top of page

Angelų prognozė savaitei: gegužės 18 – 24 d.

Kaip ir kiekvieną savaitę, taip ir šią, angelai išskiria keletą pagrindinių temų, kurios, tarsi gražiausios pavasario spalvos, paįvairins kiekvieno žmogaus būtį. Trumpai tariant, susidursime su santykių iššūkiais, perkainosime savo požiūrį į finansinę gausą bei mokysimės būti švelnūs tiek su savimi, tiek su kitais. Skamba pakankamai paprastai, tačiau ar iš tiesų bus taip lengva, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio?



Kalbant apie santykių temą, tai greičiausiai sutiksi, kad tai viena iš aktualiausių gyvenimo realijų. Dėka pačių įvairiausių santykių, t. y. ryšių su mylimaisiais, artimaisiais, draugais, bendraminčiais, kolegomis, kaimynais ir kt., žmogus kasdien kažką naujo atranda, supranta, pažindinasi su savimi ir pasauliu ir dėl to visokeriopai auga. Vieni santykiai sukuria malonią augimo terpę, o kiti – sunkią, tiek fiziškai ir /ar emociškai. Panašu, kad ateinančiomis dienomis kaip tik ir tapsime liudytojais situacijų, kuriose aplink esantys žmonės aiškinsis santykius, kels konfliktus patys ar įsisuks į jau liepsnojančius nesutarimus. Į paviršių kils labai spalvingos emocijos: tai ir gilus liūdesys, ir didžiulis pyktis, ir melancholija, kuri į pašonę „špilkuodama“ kvies dar kartą permąstyti nedžiuginančius santykius ir nuspręsti, ką su tuo daryti toliau.

Nors santykių temos gvildenimas šios savaitės dienomis gali pasirodyti tikrai slegiantis, angelai kviečia neprarasti vilties.

Jie primena, kad viskas nėra taip blogai kaip atrodo. Iš tiesų, santykius harmonizuojančios Visatos energijų bangos jau ritasi tavęs link ir komplikuoti santykiai netrukus pradės spręstis, stabilizuotis, harmonizuotis. Patikėk... O jei jautiesi beprarandąs viltį, kaskart sau pakartoki:


„Mano santykiai su ...... (žmogumi vardas) išsisprendžia pačiu visiems palankiausiu būdu“ arba „santykiai su ...... (žmogumi vardas) harmonizuojasi lengvai ir paprastai“.


Be santykių iššūkių, gyvenimui skonio pridės ir tam tikri su finansais susiję klausimai. Ne paslaptis, kad karūnuoto viruso įtaką finansinei gausai pajautė daugybė žmonių visame pasaulyje. Vieni prarado verslus, kiti – darbo pozicijas, treti susitaikė su sumažintu atlyginimu. Tenka sukti galvas, kaip išmaitinti šeimą su ženkliai sumažėjusiomis pajamomis, kaip apmokėti sąskaitas ir paskolas bei kitus įsipareigojimus. Natūralu, kad tokie rūpesčiai ir nežinomybė dėl ateities, sukelia labai daug įtampos, streso, nemigo naktų. Kuo daugiau žmogus įsitempia, panikuoja, tuo labiau smenga į depresines būsenas, pašlija nervai, santykiai su artimaisiais. Kuo stipriau žmogus stresuoja, tuo labiau atitolsta nuo angelų ir jų gebėjimo padėti, nes angelai – tai meilės, šviesos, ramybės būtybės. Jų pagalbą galime priimti tik tada, kai savo vidine būsena supanašėjame į juos: nusiraminame, susitelkiame į dėkingumą, stebime ir džiaugiamės tuo, kas yra, atgaiviname tikėjimą, jog esame verti pagalbos, esame verti finansinės gausos. Anot angelų,

nors šios savaitės dienomis ir galime patirti kažkokių finansinių suvaržymų, visgi esame kviečiami prisiminti, jog finansinė gausa – tai žmogaus prigimtinė teisė, o žmogaus poreikių patenkinimas – tai džiaugsmingas angelų darbas.

Tad nesinervink dėl laikinų finansinių rūpesčių, nes gausa jau keliauja tavęs link.


Na, ir paskutinis dalykas, be kurio sunkiai išsiversime šią savaitę – tai švelnumas. Turbūt sutiksi su manimi, kad kai pasipila rūpesčiai, tarsi lietus iš giedro dangaus, švelnumas lieka paskutinėje vietoje, nes viršų ima kovingosios, grubiosios, tiesmukos, išlikimą užtikrinančios elgesio manieros. Tačiau būtent tada, kai norisi visus „išdėti į šuns dienas“ ar „kalti save prie kryžiaus“ už neva tai padarytas klaidas, žmogui labiausiai reikia paramos, atjautos, supratingumo, švelnumo... Meilės, o ne kovos. Supratingumo, o ne kritikos... Ramybės, o ne skambių lozungų apie tai, kad tu stiprus ir visa galintis (dėl to abejonių nekyla), svaičiojimų, skatinančių varyt į priekį ir nesustot kariavus. Ne apie tai čia... Anot angelų,

šios savaitės išbandymus pereisi ramia širdimi, jei būti švelnus su savimi, rinksiesi ramybę ir malonią atmosferą sukuriančią aplinką, į draugiją kviesiesi tave palaikančius ir suprantančius žmones.

Taigi nesirūpink, jei ateinančiomis dienomis teks spręsti su santykiais ar finansiniais reikalais susijusias problemas. Žinoki, kad tavo užnugaryje nugarą lenkia Visata besistengdama visokeriopai tau padėti. Jei įsiklausysi į angelų patarimus ir išlaikysi ramybę, tikėjimą ir pasitikėjimą, apsigaubsi švelnumu, tuomet pagelbėsi Visatai padėti tau. Rinktis tau...


140 peržiūrų
bottom of page