top of page

Angelų prognozė savaitei: gegužės 13 - 19 d.

Santykiai, santykiai, santykiai, - štai tokia šios savaitės tema. Angelai informuoja, kad būtume atidesni santykiams su artimaisiais, o ypač mylimaisiais.

Šią savaitę, labai tikėtina, didės nesusipratimų, nesutarimų, konfliktų su mylimaisiais tikimybė. Gali būti, jog paviršiun iškils įsisenėjusios problemos, kurias šį kartą teks spręsti. Atkreipkite dėmesį į kylančių nesutarimų santykiuose priežastis, nes tai padės išsiaiškinti kito žmogaus, t. y. jūsų artimojo ar mylimojo, užgniaužtus poreikius, sužinoti daugiau apie jo / jos nepateisintus lūkesčius ar ramybės neduodančias problemas. Artimojo, mylimojo pyktis, liūdesys ar kiti nemalonūs išgyvenimai - tai ne kas kita, o tiesiog pagalbos šauksmas, į kurį esate kviečiamas atliepti. Jeigu jausite, kad nesutarimai virsta į nevaldomą konfliktą, giliai įkvėpkite... Deguonies pripildytas protas padės pažvelgti į situaciją objektyvesnėmis akimis. Draugijon pasikvieskite ir angelų pagalbą, kurie padės harmonizuoti santykius, įnešti į juos daugiau ramybės ir teisingumo. Laimėsite daugiau, jei konflikto metu sugebėsite atstovėti savo poziciją. Pasistenkite ramiai ir aiškiai išdėstyti savąją tiesą nepamiršdami išklausyti ir kito. Nesipiktinkite ir neteiskite artimojo už kitoniškumą, nes kiekvienas žmogus turi unikalų pasaulio suvokimą. Verčiau pasistenkite, kad būtumėte teisingai suprastas ir išklausytas. Be to, spręsdami santykių problemas aiškiai žinokite, kokio rezultato siekiate ir kaip norite, kad besiklostanti situacija iš tiesų išsirutuliotų. Įsivaizduokite tai nutinkant mintyse ir netrukus pamatysite, kaip viskas išsisprendžia visiems palankiausiu būdu!


Taigi nesirūpinkite pakliuvę į santykių verpetą, o tiesiog žinokite, kad santykių problemos išsispręs, tačiau reikės šiek tiek jūsų pastangų. Aiškiai žinokite, ko norite, ir su meile bei atjauta pasirūpinkite savo ir mylimojo poreikiais bei interesais.


Prasmingos savaitės!


94 peržiūros
bottom of page