top of page

Angelų prognozė savaitei: lapkričio 16 – 22 d.

Lapkričiui įpusėjus, angelai atkeliauja ant vėjo gūsio su keliomis labai aktualiomis ir svarbiomis žinutėmis. Anot angelų, šią savaitę pravers trys dalykai: pasitikėjimas savo intuicija, balansas tarp savisaugos instinktų ir atviros širdies, gebėjimas paprašyti pagalbos. Skamba pakankamai paprastai, visgi, kaip tai integruoti į savo kasdienybę?



Kalbant apie pasitikėjimą savo nuojautomis, angelai išryškina kelis svarbius momentus.

Pirmiausiai, angelai kviečia patikėti, kad tie vidiniai pajautimai yra realūs. Juk labai dažnai užčiuopiame kažką (ne)gero savo širdyje ar pilve, sukasi tie pojūčiai ratais be jokios logiškai paaiškinamos priežasties, ir tik vėliau, kai jau „šaukštai po pietų“, tada sakome:


„Aš taip ir žinojau, kad kažkas tokio nutiks!“

Kiek problemų gyvenime išvengtume, jeigu tik įsiklausytume į tai, ką sako vidinė nuojauta, ir ja pasikliautume, tiesa? Tai kai šią savaitę aplankys subtiliosios nuojautos, pripažinki jas nesispyriodamas ir stebėk, kokią žinią jos neša bei kokių rezultatų vėliau tai atneš.


Antra, angelai skatina pasitikėti ne tik nuojautų realumu, o ir jų turiniu. Labai daug angelų pagalbos ateina ne tik per pozityvią emociją ar nemalonius pojūčius kūne, kurie atitinkamai skatina veikti arba perspėja, stabdo, kviečia keisti kryptį.

Kartais nuojautos savyje neša ir labai aiškią žinutę, konkrečiai situacijai ar būsenai pritaikomą.

Pavyzdžiui, gali atsirasti nuojauta, kad naujai sutiktas žmogus, kurio dar gerai nepažįstame, taps nuostabiu bičiuliu, partneriu, bendraminčiu. Kitas pavyzdys - tai vidinis pajautimas, virstantis į vidinį žinojimą, be jokio racionalaus paaiškinimo, kad atėjo metas imtis naujos veiklos, nes jausmas sako: „pasiseks!“. Tų pavyzdžių, gali būti daug ir įvairių, tiesiog pabandyk, bent dieną, pasitikėti tų nuojautų nešama žinia.


„Trečia, pasitikėdamas pajautimais ir jų nešama žinia, imkis veiksmų“, sako angelai.

Šiuo atveju, kalba eina apie tuos momentus, kai žmogus jau suvokia ką jam daryti, tačiau visa tai atidėlioja, nes baugina netikrumas dėl ateities. Persekioja baimė dėl neįžiūrimos daromų žingsnių perspektyvos. Juk nelengva šokti per griovį, jei nematai, kur nusileisi, tiesa? Angelai užtikrins, kad tas nusileidimas įvyktų ir būtent ten, kur galėsi tvirtai nusileisti ant savo kojų. Tad nestabdyk! Besivadovaudamas savo nuojautos galia, nušuoliuosi ten, kur reikia būti.


Be įvairiapusio pasitikėjimo savo nuojauta, šią savaitę bus itin svarbu pasitikėti ir angelų sugebėjimu užtikrinti tau saugią būtį.

Atrodo, kad artimiausiomis dienomis gali pasitaikyti akimirkų, kai norėsis susigūžti, pasislėpti idant apsisaugotum nuo galimos fizinės ar emocinės žalos. Išryškės vidiniai savisaugos mechanizmai, kurie kvies širdį užsidaryti, apsistatyti geležiniais šarvais, spindinčiais puikybe, įsižeidimu, pykčiu, atstūmimu, apsimestiniu abejingumu.

Tau spręsti, ar nori savo vidumi žvangėti kaip senovės narsusis karys...

Tau spręsti, ar užuot nusigręžus, atverti savo širdį meilei ir gerumui, nepaisant to, kas vyksta aplink. Tau spręsti, ar savo saugumą patikėti savo sugebėjimams, ar angelų. Jeigu visgi nuspręstum išsivaduoti iš savisaugos šarvų, leistum širdžiai skleistis, apdovanoti gebėjimu atleisti, sužadinti drąsą, pasitikėjimą neapčiuopiamu, tada lengviau įsileisi ir angelų pagalbą. Lengviau priimsi jų suteikiamą apsaugą, ramybę, tvirtybę. Žodžiu, pasirinki tikėjimą... Tikėjimą angelais, jų suteikiamu saugumo jausmu.


Galiausiai, sparnuotieji bičiuliai primena ne tik apie tikėjimą, o ir sugebėjimą paprašyti pagalbos.

Taip jau gyvenime nutinka, kad nuo mažumės, po truputėlį, kiekvienas mokinamės savarankiškumo. Vieniems pasiseka tai įsisavinti labiau, kitiems – mažiau, treti kiek perlenkia lazdą. Būtent pastarųjų žmonių kategorijai, įpratusiai viska daryti savo jėgomis, nelengva paprašyti pagalbos. Nelengva net tada, kai žmogus nei fiziškai, nei emociškai nebegali patempti gyvenimo krūvio. Net sunkiose gyvenimo akimirkose, jie sau kartoja: „aš ir pats galiu“, „ką aš čia trukdysiu su savo prašymais, kaip nors išsiversiu“. Visa tai matydami angelai kviečia neapsisunkinti sau būties besistengiant išspręsti visų problemų vien savo jėgomis. Jie skatina „perlipti per save“ ir tiesiog mintimis pasakyti:


„Angelai, padėkite man kaip tik galite“ (galima dar patikslinti ir sukonkretinti, jei norisi įvardinti konkretų iššūkį).


„Belsk ir bus atidaryta“, primena angelai. Todėl nesikuklink, o tiesiog paprašyk. Paprašyk taip, kaip tą padaryti pakvies širdis. O tada stebėk, kaip subtiliai į tavo gyvenimą pasibeldžia stebuklais apsikaišiusi angeliška pagalba.


Taigi išdrįsk patikėti tuo, ką jauti. Išdrįsk sekti savo nuojauta. Ir jeigu pajausi sunkumą širdyje, baimės ar netikrumo šešėlius, atsigręžk į angelus ir nesikuklindamas paprašyk jų palaikymo, vedimo. Gyvenimas taps tikrai lengvesnis, jei bet kartais pasiryši tiesiog paprašyti.


159 peržiūros
bottom of page