top of page

Angelų prognozė savaitei: rugsėjo 14 – 20 d.

Naujai savaitei žengiant į priekį, angelai savo delnuose atneša meilės, šviesos ir išminties kupinų žinių. Šį sykį savaitės aktualijose atpažinsime keturias pagrindines temas, t. y. darbas, santykiai, savivertė ir sustiprėję vidiniai pajutimai.



Kalbant apie su darbu susijusius klausimus, angelai nori pranešti štai ką:


„Matome, kaip blaškaisi dėl darbinių klausimų ir dilemų. Atsitrauk nuo dramos, giliai įkvėpk, iškvėpk ir mintimis sukeliauk į vaizduotėje susikurtą momentą, kuriame jautiesi laimingas, pakilios nuotaikos, apsuptas žmonių, kuriems reikia tavo žinių, išminties ir kitokios pagalbos. Pajausk tą akimirką širdimi. Pajausk, kaip mėgaujiesi atlikdamas širdžiai mielą veiklą. Įsijausdamas į malonias būsenas anksčiau ar vėliau suprasi, kokie darbiniai aspektai tau yra svarbūs ir kokia veikla iš tiesų nori užsiimt.“




Šią savaitę, anot angelų, svarbu ne tik išsigryninti tai, ko trokšta širdis sąlytyje su darbu ir / ar saviraiška apskritai, o ir atpažinti vykstančius pokyčius darbo aplinkoje, karjeros kelyje.

Atrodo, kad ateinančių dienų įvykiai atskleis labai svarbią tiesą: metas skleisti sparnus ir skristi ten, kur traukia širdis. Ir galbūt tas postūmis judėti į priekį bus lengvas ir malonus. O jei darbiniai pokyčiai labiau primins gerą spyrį į užpakalį, nenusimink. Verčiau padėkok angelams, kad nors ir sudėtingai, jie visgi judina tave skrydžiui. Patikėk, kaip ten viskas be atrodytų, pokyčiai išeis į naudą. Tad išsigrynink savo darbinius prioritetus ir tai, kaip nori jaustis, o viskuo kitu pasirūpins angelai atverdami naujus, skrydžiui palankius horizontus.


Dar viena itin aktyvi šios savaitės tema – tai santykiai su mylimaisiais ir artimaisiais.

Pasirodo, kad rudeninei saulei apšvietus santykių aktualijas, išsiskleis šešėlinė jų dalis. Teks aiškintis santykius, į paviršių iškelti užslėptus skaudulius ir nepasitenkinimą. Galite net nustebti sužinoję, kad jūsų mylimiesiems ir / ar šeimos nariams stinga dėmesio, atjautos, pagalbos, supratingumo, šilumos. Ir net jeigu iš tiesų darote viską, kad šie žmonės jaustųsi gerai, ir vis tiek jie to neužčiuopia, matyt atėjo laikas apie tai pasikalbėti. Leiskite jiems pamatyti jūsų medalio pusę, paaiškinkite, kaip santykius regite jūs ir kokių pastangų į abipusę gerovę iš tiesų įdedate. Jeigu jūsų artimoje aplinkoje santykiai harmoningi, tai tuo pasidžiaukite ir vis tiek akylai stebėkite, kas vyksta būtent šiuo metu, nes tikėtina, jog jūsų artimieji pergyvena dėl santykių su jūsų neliečiančiais artimaisiais. Tokiu atveju, pasiūlykite savo paramą, meilę ir išmintį. Taip padėsite ne tik savo artimiesiems, o ir angelams harmonizuoti su santykiais susijusią visuotinę įsibangavusią vibraciją.


Darbiniai klausimai, su santykiais susijusios situacijos galimai paveiks ir žmogaus vidinę savijautą.

Nėra ko stebėtis. Tačiau vienas dalykas yra būti paliestam šių realijų ir visai kas kita su jomis susidraugauti. Tiesa? Bandant išlaviruoti santykių ir darbo klausimus, bus svarbu atsižvelgti į tai, kaip reaguojame į susiklostančias situacijas: priimame tai kaip progą tapti geresniais ar kaip botagą, kuris sukelia skausmą ir aktyvuoja beviltiškumą, menkumą. Pavyzdžiui, sulaukus grįžtamojo ryšio iš mylimojo apie taisytinas santykių sritis, galima įsižeisti, supykti, įsiskaudinti, nuliūsti, pradėti kaltinti save ar kitus. Galima elgtis ir priešingai, t. y. padėkoti artimajam už dėmesio nukreipimą į aktualius dalykus ir konstruktyviai ieškoti būdų ir kelių, kaip pataisyti padėtį. Šiomis dienomis angelai kviečia stebėti savo reakcijas ir elgseną bei stengtis išvengti nevisavertiškumo spąstų. Tai reiškia, kad kai teks spręsti iškylančias problemas sau kaskart primink, jog esi nusipelnęs ir harmoningų santykių, ir džiuginančio darbo. Laikydamas save visaverčiu Visatos kūriniu sugebėsi atverti širdį ir ištiesti rankas, kurių reikia stebuklams į tavo glėbį sukristi.


Na, o prakalbus apie širdies atvėrimą, norisi pasakyti dar kai ką.

Pasirodo, šiomis dienomis ryškiau išgyvensime pačias įvairiausias emocijas, būsime jautresni, lengviau išbalansuojami.

Visos emocijos turi savo paskirtį ir, anot angelų, verta ir vertinga atkreipti į jas dėmesį ir pasistengti suvokti jų nešamą žinią. Įvairiausių pojūčių dėka su žmogumi kalbėsis ir jo kūnas. Galbūt nei iš šio, nei iš to suskaudės tam tikrą kūno dalį ar organas ims „streikuoti“. Užuot čiupęs nuskausminamuosius, pasikalbėk su savimi, pasistenk suvokti, ką per kūną kalba tavo vidinė esatis. Per įvairiausius pajutimus kalbės ir angelai. Tad įdėmiai įsiklausyti į širdies ir kūno pajautimus bus itin svarbu. Atmink, kad Visata nuolatos su tavimi bendrauja ir stengiasi atliepti į tavo pagalbos prašymus, keliamus klausimus. Šį sykį ji kviečia įsiklausyti būtent į pojūčių kalbą. Tad tegyvuoja pajautimai!


Apibendrinant angelų žinutes norisi dar kartą pasakyti, kad šią savaitę vykstantys iššūkiai atneš išties daug stebuklų. Įsiklausyk į savo vidinius pajautimus ir surasi geriausią kelią „namo“. O namai, tai būsena, kurioje gera, ramu, jauku ir kur garsiai dainuoja širdis. Tegu garsiai skamba jos balsas Visatos platybėse!


147 peržiūros
bottom of page