top of page

Angelų prognozė savaitei: kovo 23 – 29 d.

Priverstinis tempo sulėtinimas, kaip be būtų nemalonu, nepatogu ar net baugu, visgi turi pozityviąją medalio pusę, nors išsyk ir sunku tai pamatyti. Šios savaitės dienomis, angelai dėmesį atkreipia į keletą itin svarbių dalykų: įsiklausymą į supančios aplinkos signalus, pasižvalgymo po savo vidų svarbą ir būtinybę priimti besiklostančias aplinkybes kaip galimybę išmokti šį tą naujo, praversiančio ir ateityje.

Hiroyuki Satori

Viena iš šios savaitės angelų žinučių nurodo, jog mus supanti aplinka vibruos ir siųs pačius įvairiausius signalus. Jau dabar matome mirgančias vienos ir tos pačios tematikos antraštes, skalambijančias apie esamus ir būsimus iššūkius, problemas, netektis, chaosą žmonių mintyse ir veiksmuose. Informacijos gausa apie tai, kaip apsisaugoti nuo susirgimų, užlieja ko ne kiekvieną, paėmusį į rankas mobilųjį telefoną. Po to seka eilė pamokymų, kaip išlikti darbingais ir produktyviais namų sąlygomis. Na ir be to, savaime aišku, daugybė kitų žinučių, bombarduojančių jau ir taip išvargusį protą bei persitempusį kūną. Natūralu, kad galima tiesiog paskęsti tos informacijos gausoje, nes sunku atsirinkti patikimus šaltinius, atrasti įkvepiantį, suraminantį turinį.

Nepaisant to, angelai teigia, jog šią savaitę jie padės atsirinkti jums tinkančią, informaciją, suras galimybių pasidalinti savo išmintimi panaudodami tą milžiniškos informacijos rezervuarą.

O kaip žinoti, kada ir kaip angelai kalba su tavimi? Geras klausimas... Jei pastebėsi, kad net ir naudodamas skirtingus informacijos šaltinius (pvz., laikraščiai ar žurnalai, žinių portalai, TV ar radijo laidos, naujienlaiškiai, socialinių tinklų turinys) matai, girdi pasikartojančias žodžių frazes (ne apie virusą), tam tikrą specifinę informaciją, kviečiančią atkreipti dėmesį, skatinančią veikti ar budinančią vidinį žinojimą, žinoki, kad tai angelų darbas! Tai jie stengiasi atliepti į tavo pagalbos prašymus, atsakyti į jiems užduotus klausimus. Tam, kad pastebėtum jų siunčiamus signalus, privalai išlikti dėmesingas ir mažiau kalbėti bei daugiau klausytis.


Angelai teigia, kad būtent dėl nelengvos situacijos ir intensyvios bauginančios informacijos, supanti aplinka bus įsijautrinusi. Galite pastebėti, kad jus supantys žmonės labiau nei įprasta norės kalbėti, išsikalbėti, išlieti savo emocijas. Nesuteikdami jiems tokios galimybės, situaciją apsunkinsite dar labiau.

Tad pasistenkite sukurti tokią aplinką, atmosferą namuose, kurioje jums artimi žmonės galės surasti užuovėją, supratimą, atjautą.

Galbūt pavyks surasti galimybių susisiekti su žmonėmis, su kuriais jau seniai bekalbėjote ar tais, su kuriais liko neišspręstų reikalų, problemų, nesutarimų. Ši savaitė – tai nuostabus laikas pasiūlyti savo petį, ant kurio galbūt kažkas galės tiesiog išsiverkti... Žodžiu, pasitarnauki kitų žmonių gerovei, jei tą daryti ves širdis.


Kalbant apie vidinį vedimą, angelai nurodo, jog ateinančiomis dienomis širdis skatins pasinerti į save. Ką tai reiškia?

Tai reiškia, kad dalis žmonių pajaus stiprų troškimą suvokti, kas jie yra iš tiesų.

Dažnas klaus savęs: kas aš esu be savo darbo, titulų, pareigų? Kur slypi mano grožis be prašmatnių drabužių, makiažo, šukuosenos? Kur glūdi tikroji mano vertė? Kiti mąstys apie esminius gyvenimo prioritetus ir neišvengiamai juos perdėlios, nes širdis pakuždės, kas tikra, o kas tik iliuzija. Tretiems gali kilti noras skaityti savigalbos, savianalizės knygas, o gali ir apimti nenuvaldomas noras lankyti saviugdos kursus, padėsiančius geriau pažinti savo vidinę esatį, išsiaiškinti užgniaužtus poreikius, užslėptus troškimus. Tad užuot bandęs užgniaužti vidinį dialogą su savimi, atverk savo protą, širdį ir seki naujo savęs pažinimo keliu. Po kurio laiko neišvengiamai suprasi, kam viso to reikia ir į kur tai iš tiesų veda.


Tavo gerovei pasitarnaus ir kai kas daugiau. Angelai puikai suvokia, kad žemiškasis gyvenimas gali būti išties nelengvas. Jie žino ir tai, kad apsisunkiname savo būtį ir patys, nes žvelgiame į pasaulį pro akinius su kritikos, baimės, nepasitenkinimo, netolerancijos, nekantrumo filtrais. Dabartinės aplinkybės skatina daugelį mąstyti, rašyti ir kalbėti apie pačius baisiausius ateities scenarijus. Giliai įtikėjus, pamatyti šviesą tunelio gale pavyksta tikrai ne kiekvienam. Nepaisant to, angelai žino, jog nėra to blogo, kas neišeitų į gerą. Šią savaitę būtent apie tai mąstyti ir skatina angelai.

Jie skatina žvelgti į kiekvieną dieną kaip į galimybę mokytis kažko naujo, sužinoti kažką vertingo.

Buvimas namuose – tai šviesioji karantino medalio pusė, kuri įgalina skirti laiko savo artimiesiems, užleistiems santykiams, pamirštiems pomėgiams, į antrą planą nustumtiems projektams, o svarbiausia, asmeniniam augimui. Šiuo metu išmoktos pamokos pravers ateityje, nes tai ką įsisavinsi, išmoksi, suprasi šios savaitės dienomis, vėliau pamokysi, paaiškinsi kitiems. Atmink, kad Visatoje niekas nevyksta be priežasties, nes ji išmintingai naudoja visus išteklius, tavo patirtis ir sukauptą išmintį, – taip pat.


Taigi ateinančios dienos atneš aibę galimybių arba panikuoti, arba išlikti rimtyje. Jei pasirinksi rimtį, išloši, nes ir angelų pagalba ateis lengviau, ir save išgirsi aiškiau. Angelų vedimo ir širdies pajautimų dėka, sugebėsi atlaikyti tavo kalyje atsiradusius iššūkius. Tiesiog atmink, kad kiekviena diena – tai nauja galimybė gyventi, patirti, suvokti, kaupti išmintį tam, kad vėliau, kai tapsi dar išmintingesnis ir tvirtesnis, galėtum padėti kitiems.


Ramybės.


188 peržiūros
bottom of page