top of page

Angelų prognozė savaitei: liepos 13 – 19 d.

Įpusėjusi vasara padangėje ritinės ne tik besišypsančią saulę. Kaktomuša susidursime ir su kitais, nemažiau aktualiais dalykais. Liudysime poreikį pasirūpinti savimi ir kitais, užčiuopsime vidinį kvietimą imtis pokyčių ir tikėti, kad viskas vyksta tobulu metu. Tačiau apie viską nuo pradžių...

Tikėtina, kad ateinančiomis dienomis tvyrančios ore energijos paskatins atsigręžti į save. Jos reikšis per subtilų žmonių elgesį ir savitai besiklostančias aplinkybes. Galbūt už akių užklius inspiruojantys žmonės, jų istorijos, pademonstruosiančios rūpinimosi savimi naudas ir poveikį visaverčiam gyvenimui. Gali net pasirodyti, kad aplinkiniai žmonės, net tie, kuriems anksčiau tai visai nerūpėjo, staiga ėmė rūpintis savo gerove. Galbūt pajausite, kad darbo ar asmeninė aplinka tarsi spaudžia į kampą ir jums lieka du keliai: likti užspaustam ir nelaimingam arba išsilaisvinti tvirtai atstovaujant savo gerovę.


Angelai primena, kad norėdami geriau atlikti reikiamus darbus, tinkamai pasirūpinti kitais, pirmiausiai, turime pasirūpinti savimi patys. Atkreipdami dėmesį į savo poreikius (poilsio, adekvačios mitybos, bendravimo, saviraiškos ir pan.) ir į juos patenkindami, rasdami laiko ir galimybių pasilepinti (net ir pačiais mačiausiais dalykais), įsiklausydami į širdies kvietimą pripildyti josios rezervuarą meile sau, užpildysite esatį įvairiapuse energija, kuri vėliau leis su meile ir džiaugsmu pasitarnauti pasauliui.


Jeigu pažįstamas „vidinio vaiko“ fenomenas, angelai kviečia paskirti laiko ir jam. Galbūt ateinančiomis dienomis pavyks užmegzti kontaktą su savo vidiniu vaiku ir išsiaiškinti, kaip dar geriau juo pasirūpinti?


Ši savaitė kvies ne tik pasirūpinti savo gerove, o ir įsigilinti į vidinius pajautimus, susijusius su karjera, einamomis pareigomis, profesine saviraiška. Įdomu tai, kad daugelį žmonių aplankys nuojauta, jog atėjo metas imtis pokyčių. Vieniems tai reikš, kad atėjo metas išeiti iš darbo ir pagaliau imtis širdžiai mielos veiklos. Kitiems širdis pakuždės išdrįsti sekti savo svajone ir kreiptis į tam tikrą organizaciją dėl konkretaus darbo pasiūlymo. Tretiems gali kilti noras kilti karjeros laiptais toje pačioje organizacijoje. Ketvirtiems naujos karjeros galimybės pažirs kaip iš gausybės rago... Žodžiu, su darbu susiję pokyčiai gali būti paties įvairiausio kalibro. Tam, kad jie pasitarnautų Jūsų gerovei, privalu juos patikrinti širdies testu. Uždėk kairės rankos delną ant krūtinės ir paklausk savęs:


„Širdele, kokia tavo nuomonė apie šią saviraiškos galimybę?“


O tada stebėk savo pojūčius, įsiklausyk į intuityvias žinutes, skambančias tarsi iš vidaus... Leisk savo širdžiai tave palydėti didesnės gerovės link.


Trečiasis dalykas, be kurio neapsieisime šią savaitę – tai tikėjimas, kad ta didesnė gerovė apskritai egzistuoja. Kartais žmogui sunku patikėti tuo, ko jis negali pamatyti, pačiupinėti, apskaičiuoti, numatyti. Ypač sunku patikėti, kad visame kame yra didi prasmė ir kiekvienas tvarinys pasaulyje, turi savo vietą, tikslą, tinkamą laiką. Algimantas Baltakis rašė, o muzikos grupė „Vairas“ dainavo:


„Gimiau nei per anksti, Nei per vėlai. Gimiau pačiu laiku. Gimiau nei per anksti, Nei per vėlai. Gimiau pačiu laiku.“

Angelai dar sykį mums primena, kad visame kame yra tobula tvarka ir kad viskas iš tiesų vyksta pačiu geriausiu būdu ir metu. Ir jeigu ateinančiomis dienomis tave apims apniukę mintys, jei vargins neišsipildę sumanymai, liūdins nepateisinti lūkesčiai, tu užsimerk, giliai įkvėpk, iškvėpk ir dar kartą švelniai save pakviesk išlikti kantriu ir pasitikinčiu tuo „nematomuoju“ didesnės gerovės planu, nes jis tikrai egzistuoja net jei kol kas jo horizonte ir nesimato. Jau visai netrukus tu suprasi, kodėl viskas yra taip, kaip yra.


Apibendrinant angelų žinutes norisi dar kartą pakviesti tave būti rūpestingesniam savo atžvilgiu, atidesniam širdies kuždesiui imtis pokyčių darbinėje srityje, kantresniam, net jei šiuo metu ir kankina nežinomybė. Atėjus laikui pamatysi, kad pastarųjų dalykų paisymas duoda pozityvių rezultatų.


Lengvos savaitės!


175 peržiūros
bottom of page