top of page

Angelų prognozė savaitei: rugpjūčio 31 – rugsėjo 6 d.

Štai ir pasitinkame pirmąjį kalendorinio rudenio mėnesį. Naujas metų laikas, beprasidedantys mokslo metai ir kitos naujos pradžios įneš aplinkos žaismui daugiau gyvenimo skambesio, paskatins ugdyti pasitikėjimą savimi ir ieškoti ramybės bei harmonijos gijų. Suvokęs savo gyvenimo prasmę kaip mažą, tačiau itin svarbų Visatos simfonijos fragmentą, pradėsi kitaip suvokti save, o pakitęs požiūris automatiškai sugrąžins pusiausvyrą. Skamba pakankamai paprastai, tik ar iš tikrųjų taip jau paprasta visa tai pasiekti?


Anot angelų, ramybės ir harmonijos žmonių gyvenimuose būtų daugiau, jei šiems pavyktų į būtį pažvelgti šiek tiek kitaip.

Dažniausiai, dėl pačių įvairiausių išbandymų ir negandų, patikime ar kiti įtikina, jog gyvenimas – tai vien vargai, problemos, sunkus darbas ir negailestinga, nepakeičiama lemtis. Sunku suvokti, kad visa tai gali turėti kažkokį tikslą, prasmę. Angelai nurodo, kad šios savaitės dienomis turėsime galimybę pamatyti, pajausti ir kitaip užčiuopti savo egzistencijos prasmingumą, indėlį į kitų žmonių gyvenimus. Atrodys, kad kūnu, tarsi muzikos garsai, judės subtilios energijos, kviesdamos išgirsti savo gyvenimo muziką. Gali atsirasti, sustiprėti potraukis klausytis muzikos, kilti noras judėti drauge su melodijos ritmu. Įsijautus į muzikos garsus, gali aplankyti įkvėpimas, kilti genialių idėjų. Šią savaitę asmeninės angelų žinutės gali atkeliauti būtent per muzikos garsus, per dainų tekstus. Tad įsiklausyk...


Kai žmogus klausosi simfoninio orkestro atliekamo kūrinio, dažniausiai jis girdi bendrą garsų visumą. Ką gi daugiau?

Tik gerai įsiklausius, tuo pačiu metu galima girdėti ir atskirus muzikos instrumentų garsus. Kiekvienas atskiras garsas skamba nuostabiai, tačiau nė vienas jų negali atstoti kompozicijos grožio, garso stiprumo ir visuminio didingumo. Tą padaryti gali tik skirtingais muzikos instrumentais išgaunama garsų dermė. Jeigu Visatos didingumą ir neaprėpiamą grožį prilygintume simfonijai, o jos elementus – nepriekaištingai veikiančiam simfoniniam orkestrui, kurį sudaro aibė narių, grojančių savais muzikos instrumentais, suvoktume, kad kiekvienas muzikantas turi savo vietą ir atlieka nepamainomą, unikalų ir, svarbiausia, SAVO vaidmenį.

Angelai pabrėžia, kad kiekvienas žmogus – tai tarsi unikalus muzikos virtuozas, pasižymintis nepakartojamu talentu ir sugebantis pasauliui padovanoti savitą skambesį.

Šios savaitės dienomis širdis kvies ieškoti to savojo skambesio (unikalumo), sustiprinti savo balsą (gebėjimą iškomunikuoti savo tiesą, individualumą), priimti save tokį, koks esi, ir pakeisti „kalbėjimo apie save plokštelę“. Užuot ieškojęs trūkumų ir save kritikavęs, ieškok priežasčių save pagirti, akcentuoki vidinį bei išorinį grožį ir atmink, kad tavo vaidmuo Visatoje yra neapsakomai vertingas ir reikalingas. Tai kokia nata pradėsi šiandieną?


Galiausiai, angelai nurodo ir kitą šios savaitės aktualiją – tai ramybė ir harmonija.

Įdomu tai, kad pastaroji aktualija stipriai siejasi su praėjusios savaitės tendencijom, akcentavusioms pusiausvyros išlaikymo svarbą ir skatinusioms žmogų įkūnyti angeliškąsias būdo savybes. Sugebėjimas išlaikyti balansą ir atskleisti savo angeliškąją pusę net tada, kai kelią pastoja iššūkiai, pasitarnaus ir šios savaitės dienomis. Be to, ramybę ir harmoniją padės išsaugoti nepalaužiamas žinojimas, kad Visata visada atliepia į tavo pagalbos prašymą. Belieka įsiklausyti į tai, ką ji bando pasakyti, patarti... Tikėtina, kad savo palaikymą ir vedimą Visata pateiks labai originaliai! Gali sulaukti ženklų, žinučių būdamas gamtoje ar stebėdamas gamtos kūriniją, o ypač gyvūnus. Atkreipk dėmesį į akiratin patenkančius paukščius, vabzdžius, su tuo susijusius simbolius, ir pajausk, ką per gamtos simfoniją bando tau pakuždėti Visata. Na, o jei ramybės neduos subjurusi nuotaika, tuomet stenkis mintis pasukti dėkingumo linkme. Kasdien surask bent 3 priežastis pasijusti dėkingu, o prieš eidamas miegoti, prisimink per dieną įvykusius nuostabius dalykus, nusišypsok… Šios paprastos, bet ne prastos praktikos padės sugrįžti į ramybės būseną ir pasimėgauti harmoninga būtimi.


Tai tiek žinių iš angeliškojo pasaulio šią savaitę. Tegu dienos būna pilnos ne tik rudeniškų spalvų, o ir gyvenimo skambesio, grožio ir harmonijos. Telydi angelai!


152 peržiūros
bottom of page