top of page

Angelų prognozė savaitei: liepos 22 - 28 d.

Atnaujinta: 2019-07-23

Intensyviam užtemimų sezonui einant į pabaigą, šią savaitę angelai kviečia dėmesį atkreipti į tris esminius dalykus: susitelkimą į tai, kas svarbiausia, dovanų iš Visatos priėmimą ir įdėmų įsiklausymą į signalus, kurie sklis ir iš išorinio, ir iš vidinio pasaulių. Skamba įdomiai, tik ką visa tai iš tiesų reiškia?

Praėjusią savaitę angelai skatino nesiblaškyti pareigų, darbų ir atsakomybių gausoje, o dėmesį ir energiją nukreipti tik į tai, kas tuo metu buvo svarbiausia. Praėjusios savaitės susitelkimas būtent į tuos dalykus, šią savaitę taps jūsų stiprybe. Kitaip tariant, patys pamatysite, pajausite, suvoksite, kad įdėtos pastangos, visgi, nenuėjo veltui. Atrodys, kad ta energija, kurią taip nuoširdžiai skyrėte svarbiems darbams, veikloms, situacijoms, žmonėms, darbui su savimi, transformuojasi į jūsų rankas atnešdama pirmuosius prisirpusius vaisius. Tad atpažinkite juos ir širdingai tuo pasimėgaukite!


Sirpstantys vaisiai reiškia ir tai, kad ateinančias septynias dienas sulauksite norų, intencijų, svajonių manifestacijų. Jei pasinaudojote galinga jaunaties galia ir Visatai išsiuntėte laiškus su savo svajonių aprašais, tai tikėtina, kad ateinančiomis dienomis pastebėsite, kaip palankiai dėliojasi aplinkybės, veriasi naujų galimybių durys, padėsiančios ties troškimams išsipildyti. Gali būti ir taip, kad būtent šią savaitę pildysis jūsų kiek anksčiau suformuluoti norai, nes ateina nuostabus stebuklais papuoštas metas. Tam, kad sugebėtumėte pasidžiaugti Visatos dovanomis, būtina atminti štai ką:

  • Ryžtis ir noriai pasinaudoti palankiai besiklostančiomis situacijomis, prieš akis tiesiog „iššoksiančiomis“ galimybėmis;

  • Nesikuklinti, o tiesiog su dėkingumu atvirai priimti tai, kas jums dovanojama;

  • Atminti, kad esate vertas besipildančių svajonių.

Kaskart priminkite sau apie šiuos tris itin svarbius dalykus ir nevaržomai džiaukitės dovanomis, kuriomis būsite apipiltas šią savaitę.


Be susitelkimo į jums aktualiausius dalykus svarbos ir manifestacijos džiaugsmo, angelai primena, jog šią savaitę itin pravers gebėjimas įsiklausyti. Kitaip tariant, bus svarbu įsiklausyti į savo kūno siunčiamus signalus, kaip sakykime, skausmai, spazmai, negalavimai, ir išsiaiškinti, kokia žinia po visu tuo slypi. Pravers įsiklausyti į intuicijos balsą ir sekti vidiniu vedimu, nes tai padės išvengti jums nepalankių situacijų, aplinkybių, konfliktų. Vadinasi, jei intuicija pakuždės kažko geriau nedaryti, tai nieko nesvarstydamas taip ir elkitės. Be to, bus naudinga mažiau kalbėti, o leisti šnekėti kitiems. Būtent šią savaitę, gerai įsiklausę į kitų žmonių šnekas, sugebėsite išgirsti jums reikalingą informaciją, užčiuopti angelų siunčiamą patarimą jums. Atminkite, kad labai dažnai angelai šneka kitų žmonių lūpomis... Tad tiesiog įsiklausykite.


Apibendrinant vertinga pasakyti, kad ši savaitė žada išties malonių rezultatų ir džiaugsmingų netikėtumų. Priimkite Visatos dovanas su didžiuliu dėkingumu ir nepamirškite įsiklausyti į jos šnabždesį tam, kad sklandžiai ir lengvai įžengtumėte į neišsenkančios manifestacijos upę.


Gražios savaitės!


183 peržiūros
bottom of page