top of page

Angelų prognozė savaitei: rugpjūčio 27 - rugsėjo 2 d.


Jautiesi irzlus, o gal kur kas jautresnis nei įprastai? Praėję saulės ir mėnulio užtemimai, o dabar dar ir pilnatis žuvies ženkle, sudarė išties labai unikalų tandemą, su kuriuo susigyventi išties nelengva.


Šią savaitę gali išryškėti, suaktyvėti įsisenėję vidiniai skauduliai. Emocijos bus gilesnės ir nebūtinai lengvai suvaldomos. Todėl labai svarbu, kad šią savaitę būtumėte tarsi psichologai tiems, kuriems prireiks Jūsų pagalbos. Labai pravers įsiklausymas, išklausymas, atjauta ir užtariantis, palaikantis žodis. Galbūt turite draugų ar artimųjų, kuriems galite paskambinti, pasiteirauti, kaip sekasi?


Be to, įsiaudrinusios emocijos gali neaplenkti ir Jūsų paties. Atkreipkite dėmesį į tai, kaip jaučiatės, paieškokite viso to priežasčių, su meile ir atjauta paguoskite save, jei jausitės nekaip. Atminkite, kad tvarkytis su tamsiaisiais gyvenimo momentais lengviau, jei mintis kreipiate pozityvumo, dėkingumo link... Už ką jaučiatės dėkingas šią akimirką?


Angelai šnabžda, kad šią savaitę svarbu dėmesį nukreipti į pačius svarbiausius dalykus: meilę, gerumą, ramybę. Jeigu nuspręsite savyje ir kituose matyti pozityviąją pusę, - tai taip ir nutiks. O tai itin pagelbės tiek Jums, tiek artimiesiems ir draugams ieškant bei atrandant ramybę emociškai įjautrintoje aplinkoje.


Gražios, ramios savaitės.

5 peržiūros
bottom of page