top of page

Angelų prognozė savaitei: rugpjūčio 17 – 23 d.

Atnaujinta: 2020-08-25

Likus lygiai dviem savaitėms iki kalendorinės vasaros pabaigos, angelai atkeliauja su didžia, meilės ir vilties kupina žinia. Žinia, skambančia kvietimo išlaikyti tikėjimą gaidomis, nes pagalbos prašymai išklausti ir į juos jau atliepta. Tik ar sugebėsi visa tai pastebėti?



Sukrečiančios, neraminančios, sumaištį viduje sukeliančios naujienos tapo kone neišvengiama kiekvienos dienos dalis. Pasauliui keliaujant per esmingus visuotinę būtį transformuojančius pokyčius, esame bombarduojami paties įvairiausio kalibro žinutėmis, kurios labai dažnai atitraukia žmogaus dėmesį nuo esmės: nepaneigiamos tiesos, galios kažką gyvenime pakeisti, pasitikėjimo savimi ir Visata, vidinio intuityvaus žinojimo, minčių aiškumo ir pan. Nerimo, baimės, nevilties pripumpuotą aplinka tarsi neleidžia žmogui patikėti, kad net ir pačios prasčiausios aplinkybės suteikia šį tą gero, pavyzdžiui, galimybių susimąstyti, pažvelgti į gyvenimą kitu kampu, pasimokyti atjautos. Asmeninės žmonių dramos, lyg čili pipirai, dar labiau sustiprina gyvenimo skonių paletę ir tada visa būtis pradeda panašėti į prisivirtos košės kubilą. Karštą, kunkuliuojantį kubilą, kurį reikės kažkaip išsiurbti. Tik kaip???


Angelai užsimena, kad šiuo metu itin vertinga atsigręžti į save. Reiškia, pasigilinti į tai, kas iš tikrųjų esi, ko trokšti ir sieki, prisiminti savo stiprybes, gebėjimus, talentus, paieškoti viduje tyvuliuojančių šviesos, jėgos, stiprybės gijų. „Esi žymiai stipresnis, gabesnis, nei manai. Esi mylimas Visatos vaikas“, sako angelai. Be to, angelai kviečia ugdyti gebėjimą „perlipti per save“ ir tiesiog prašyti pagalbos užuot besistengus visą košę išsiurbti pačiam. Tie, kas pastaruoju metu išdrįs paprašyti Visatos pagalbos, turėtų žinoti, kad Dievas, angelai ir kitos meilės ir šviesos būtybes visa tai girdi. Nepriklausomai nuo to, kas vyksta aplink ir kaip galbūt beviltiškai atrodo tam tikra gyvenimo situacija, visgi „nėra padėties be išeitis“. Reikiama pagalba jau pakeliui. Išlik kantrus.


Minėta pagalba šią savaitę atkeliaus keliais būdais. Pirmiausia, tai keisis aplink esanti atmosfera. Bus galima užčiuopti daugiau lengvumo, šviesumo. Atrodys, kad net lengviau kvėpuoti! Mintys taps pozityvesnės, blaivesnės, bus lengviau suvokti kas vyksta mūsų pačių galvose ir paprasčiau perprasti kitų žmonių mąstymą, nuomones, poelgius. Taps lengviau strateguoti, planuoti, priimti svarbius sprendimus. Šiuo metu gali sustiprėti ir vidiniai pajautimai, intuicija, gebėjimas atskirti „grūdus nuo pelų“. Jei jau kurį laiką nežinojai kaip išspręsti gyvenimo iššūkį, kokių veiksmų imtis ar kokį sprendimą iš kelių galimų pasirinkti, tikėtina, kad šios savaitės dienomis visa tai paaiškės. Kai užčiuopsi vidinio žinojimo stygą, branginki ją, gerbki ir puoselėki. Jos skambesys padės įveikti dabartiniu metu besiklostančių aplinkybių labirintą. Antras būdas - tas, kad keisis, transformuosis tavo požiūris į gyvenimą. Taip! Visatos pagalba gali atkeliauti per subtilius įvykius, sutapimus, situacijas, kurios paskatins keistis, išsivaduoti iš suvaržymų, ribojančių įsitikinimų, siauro regėjimo lauko. Šios savaitės dienomis gali pastebėti, kad būtent dėl šiuo metu vykstančių iššūkių pradedi suvokti gilesnius savęs ir kitų žmonių klodus, ypač tada, kai žvelgi jiems į akis, kai atidžiai pažiūri į jų gyvenimus, įsigilini į istorijas ir viso to sąlygotą jų elgesį… Gali būti, kad pradėsi žvelgti į žmones ne per proto filtrą, o per širdies. Ar gali pabandyti pažvelgti į pasaulį širdimi? Užmerk akis ir sau pasakyk, kad dabar mintyse pažvelgsi į problemišką situaciją per meilės filtrą, o tada savęs paklausk:

ką šioje situacijoje pasakytų / jaustų, kaip pasielgtų meilė?


O tada stebėk, kokie suvokimai, vaizdiniai iškyla sąmonės plotmėje... Kaip ši praktika pakeičia tavo savijautą ir reakcijas į kelyje pasitaikančius išbandymus? Pabandyk pažvelgti į būtį širdimi ir netrukus įsitikinsi viso to galia. Taigi lengvumas ir meilė bus tos esminės pagalbos iš dangaus išraiškos formos. Sunku nepastebėti, tiesa?


Na, o pabaigai norisi pasakyti, kad meilę ir lengvumą būtų galima nukreipti į širdžiai džiuginančias veiklas, hobius, reikalus, kurie vienaip ar kitaip susiję su prioritetinėmis gyvenimo sritimis. Tai puikus laikas panaudoti minčių aiškumą, pozityvumą ir lengvumą, vidinį žinojimą sprendžiant esminius gyvenimo klausimus, priimant itin svarbius sprendimus. Tad nieko nelaukęs raitokis rankoves ir telkis į tai, kas tau svarbiausia, o visomis detalėmis pasirūpins angelai, jei suteiksi jiems leidimą veikti paprašydamas pagalbos.


Apibendrinus angelų žinutes galima pastebėti, kad bus svarbu atsigręžti į save ir prisiminti, užčiuopti vidinę galią, įsiklausyti į vidinį žinojimą ir, užsidėjus meilės akinius, pažvelgti į savo gyvenimo prioritetus. Integravus šiuos labai svarbius elementus pavyks priimti svarbius gyvenimo sprendimus, imtis reikiamų veiksmų. Veikdamas pagal intuicijos ir vidinio žinojimo šnabždesius pasieksi puikių rezultatų! Tad nestabdyk!


136 peržiūros
bottom of page