top of page

Angelų prognozė savaitei: rugsėjo 30 – spalio 6 d.

Nors mėnulio jaunatis jau slaptai padangėje šypsojosi ir skatino svajoti, angelai šią iniciatyvą pratęsia dar ir šiai savaitei! Metas tęsti manifestacijos praktikas! Ne gana to, yra ir dar šis tas.

Pirmiausiai, angelai kviečia atsižvelgti į tas gyvenimo sritis, kuriose susiduriate su nemaloniomis situacijomis, konfliktais. Kam priešinatės: pačiam sau ar kitiems? Su kuo esate susipykęs? O gal tiesiog šiaip negalite pamiršti praeities nuoskaudų ir griežiate dantį ant gyvenimo? O gal „plakate“ save ir negalite atleisti sau už padarytas klaidas? Kaip ten be būtų, ši savaitė – tai nusiraminimo, išsivadavimo iš žemų emocijų (pvz. pykčio, neapykantos, pagiežos, nusivylimo ir pan.) savaitė. Apsivalę nuo jus sekinančio energinio apsiteršimo, sukursite nuostabios erdvės stebuklams. Stebuklams, kurie pavers jūsų svajones realybe.


Antra, angelai ir vėl primena: geriausias būdas sparčiai atgauti jėgas, harmonizuoti vidinę savijautą, - laikas, kurį praleidžiate gamtoje. Augalai, paukščiai, gyvūnai vibruoja harmoningu, ramybės prisodrintu ritmu. Ritmu, kurį tarsi gražiausią orkestrą diriguoja motina žemė. Praleisdami šiek tiek laisvo laiko gamtoje, turėsite galimybę greičiau nusiraminti, atsipalaiduoti ir išsivaduoti iš jus persekiojančių nemalonių emocijų. Nusiraminę ir atsipalaidavę suteiksite galimybę sau ne tik gerai jaustis, lengviau išgirsti savo širdies balsą, įsiklausyti į tikruosius troškimus, o ir padėsite angelams lengviau ir greičiau pildyti jūsų prašymus ir svajones. Mat angelai mus geriausiai pasiekia tik tada, kai esame atsipalaidavę.


Trečia, tam, kad norai, prašymai, svajonės virstų realybe, anot angelų, svarbu susitelkti į du dalykus: dėkingumą ir adekvatų požiūrį į save. Šią savaitę angelai kviečia kasdien pamąstyti apie dalykus, už kuriuos esate neapsakomai dėkingas. Dėkingumas, kaip emocija, pasižymi labai aukšta vibracijos forma, kuri pakylėja ir žmogaus, ir jį supančios aplinkos energinį bagažą. Tokiu būdu žmogus tarsi sukuria nuostabų grynos, tyros energijos spindulį, kuriuo į jo gyvenimą plūsta gausa. Visata naudoja dėkingumo jausmą kaip teigiamą signalą. Kai žmogus džiaugiasi tuo, kuo džiaugiasi, tuomet nieko nelaukdama Visata siunčia to gėrio dar daugiau. Todėl jei norisi į gyvenimą pritraukti kažką konkretaus, svarbu prisiminti dėkingumą.


Be dėkingumo, labai svarbu atkreipti dėmesį į tai, kaip apie save mąsto žmogus. Tiksliau tariant, kalba eina apie vidinį įsitikinimą, jog žmogus yra vertas to, ko prašo. Ar kada teko svajoti ir sau pasakyti: „kaip būtų smagu, bet tai ne man...“ arba „na, pasvajojome ir gana, nes realybė yra visai kitokia“? Taip žmogus tarsi save sumenkina, įsikalba sau, kad dar nėra pakankamai nusipelnęs, nes neatliko visų gerų darbų, gerai nepasistengė ar užtenkamai neatkentėjo. Šią savaitę sek savo minčių turinį ir jei pastebėsi bent menkiausią abejonę savimi, užčiuopsi vidinių baimių, atitolinančių stebuklus, užuomazgas, transformuoki jas į įkvepiančias mintis, pozityvias afirmacijas. Pavyzdžiui: „aš esu nusipelnęs būti laimingu“, „aš esu pasiruošęs priimti stebuklus“, „mane Visata apdovanoja viskuo, ko tik paprašau“ ir pan.


Akivaizdu, kad šią savaitę angelai skatina svajoti, išsigryninti šio mėnulio ciklo intencijas, pasinaudoti gamtos harmonizuojančia energija, drąsiai leisti savo troškimus į Visatą įsisukant į dėkingumo ir savivertės skraistę. Tegu ši savaitė būna išpuošta stebuklais!


189 peržiūros
bottom of page