top of page

Angelų prognozė savaitei: rugpjūčio 3 – 9 d.

Atnaujinta: 2020-08-25

Pasišokinėdamas į kiemą ateina rugpjūtis. Neįtikėtina! Tiesa?! Ką gi, patinka ar ne, įsileisti jį į savo kiemą vis tiek teks... Nes jis ne tik įkyriai belsis į duris, o ir drauge atsives unikalių, tik šiai savaitei būdingų, energijų. Pasirodo, darbai darbus vysis, viskas dar labiau įsibėgės, tuo tarpu vidinės savijautos signalizuos norą atkreipti dėmesį į save, pasigilinti į vidines nuojautas, išmokti su jomis tvarkytis ir galbūt net pamokyto to kitus... Tai kaipgi visa tai integruoti į harmoningą būtį?



Visų pirma, verta žinoti, kad šios savaitės dienomis atrodys, jog laikas eina greičiau. Reiškia, darbų, rūpesčių, atsakomybių apimtys nemažės, tačiau bus sunkiau su viskuo susidoroti, nes laikas, tarsi ledai karštą vasaros dieną, tirpte tirps. Aplinkoje taip pat netrūks bėgančių žmonių pavyzdžių: kai kas spartins žingsnį, kiti spaus akseleratoriaus pedalą vairuodami, treti ims sparčiau kalbėti, ketvirti – daryti šimtą darbų vienu metu ir nė vieno gerai. Nemaža dalis žmonių vis kartos, kad visai neturi laiko ir norės greičiau užbaigti pokalbį ar susitikimą... Kaip ten be būtų, ši „bėgančio žmogaus“ atmosfera palies visus, nepaisant to, galima surasti būdų, padėsiančių išlaikyti vidinę ramybę, harmoniją ir savąjį tempą.

Anot angelų, šią savaitę, užuot lėkus „kaip akis išdegusiam“, pravers sustoti, apsvarstyti, savo prioritetus, ir susitelkti į būtent su tuo susijusius rūpesčius, darbus ir kitus reikalus.

Tad jeigu pastebėsi, kad ateinančiomis dienomis ima nesisekti, paklausk savęs: galbūt skiri laiką visai ne tam, kam galėtum? Galbūt atėjo metas sugrįžti prie tų veiklų, kurios džiugina širdį?


Kitas dalykas, į kurį pravartu atkreipti dėmesį, - tai savistaba. Kitaip tariant, būti tarsi nešališku stebėtoju, kuris sutelkia dėmesį į save ir fiksuoja minčių turinį, užčiuopia jausmus ir emocijas, klausosi intuicijos šnabždesių. Angelų teigimu, šiuo laiku jausimės kiek neįprastai. Atrodys, kad tarsi iš niekur nieko prabudo jautrumas, nepasitenkinimas dabartine santvarka, noras kariauti su kitaip mąstančiais ir besielgiančiais. Gali sustiprėti ekstra-sensoriniai gebėjimai, pasikeisti mitybos ar net tam tikri gyvenimo įpročiai. Be to, gali pasirodyti ir tai, kad greta esantieji jūsų nebesupranta, galbūt net pradeda erzinti. Nenustebki, jei staiga pasijausi esantis kaip „balta varna“, nepritampantis, keistas net pats sau...

Užuot krimtęsis ir ieškojęs savyje trūkumų, priimk šias patirtis kaip tobulą dovaną. Dovaną, kuri padės išsiaiškinti, kas gyvenime svarbiausia ir galbūt net paskatins imtis reikiamų veiksmų, kažką (pa)keisti.

Kalbat apie savistabą ir bundantį savęs suvokimą, svarbu pastebėti, kad tai gali pasitarnauti ir kitiems. Angelai primena, kad kiekviena diena – tai nauja galimybė mokytis ir mokyti. Kasdieną žmogus vis sužino kažką naujo, patiria vis kitokias būties spalvas, kaupia pačių įvairiausių patirčių bagažą ir visa tai panaudoja „sodrindamas“ savąją išmintį. Būtent toji išmintis dažnai tampa inspiracijos, supratingumo, atjautos šaltiniu, kai pagalbos prireikia kitiems žmonėms. Atrodo, kad būtent šios savaitės dienomis savistabos dėka sugaudyti patyrimai ir išmintis padės ne tik geriau tvarkytis su pačiu savimi, o ir padės (pa)mokant kitą žmogų būtent to, ką pats netrukus atrasi! Skamba išties intriguojančiai, tiesa?

Atverk savo sąmonę ir širdį naujoms gyvenimo pamokoms ir pamatysi, kaip stipriai paaugsi...

Taigi šią savaitę angelai kviečia nepasiduoti norui skubėti ir gyventi autopiloto rėžimu. Kur kas naudingiau atsigręžti į savo prioritetus ir susitelkti į tai, kas svarbiausia išlaikant atvirą protą ir širdį naujoms gyvenimo pamokoms. Tokiu būdu ne tik susitvarkysi su rezultatų duodančiais darbais, o ir sukaupsi išminties, kuri pasitarnaus Tavo ir kitų žmonių gerovei.


129 peržiūros
bottom of page