prognozė savaitei: birželio 15 – 21 d.

Įsibėgėjusi vasara šiai savaitei numatė šiokių tokių naujų spalvų. Jų įvairovė ir atspalviai atsiskleis stebint aplinką ir jos dinamiką, atkreipiant dėmesį į vidinę savijautą, analizuojant savo troškimus ir juos įsivaizduojant pasitelkus pačią lakiausią vaizduotę! Suki galvą, kaip visa tai reikėtų suprast? Tai štai...


Angelai duoda suprasti, kad priešakyje lūkuriuoja aktyvios dienos.

Vienus žmones užklupę rūpesčiai užspaus į kampą ir suteiks galimybę pasitikrinti, kiek jie gali nešti ant savo pečių ir / ar kiek ilgai tai darys. Savarankiškumas, vidinė stiprybė, - nuostabūs bruožai, jei jie tarnauja žmogaus gerovei leisdami pasiekti konstruktyvių rezultatų. Kai pastarosios savybės pasitelkiamos norint kažką įrodyti ar pademonstruoti savo šaunumą pasauliui taip rizikuojant savo fizine, emocine ir mentaline gerove, tuomet verta susimąstyti. Galbūt atėjo metas keistis? Tuo tarpu kiti, rūpesčių užklupti žmonės, įnirtingai ieškos pagalbos. Gali būti, kad sulauksi pagalbos skambučių ar kvietimų patalkinti savo artimiesiems, draugams, kolegoms. Nenusigręžki, ištieski pagalbos ranką, nes jiems to dabar labai reikia. Na, o jei artimiausiomis dienomis į problemų verpetą įsisuks pats, užuot nuogąstavęs, apsidairyk aplink... O tada pamatysi, kad esi apsuptas daugybės tau pasiruošusių padėti žmonių. Aplankys ir pojūtis, kad greta stovi daugybė angelų, kurie kantriai laukia tavo pavedimo „raitotis rankoves“ ir suskubti į pagalbą. Klausimas tik, ar suskubsi paprašyti?


Kita šios savaitės realija – drąsa.

Pasirodo, šią savaitę būsime linkę atidėlioti, abejoti savo jėgomis, dvejoti dėl priimtų sprendimų. Tuo tarpu vidus tarsi šauks: eik, daryk, tu gali, tikrai pasiseks! Tad vieną dieną gali jausti, kad esi pasiruošęs judėti į priekį ir jau žinai, ką ir kaip darysi, o kitą dieną visu tuo suabejosi, nes pernelyg rimtai priimsi proto spėliones. Nepaisant vidinės priešpriešos, angelai kviečia įsiklausyt į vidinį balsą ir drąsiai žengti į priekį. Drąsiai prašyti pagalbos, atkakliai atstovėti savo poziciją konfrontacijoje su kitaip mąstančiaisiais, tvirtai ir pasitikinčiai savimi atstovauti kitų žmonių interesus (šiems paprašius). Be to, ateinančiomis dienomis gali išryškėti ir noras globoti, padėti vargstantiems, bėdoje atsidūrusiems žmonėms ar tiems, kurių teisės ar pamatiniai interesai yra užmiršti, paminti, nepaisomi ir pan. Tad jei pajausi poreikį išlaisvinti savyje tūnantį gerovės kūrėją, užčiuopsi energijos proveržį, nukreipk visa tai į pozityvius dalykus. Nustebsi pamatęs, kiek daug gali nuveikti ir pasitarnauti pasauliui, jei laiku ir vietoj įkūnysi savo drąsą.


Be drąsos įkūnijimo, svarbus bus ir kitas dalykas, t. y. norai.

Sekmadienį, birželio 21 d., laukia saulės užtemimas ir mėnulio jaunatis. Kai šios dvi planetos šoka tango, daugybę kartų sustiprėja norų pildymuisi palankios energijos. Galbūt dėl to angelai ir vėl primena, jog tam, kad norai pildytųsi, labai svarbu aiškiai žinoti, ko iš tiesų trokšta širdis. Ne protas, o širdis... Kai žmogus pernelyg susitapatinęs su savo protu ir nuolat gyvena „galvoje“, tai jo norai gali būti grindžiami logika, skaičiavimais, įrodymais, visuomenės standartais ir normomis. Pavyzdžiui, noras sukurti šeimą „iki tada ir tada“, mano antra pusė turi atrodyti „taip ir ne kitaip“, noras turėti namą, automobilį, nes visi kiti tą jau turi, prabangos, gražių drabužių, tobulos išvaizdos troškimas ir pan. Tuo tarpu žmogaus širdis gali trokšti visai ko kito, pavyzdžiui: laisvės, kelionių, nuoširdžių ir besąlygine meile grįstų santykių, naujų žinių ir patirčių, kūrybiškumo išlaisvinimo, savo esmės pažinimo ir t.t. Kai širdis trokšta vieno, o protas kito – visa tai tarsi užstringa, arba norai pildosi labai sunkiai, sukurdami daug šalutinių iššūkių. Tam, kad norai pildytųsi lengviau, tarsi savaime, svarbi ne tik dangaus kūnų padėtis, o ir žmogaus proto bei širdies bičiulystėje užgimę norai. Tad paskirki bent kelias savaitės dienas vidiniams apmąstymams ir pajautimams, kad šie galėtų į paviršių iškelti pačius tau aktualiausius nūdienos troškimus.


Taigi džiaugsmingai sutikdamas kiekvieną dieną prisiminki, jog pagalba ateina jos prašantiems, o didingais pasiekimais džiaugiasi tie, kurie įsiklauso į širdies troškimus ir drąsiai juda į priekį tikėdami savo sėkmės neišvengiamumu.

Kur ir kaip savo sėkmę kursi tu?


176 peržiūros
bottom of page