top of page

Angelų prognozė savaitei: gruodžio 23 – 29 d.

Šventinė savaitė padovanos stebuklų tiems, kurie prisimins paprašyti, su tikėjimu sulauks tinkamo momento ir išliks sąmoningi, nes tai padės atpažinti Visatos siunčiamas dovanas ir atvira širdimi jas priimti. Ar esi pasiruošęs stebuklams?

Sakoma, kad Šv. Kalėdos – tai stebuklų metas. Kad ir kaip banaliai tai beskambėtų, anot angelų, ši savaitė išties bus dosni staigmenų, atlieptų prašymų ir pagalbos šauksmo, besipildančių svajonių ir intencijų. Tai metas, kai angelai kviečia skirti šiek tiek laiko ir sąmoningai priimti ateinančią informaciją, idėjas, patarimus, sklindančius iš širdies. Priimti širdies kuždesius, kurie galimai skatins judėti į priekį, imtis naujų darbų ar idėjų įgyvendinimo, galbūt kvies ryžtis būtiniems pokyčiams. Be to, pravartu bus ir tiesiogine to žodžio prasme „ištiesti ranką“ ir pasiimti tarsi į delnus krintančias dovanas, kurios gali būti ir apčiuopiamos (daiktai, pinigai), ir neapčiuopiamos (sutikti žmonės, atsiradusios naujos galimybės). Atėjo laikas ne tik duoti, dovanoti, o ir suteikti sau galimybę būti apdovanotu, palepintu. Tad nusišypsok ir ištiesk rankas į dangų!


Ši savaitė apdovanos ne tik stebuklais, o ir pačiomis įvairiausiomis emocijomis. Natūralu, kad prieššventinis laikotarpis atneša nemažai skubėjimo, įtampos, noro visur suspėti, užbaigti užsilikusius darbus, surasti visiems dovanėles, sudalyvauti vakarėliuose, aplankyti visur išsibarsčiusius artimuosius, mylimuosius, draugus, kolegas ir bendraminčius. Šiuo metu taip pat suaštrėja ilgesys žmonių, kurių fiziškai nėra šalia, „senų gerų laikų“ ilgesys... Sustiprėja noras jaustis saugiu, mylimu, svarbiu, reikalingu, prisimintu ir pan. Natūralu, kad šio emocinio fono kontekste kai kurie jausis išties prastai, persekios nemalonūs jausmai, nerimas, baimė. Jei šios savaitės metu pajausi, kad ir aplink tave sukasi juodi debesys, prisiminki, kad visuomet gali paprašyti pagalbos ir žmonių, ir angelų. Tau visai nebūtina visais rūpesčiais pasirūpinti pačiam. Atminki, kad ypatingai sparnuotoji pagalba išties skirta tam, kad palengvintų tavo būtį. Gal visgi verta tuo pasinaudoti?


Be šventinio stebuklų meto šią savaitę laukia ir saulės užtemimas, kuris itin sustiprina jaunaties galią. Jaunatis – tai svajojimo ir norų išsikristalizavimo metas. Šią savaitę Visatai perteikti norai bus sustiprinti saulės užtemimo jėgos, kuri tik paspartins stebuklų materializavimąsi. Be to, metams visiškai einant į pabaigą, pravartu apmąstyti šių metų pasiekimus ir susidaryti naujų užmojų planą. Anot angelų, ateinančios dienos kvies išsigryninti gyvenimo prioritetus, susidaryti norų sąvadą, išrašyti visas turimas intencijas. Minčių ir širdies troškimų aiškumas, suporuotas su besąlyginiu tikėjimu ir jaunaties galia, padės keisti tavo būti ir patirti nepatirtą. Tad drąsiai svajoki, aiškiai formuluoki savo norus ir jaunaties metu paleiski visa tai į dangų žinodamas, kad Visata visada tavęs klausosi ir atliepia į tavo troškimus ir pagalbos prašymą.


Taigi ateinančios septynios dienos išties atneš daugybę nuotykių, staigmenų, nuostabių potyrių. Su džiaugsmu priimk tavo adresu siunčiamas dovanas ir nesustok svajojęs. Tikėtina, kad tavęs laukia dar daugiau Visatos dovanų!


Linksmų švenčių ir telydi angelai.


122 peržiūros
bottom of page