top of page

Angelų prognozė savaitei: gegužės 11 – 17 d.

Šios savaitės dienomis esame skatinami prisiminti tris pagrindinius dalykus: gebėjimą įsiklausyti ir išklausyti, norą priimti savo vidinius pajautimus ir, jais remiantis, atitinkamai elgtis, bei drąsą su meile ir švelnumu atstovėti savo poziciją.

Pasirodo, ateinančiomis dienomis mus supančiai aplinkai netrūks dinamikos ir šiokio tokio triukšmo. Jau buvome įpratę prie „karantiniškos“ tylos, kurią po truputį keičia didėjantis žmonių aktyvumas. Didėjant aplinkos šurmuliui, sunkiau pačiupinėti vidinę tylą, atnešančią daugybę atsakymų į aibę rupimų klausimų. Todėl angelai kviečia įsiklausyti, jei ne į save, tai bent jau į išorinio pasaulio garsus: muziką ir dainų tekstus, informaciją, kurią transliuoja TV ar radijas, supančių žmonių kalbėjimą. Gali būti, kad sutikęs pažįstamą ar visai nepažįstamą žmogų išgirsi tam tikrą žodį, frazę ar mintį, kuri kaip tik ir bus atsakymas į turimą klausimą. Atmink, kad angelai veikia pačiais neįtikimiausiais būdais, tad pasistenk išlikti budrus ir įsiklausęs į angeliškąjį vedimą garsų pasaulio fone.


Be įsiklausymo į išorinius garsus, šios savaitės dienomis bus svarbu įsiklausyti ir į širdies bei viso kūno pajautimus.

Puikiai žinai, kad širdis dažnai pakužda, ką, kaip ir kada (ne)daryti, kaip atskirti melą nuo tiesos, meilę nuo apgaulės ir pan. Problema ta, kad dažnai tuos pojūčius nuneigiame, nes surandame milijoną priežasčių, kodėl tie vidiniai pojūčiai neturi jokio pagrindo, ignoruojame, apsimesdami, kad nieko nejaučiame, arba tuos vidinius pajautimus atidedame kitam, geresniam, tinkamesniam laikui. Taip besielgdami save apgauname, išduodame ir judame gyvenimu toliau, tačiau užmerktomis akimis, „mesdami kelią dėl takelio“. Kaip žinia, neįsiklausydami į širdies pajautimus dažnai prisiverdame košės, kurią vėliau tenka nuobodžiai, sunkiai siurbti... Tai kam tos painiavos? Angelai dar sykį primena:


„Įsiklausyk į širdies balsą, atkreipk dėmesį į kūno pojūčius, nes per jutiminę kalbą su tavimi bendrauja angelai, Visata ir tavo paties siela“.


Leidęs širdžiai ir savo kūnui kalbėti labai gerai suvoksi, kaip elgtis net pačiose sudėtingiausiose situacijose. Tad tegu tavo kūnas ir širdis būna geriausia gyvenimo navigacijos sistema.


Gebėjimas įsiklausyti į aplinkos garsus ir užčiupti kūno bei širdies pajautimus puikiai pasitarnaus stengiantis susidoroti su šios savaitės iššūkiais.

Panašu, kad galime atsidurti tokiose situacijose ir aplinkybėse, kai teks žengti žingsnį į priekį tam, kad su meile, švelnumu, gerumu, tačiau drąsiai ir atkakliai galėtumėte pademonstruoti, išaiškinti savo poziciją. Reikės sukaupti visą narsą ir atkaklumą, kad atstovėtumėte savo poziciją ir sugebėtumėte harmoningai pasirūpinti savo poreikiais. Kai žmonės nesupranta, netoleruoja, nepateisina, kritikuoja jūsų poziciją, sunku išlikti ramiu, pozityviu, mylinčiu, nebent stipriai pasitikite savo vidiniu žinojimu, pajautimu ir nedvejodamas jais vadovaujatės. Ta vidinė navigacijos sistema suteikia kryptį ir ramybę. Matyt ne veltui angelai apie tai ir kalba, norėdami dar kartą priminti, kur slypi tikrieji žmogaus lobiai ir atsakymai į visus gyvenimiškus klausimus.


Taigi ištempk ausis, atverk savo širdį ir į priekį atstatęs krūtinę su meile ir šviesa eiki pasitikti gyvenimo bangų. Tebūna jos maloniai gaivinančios!


159 peržiūros
bottom of page