top of page

Angelų prognozė savaitei: gegužės 20 - 26 d.

Šią savaitę angelai kviečia atsigręžti į save. Galbūt pastaruoju metu visai neturėjote laiko sau? O gal jaučiate, kad save išdalinate tiek, kad galiausiai netenkate jėgų? O gal taip susitelkiate į artimųjų globą ir pagalbą jiems, kad visiškai pamirštate savo poreikius? Jeigu atsakymas teigiamas, vadinasi, ši žinia skirta jums.

Ateinančias septynias dienas angelai skatina jus atkreipti dėmesį į save ir pasirūpinti savo poreikiais. Nors tarnystė kitiems - tai sveikintina ir itin prasminga misija, visgi, tinkamai nepasirūpinę savimi, nesugebėsite tinkamai jos atlikti. Visiškai išdalinus save, sudėtinga atstatyti, subalansuoti energiją ir atgauti jėgas, tam, kad ir toliau galėtumėte dalini meilę bei pagalbą kitiems. Todėl, pirmiausiai, privalote tinkamai pasirūpinti savimi. Tačiau ką iš tiesų visa tai reiškia ir kaip tai padaryti?


Rūpinimasis savimi reiškia, kad jūs atliepiate į esminius savo poreikius. Jūs surandate laiko poilsiui ir adekvačiam miegui. Jūs tinkamai ir laiku maitinatės bei atkreipiate dėmesį į kitus kūno jums siunčiamus signalus. Jūs puoselėjate savo kūno gerovę ir užtikrinate, kad jis išliktų sveikas. Rūpinimasis savimi reiškia ir tai, kad jūs stebite savo jausmus ir emocijas bei esate supratingas, kantrus, tolerantiškas ir atlaidus su savimi. Jūs įsiklausote į širdies balsą ir juo vadovaujatės. Jūs žinote, ko trokštate, ir nenumojate į tai ranka, o net ir mažais žingsniukais atkakliai to siekiate. Be to, jūs sistemingai bendraujate su savo vidiniu vaiku ir atliepiate į jo prašymus. Vidinis vaikas - tai jūsų esaties dalis, kuri padeda jums išlikti kūrybiškais, linksmais, žaismingais, nerūpestingais. Pridėkite kairę renką ant krūtinės ir paklauskite savęs: "Vidinis vaike, kaip tu šiandien gyveni? Kaip tavimi pasirūpinti?". Pamatysite, kaip neilgai trukus šis vidinis vaikas į jus prabils, o kai tai nutiks, su meile ir atidumu išklausykite ir pasirūpinkite jo, o tuo pačiu ir savo, gerove. (Daugiau apie vidinio vaiko puoselėjimą rasite ir knygoje "Angelystė")


Visų antra, tam, kad galėtumėte pasirūpinti savimi, šią savaitę reikės atitinkamai surikiuoti ir savo prioritetus. Gali būti, kad šią savaitę būsite itin užimti ir jūsų dėmesio prašys, o gal net ir reikalaus, eilė pačių įvairiausių reikalų, darbų ir rūpesčių. Nepaisant to, angelai kviečia susitelkti į tai, kas šiuo metu yra svarbiausia, t. y. jūsų gerovė ir poreikiai. Nesijaudinkite, jei atrodys, kad nieko nespėjate ir jūsų poreikiai nusistumia į antrą planą. Paprašykite angelų pagalbos ir jie padės jums susitelkti į tai, kas svarbiausia, bei pasirūpins visais kitais jūsų darbais, atsakomybėmis, rūpesčiais.


Galiausiai, angelai jus kviečia daugiau laiko praleisti gamtoje. Būdami arčiau augalijos ir gyvūnijos, greičiau atgausite prarastą energiją, harmonizuosis mintys ir jausmai. Pabuvę gryname ore, greičiau atgausite jėgas ir išsilaisvinsite nuo įtampos, streso. Tikėtina, kad praleidę daugiau laiko gamtoje, tarsi iš dangaus įgysite puikių idėjų, atsakymų, į jums kylančius klausimus, problemų sprendimų ir pan. Kitaip tariant, būdami toliau nuo miesto dinamikos ir triukšmo, ne tik geriau pasirūpinsite savimi, o ir lengviau išgirsite bei pajausite angelų buvimą šalia bei jų paramą, pagalbą.

Taigi ši savaitė - tai galimybė puoselėti save, atgauti jėgas, sulaukti įkvėpimo, pagalbos, vedimo. Suteikite sau galimybę, nors ir trumpam, pabūti savo paties dėmesio centre, pabūti savo geriausiu bičiuliu, ir netrukus vėl su meile ir džiaugsmu galėsite dalinti save pasauliui.


Prasmingos savaitės!


126 peržiūros
bottom of page