top of page

Angelų prognozė savaitei: rugpjūčio 12 – 18 d.

Vasarai nardant po rugpjūčio bangas, angelai ir vėl sugrįžta su unikaliomis žinutėmis, į kurias pravartu „užmesti akį“ ateinančias septynias dienas.


Visų pirma, angelai neša kantrybės žinią. Angelai žino, kad čia, Žemėje, svajonių, troškimų išsipildymui, pagalbos prašymų atliepimui reikia laiko. O ar Tu tai žinai? Visata yra kompleksiška ir joje egzistuoja daugybė elementų, kintamųjų, sujungtų energiniais saitais. Tam, kad Visata atlieptų į kiekvieną troškimą, ji pirmiausia turi pasirūpinti visų elementų gerove ir surasti būdą, kaip, laikantis „visuotinės gerovės“ principo, atliepti į Tavo individualų norą. Kai beribės gausos vandenyne Visata suranda geriausią sprendimą, angelai išsyk imasi namų darbų ir dirba be poilsio dienų tam, kad Tu gautum tai, ko taip trokšti. Kai kitą kartą truks kantrybė ir imsi piktintis dėl neišsipildančios svajonės, sustok, giliai įkvėpk, iškvėpk ir pamąstyk apie įvykių, kurie turi nutikti, gausą, žmonių, kurie turi atlikti savo unikalų vaidmenį, skaičių ir visa kita, kas reikalinga, tam, kad Tavo svajonė virstu realybe. Pažvelk į savo situaciją tarsi iš paukščio skrydžio... Kai pastebėsi, kad Tavo noras išties glaudžiai susijęs su kitų žmonių norais, unikaliais besiklostančiomis aplinkybės, Tu suprasi, kad kartais tiesiog reikia būti kantresniu ir išlaukti tinkamo momento, sulaukti į Tavo rankas jau skrendančio stebuklo. Žinoki, kad angelai puikiai girdi Tavo pagalbos prašymus, įsiklauso į troškimus ir svajones. Jie tyliai dirba savo darbą ir nori, kad žinotum, jog Tavo troškimai pildosi greičiau, nei manai, ir jau netrukus išsipildys. Tiesiog išlik kantrus.


Antra, angelai žino, kad kartais Tau būna sunku. Jie stebi žmogiškąjį gyvenimą, mato, su kokiais rūpesčiais žmonės susiduria, ir nuoširdžiai juos užjaučia. Jie žino, kad žmogaus gyvenimas kupinas pačių įvairiausių nuotykių, stebuklų, išbandymų. Žino ir tai, kad daugybė žmonių ant savo pečių neša didžiules atsakomybes, rūpesčius, sunkų darbą, gilias emocijas net nežinodami, nesusimąstydami, kaip palengvinti savo dalią, nenutuokdami apie angeliška pagalba iš dangaus. Tuomet kyla klausimas, o kodėl angelai, žinodami, kas vyksta žmonių gyvenime, nepajudina piršto?! Na, iš tiesų taip yra dėl to, kad besąlygiškai mylėdami ir gerbdami laisvą valią, angelai nesikiša į žmogaus gyvenimą... Nebent... Nebent pats žmogus paprašo pagalbos. Panašu, kad šią savaitę Tau labai pravers pagalba iš dangaus, todėl nedvejodamas jos prašyk, vos pajausi širdies kvietimą. Atminki, kad gebėjimas paprašyti pagalbos, o ne savarankiškumas, kalba apie žmogaus vidinę stiprybę.

Trečia, ir vėl esi kviečiamas grįžti į gamtą. Kai įninkame į savo gyvenimus, nepastebime, kaip ateina pavasaris, nepamatome vasaros, ruduo kažkur nuskrieja su parudavusiais lapais, o žiema nusėda snaigėmis ant automobilio stiklų. Ar Tu suspėjai pamatyti, pajausti, išgirsti vasarą? Ją jau visai netrukus pakeis ruduo, o Tu taip ir nespėjai pagulėti ant ką tik nupjautos pievos kilimo... Šią savaitę angelai ir vėl kviečia nusiraminimo, atsipalaidavimo, kūrybiškų idėjų ieškoti gamtos apsuptyje. „Neužsisėdėki namuose, neužsilaikyki kasdienėje rutinoje“, pataria angelai. Verčiau suraski laiko, nors ir dešimtį minučių, pabūti gryname ore, gėlių, žolynų apsuptyje, paukščių čiulbesyje. Suteik galimybę angelams pasikalbėti su Tavimi gamtos kalba, pamaitinti Tave motinos Žemės energija, apglėbti Tave meile ir ramybe.


Apibendrinant norisi pasakyti, kad šią savaitę prireiks kantrybės, gebėjimo paprašyti pagalbos ir pasiryžimo rutiną iškeisti į „pasimatymą su gamta“. Kaip manai, ar pavyks?


Šviesios ir vis dar vasara kvepiančios savaitės.


161 peržiūra
bottom of page