top of page

Angelų prognozė savaitei: gegužės 6 - 12 d.

Ar jaučiate, kaip lėtai šylant orams stiprėja ir manifestacijos energija? Ar atkreipėte dėmesį į tai, kad prasidėjo ir naujas mėnulio ciklas? Angelai primena, kad šią savaitę esame apdovanoti nuostabiomis galimybėmis išpildyti savo svajones. Jei auksinė žuvelė galėtų išpildyti tris jūsų norus, ko išdrįstumėte jos paprašyti?

Jūsų norai šią savaitę pildysis lengviau, jei dėmesį atkreipsite į tris esminius dalymus:

1) atsipalaiduokite, nes jūsų poreikiais yra pasirūpinta. Žinokite, kad į jūsų gyvenimą plūsta gausa. Klausimas, ar jūs tai pastebite? Ką jums apskritai reiškia žodis "gausa"? Angelai kviečia įsiklausyti į savo intuiciją ir imtis veiksmų, kurių ji skatina imtis. Paklausęs intuicijos patarimo, gausos į savo gyvenimą prikviesite dar daugiau.

2) su džiaugsmu priimkite Visatos jums siunčiamas dovanas. Angelai primena, kad ne tik svarbu mokėti paprašyti pagalbos, o ir sugebėti ją priimti. Ypač tuomet, kai atsakas į pagalbos prašymą jus pasiekia netradiciniais, netikėtais būdais. Ar jūs lengvai priimate pagalbą iš kitų žmonių? O gal ją visgi atstumiate dėl to, kad jaučiatės nepatogiai ar nepalankiai vertinate jums padėti norintį žmogų? Pamąstykite apie tai ir pasistenkite būti atviresni.

3) būkite sau atlaidesni už kiek didesnį jautrumą. Šią savaitę kiek žymiau jausite aplink jus esančią energiją. Jautriau reaguosite į besiklostančias situacijas ir jus supančius žmones. Jeigu jausitės nekaip, suraskite laiko pabūti su savimi, pamąstyti, ką signalizuoja, ką nori pranešti šis sustiprėjęs jautrumas. Nenustebkite, jeigu šis jautrumas bus vienaip ar kitaip susijęs su kvietimu imtis pokyčių ir taip pakviesti gausą į savo gyvenimą.


Taigi ši savaitė kviečia atverti duris gausai ir pakviesti ją vidun drąsiai svajojant, paprašant Visatos, sekant intuicijos balsu veikti bei priimant Visatos dovanas atviromis rankomis. Jūs esate verti visokeriopos gausos, tiesiog būkite atidūs ir tolerantiški jos raiškai jūsų gyvenime.


Sėkmingos savaitės!


375 peržiūros
bottom of page