top of page

Angelų prognozė savaitei: kovo 11 - 17 d.

Naujam mėnulio ciklui įsibėgėjant, po truputį sugrįš energija ir atrodys, kad reikalai palaipsniui ima spręstis. Nepaisant to, labai tikėtina, kad emociškai vis dar jausitės pažeidžiami, jautresni nei įprastai, o ir pasidžiaugimui dabartimi gali tiesiog pritrūkti ūpo. Anot angelų, norėdami sau padėti jaustis geriau, pasidomėkite vidinio vaiko tema ir pasistenkite išsiaiškinti, kaip gyvena jūsų vidinis vaikas.


„Vidinis vaikas – tai viena iš žmogaus asmenybę sukuriančių, palaikančių dalių.

Vaikiškoji pusė skatina žmogų megzti ir palaikyti ryšį ne tiek su išoriniu pasauliu, kiek su vidiniu, t. y. su pačiu savimi ir apsprendžia žmogaus kūrybinį potencialą, aktyvuoja jo vėjavaikiškumą, nerūpestingumą, linksmumą, džiaugsmingumą, žaismingumą, nuoširdumą. Vaikiškoji pusė atsako už tai, kiek laimingu žmogus jaučiasi, kiek geba pasidžiaugti tuo, ką turi, tuo, kas ir kur yra šiandien. Skirdamas pakankamai dėmesio šiai esaties pusei, arba kitaip sakant, rūpindamasis savo vidiniu vaiku, žmogus gali išsivaduoti iš liūdesio, pykčio, skausmo, žemos savivertės, nepilnavertiškumo ir kitų jausmų, neleidžiančių džiaugtis gyvenimu.“*


Pasidomėję savo vidiniu vaiku ir išsiaiškinę, kaip jis jaučiasi, neišvengiamai sužinosite dar daugiau apie save. Tai reiškia, kad pajausite širdimi ar tiesiog aplankys vidinis žinojimas, ko jums šiai dienai gyvenime stinga ir kas slegia, trukdo džiaugtis, mėgautis dabartimi. Pasistenkite išlikti atviri visai informacijai, kuri jus pasieks, nes tokiu būdu sužinosite, kas su jumis vyksta bei kaip sau padėti. Be to, atrodo, kad šią savaitę jūsų pagalbos reikės ir artimiesiems. Jeigu jus supantieji kreipsis pagalbos ar jūs matysite, kad jie prislėgti tarsi be priežasties, pasidalinkite su jais savo atradimais vidinio vaiko tema, nes tai bus būtent tai, ką jiems šiuo metu būtina išgirsti.


Taigi norėdami jaustis pakiliau, džiaugsmingiau, skirkite dėmesio savo vidiniam vaikui, o vėliau pamokykite to daryti ir kitus. Iš jūsų lūpų sklindanti vidinė išmintis pasitarnaus tiems žmonėms, kuriuos angelai šią savaitę atves pas jus patarimo.


Ieškojimais ir atradimais papuoštos savaitės!


P.s. Vidinio vaiko puoselėjimo praktikų rasite ir knygoje "Angelystė" (95-99 psl.)


*A. Kazakevičiūtė de Velázquez, 2018. Angelystė. Alma littera, Vilnius.


108 peržiūros
bottom of page