top of page

Angelų prognozė savaitei: liepos 15 - 21 d.

Belaukiant jau ryt įvyksiančio mėnulio užtemimo, angelai siunčia ramybės kupiną žinią ir siūlo dėmesį atkeipti į keletą itin svarbių dalykų.

Visų pirma, jie nori informuoti, kad artimiausias septynias dienas vyks itin svarbios transformacijos ir pokyčiai, kurie neišvengiamai palies jūsų kūną, jausmus ir mintis. Tai jus skatins apmąstyti, kaip esate linkęs galvoti apie save ir pasaulį, kokie jausmai dominuoja širdyje ir kokius signalus siunčia kūnas. Žinokite, kad visa tai vyksta jūsų labui ir tam, kad pradėtumėte taip reikiamą daugialygį gijimą, sveikimą.


Antra, šiuo laikotarpiu tikėtinos situacijos, kuriose būsite provokuojamas atstovėti savo tiesą. Gali būti, kad būtent artimiausiomis dienomis susidursite su tokiais žmonėmis, kurie jums prieštaraus, ginčysis, norės įrodyti savo tiesą. Nesijaudinkite, jei pastebėsite, kad kiti bando jums įpiršti savo tiesą, verčia jus tuo vadovautis. Angelai kviečia jus išlikti ramiais, atvirai ir su meile atskleisti savąją tiesą. Jei prieštaraujantieji su jūsų tiesa nesutiks, mintimis palinkėkite jiems gero ir eikite savo keliais.


Trečia, ateinanti savaitė bus gausi ne tik emocijų, o ir nesibaigiančių darbų. Angelai mato, kaip žmonėms sunku atlikti visus darbus, kuomet jie pasimeta tarp savo prioritetų. Čiumpa vieno, čiumpa kito, o dienos gale vos paeidami krenta į lovą su šia ar panašiomis mintimis: „Tiek daug dirbau, o tiek mažai nudirbau!“ Kai žmogus neatsirenka, kas jam gyvenime yra svarbiausia, jis neretai nukreipia save į santykinai menkaverčius darbus, o daug naudos sugeneruojančioms veikloms tiesiog nebelieka nei laiko, nei energijos. Norėdami išsivaduoti iš šio užburto rato, susitelkite į jums pačias svarbiausias gyvenimo sritis.


Ketvirta, susitelkdami į tai, kas jums šiuo metu rūpi labiausiai, padėsite sau atsiriboti ir paleisti visa tai, ko jums nebereikia. Atsitraukimas nuo jus varginančių asmeninių ar darbinių santykių, neišsprendžiamų konfliktų ar situacijų, nemalonios aplinkos, padės išlikti ramiu ir emociškai harmoningu. Paklauskite savęs, kas jums yra svarbiau: būti laimingu, todėl tiesiog žengti žingsnį atgal, ar būti teisiu ir, vadinasi, visomis išgalėmis stengtis laimėti ginčą? Kas maloniau: stumti savo svajones, planus ir kitus sumanymus su daug energijos reikalaujančiu vežimu, ar ramiai ištiesti rankas ir su dėkingumu sulaukti Visatos palaikymo, kuomet viskas natūraliai susidėlioja į savas vietas ir išsisprendžia be didžiulių energijos investicijų? Atrodo, kad atsitraukti ir leisti įvykiams sroventi savo vaga bus nelengva, tačiau pasistengti tikrai vertėtų.


Penkta, angelai ir vėl kviečia pasikliauti jų pagalba. Prašykite jų padėti jums atstovėti savo interesus, savąją tiesą. Kvieskitės juos draugijon, kuomet susidursite su abejonėmis dėl savo prioritetų, kad šie padėtų jums atsirinkti pačius šiuo metu aktualiausius gyvenimo aspektus. O svarbiausia, prašykite sparnuotųjų pagalbos ir vedimo tuomet, kai norėsis skubinti įvykius ir nežinosite, kaip „prilaikyti arklius“. Atminkite, kad prašydami pagalbos, jūs būtinai jos sulauksite ir jeigu seksite angeliškomis rekomendacijomis, į jūsų gyvenimą pasibels gausa.


Galiausiai, atminkite, kad gausa į gyvenimą plūsta tada, kai sugebate nusiraminti ir atsipalaiduoti. Patikėję dalį darbų angelams, jūs neišvengiamai sutaupysite šiek tiek laiko, kurį galėsite investuoti į save, į savo vidinę ramybę. Žinokite, kad šiuo metu jums itin padės ne tik angelai, o ir anapilin iškeliavę artimieji. Jų meilę ir globą itin stipriai pajausite būtent šiuo metu. Tad paskirkite keletą minučių kasdien atsipalaidavimo praktikoms (kvėpavimo pratimams, meditacijai, jogai, atpalaiduojančioms vandens procedūroms). Tokiu būdu sukursite energinį portalą, per kurį tarsi iš gausybės rago, ims tekėti jus globojančiųjų meilė ir visa kita, ko jums šiuo metu labiausiai reikia.


Taigi būkite itin sąmoningi artimiausias septynias dienas. Nesivelkite į nereikalingus konfliktus, atsitraukite nuo negatyviai nusiteikusių žmonių. Verčiau savo energiją nukreipkite į tai, kas jums šiuo metu yra svarbiausia, ir nieko neforsuodami, su meile ir ramybe pasitikite jums Visatos dovanojamą gausą, priimkite artimų sielų globą ir pagalbą iš dangaus.


Ramybės.


437 peržiūros
bottom of page