top of page

Angelų prognozė savaitei: birželio 8 – 14 d.

Žvelgiant į ateinančių dienų horizontą, galima įžvelgti kelias temas, kurios lyg bangos vilnis per žmogaus būties vandenyną.

Pirmoji – tai grožio tema.

Anot angelų, stipriau nei įprasta, pastebėsime mus supantį aplinkos grožį. Galbūt vis dažniau akį patrauks tam tikros spalvos, faktūros, formos, norėsis sustoti ir pasigrožėti pražydusiomis gėlėmis, pačiomis įvairiausiomis spalvomis nusidažiusiais laukais, žaliuojančiais miškais. Gali būti ir taip, kad tarsi nejučiomis susidursite su vidinį ir išorinį grožį puoselėjančiais, demonstruojančiais žmonėmis. Nenustebkite, jei ir artimasis ar bičiulis staiga užsinorės patobulinti, gal net kardinaliai pakeisti savo išvaizdą, stilių! Grožio siekis gali prasiveržti ir noru išgražinti namus ar kitą aplinką, kurioje praleidžiate daugiau laiko. O gal tiesiog netikėtai pradėsite įžvelgti jus supančių žmonių iš vidaus spinduliuojamą grožį... Tą, kuris atsispindi žvilgančiose žmogaus akyse. Kaip ten be būtų ir kokį grožį beliudytume, pasidžiauki reginiu, tegu jis bent maža dalimi pademonstruoja tikrąjį pasaulio kūrinijos ir tavo būties grožį.


Antroji tema – tai vidinės nuojautos ir kiti pajautimai.

Atrodo, kad artimiausių dienų dinamikoje turėsime galimybę paragauti pačių įvairiausių emocijų. Vienos galbūt bus malonesnės, konstruktyvesnės, o kitos – išties gluminančios. Angelai emocijų neskirsto į geras ar blogas ir neskatina jų propagavimo ar neigimo. Priešingai, jie skatina atkreipti dėmesį į savo emocijas, pasistengti jas užčiuopti, atpažinti, suvokti priežastis. Kitaip sakant, kai aplanko „nekokia“ nuotaika, vertinga paklausti savęs: tai kaip gi aš jaučiuosi? Esu liūdnas, prislėgtas, suirzęs, nepatenkintas, piktas, nusivylęs, įskaudintas? Kokia emocija dominuoja mano širdyje? Kodėl jaučiuosi būtent taip? Uždavęs šiuos klausimus ir giliau patyrinėjęs savo būsenas išsigryninsi labai svarbius dalykus. Pavyzdžiui, gali paaiškėti, kad egzistuoja nepatenkintų poreikių, neišsipildžiusių troškimų ar lūkesčių, nesuvoktų baimių ir pan. Šie atradimai labai akivaizdžiai pademonstruos, kokios situacijos, aplinkos, santykiai, darbai ir projektai iš tiesų nekuria gerovės. Ir jeigu patyrinėsi save dar giliau, tikėtina prisiminsi, kad dar prieš įsitraukiant į tas situacijas, veiklas, santykius, tave „persekiojo bloga nuojauta“. Ši nuojauta gali sugrįžti ir ateinančių dienų metu. Todėl labai svarbu, kad išliktum dėmesingas savo vidinei nuojautai ir pasitikėtum jos vedimu, net tada, kai visiškai nesuprasi, kodėl jautiesi taip, kaip jautiesi. Atmink, kad širdis niekada nemeluoja ir ji gali padėti atsirinkti, kas tau pakeliui, o kas ne. Suteik jai šį šansą, bent jau ateinančiomis dienomis. Gerai?


Trečioji tema susijusi su nematomąja pagalba.

Esame įpratę tikėti tuo, ką galime racionaliu protu paaiškinti, ką galima pačiupinėti, išmatuoti, testuoti. Ir neretai, labai sunku patikėti tuo, kas neįtelpa į racionalaus proto suvokimo rėmus. Kartais sunku patikėti savo nuojautomis, tai ką jau kalbėti apie tikėjimą, jog esame globojami pačios įvairiausios meile ir šviesa spinduliuojančios kūrinijos... Net jei tuo ir tikime, kartais visgi sunku patikėti, kad jie gali išspręsti žmogaus žemiškąsias problemas. Paklausk savęs: kiek iš tiesų tiki nematomuoju pasauliu ir jo galia padėti tau? 10 proc.? 50? Ar tiki visu 100 procentų? Nuo tavo tikėjimo ir pasitikėjimo procentinės išraiškos priklauso ir pagalbos, kuri iki tavęs atkeliauja, kiekis. Angelai dar kartą mums primena:


„Mes esame per minties atstumą nuo tavęs. Visiškai pakanka apie mus tik pagalvoti ir kaip mat pajausi mūsų buvimą šalia. Kvieskis mus draugijon ir išsyk pajausi mūsų spinduliuojamą meilę, globą ir norą padėti visais žemiškais klausimais. Klausk, ir bus atsakyta, prašyk ir bus suteikta.“


Apibendrinant sparnuotųjų bičiulių patarimus, norisi dar kartą pakviesti stebėti, džiaugtis, kurti grožį aplink, įsiklausyti į vidines nuojautas ir atsirinkti tai, su kuo pakeliui, bei kviestis dvasios pasaulio pagalbą, nelaukiant kol būtis taps nebepakeliama. Angelų apsuptyje gyvenimas tampa žymiai spalvingesnis, stabilesnis, lengvesnis. Tad pasinaudok tau prieinama pagalba. Pakanka tik paprašyti...


172 peržiūros
bottom of page