top of page

Angelų prognozė savaitei: sausio 6 – 12 d.

Naujiesiems Metams įsibėgėjant ir minint Tris Karalius, angelai kiekvieną pasitinka su unikaliomis dovanomis. Šios dovanos – tai išmintis, kuria nepaliaujamai su žmogumi dalinasi Visata kviesdama jį kurti ir gyventi svajonių gyvenimą.

Olesya Serzhantova

Anot angelų, išmintis, kurios prireiks šią savaitę, pasitarnaus kalbant apie keletą temų. Pirmiausiai, verta žinoti, kad ateinančiomis dienomis esame skatinami VEIKTI. Jei šventinis ar pošventinis laikotarpis dažniausiai būna šiokios tokios ramybės laikas, tai ši savaitė – aktyvumo, judėjimo, judinimo, veiklos laikas. Simboliška, kad kaip tik šiandien, pirmadienį, švenčiant Tris Karalius, ir užsibaigia šventinis laikotarpis! Jau ryt pravartu raitotis rankoves ir sutelkti visą savo energijos potencialą įgyvendinant užsibrėžtus sumanymus, suplanuotus darbus. Šią savaitę ne tik energijos bus daugiau, o ir tarsi raudonu kilimu po kojomis klosis palankiai besiklostančios aplinkybės. Gali būti ir taip, kad būtent pastarųjų aplinkybių dėka būsime išstumiami iš komforto zonos ir paskatinti pagaliau skleisti savuosius sparnus ir skristi ten, kur veda širdis.


O širdis šią savaitę ne tik ves ten, kur reikia būti, o ir kvies NUOŠIRDŽIAI KOMUNIKUOTI, bendrauti ir kalbėtis su savimi, artimaisiais, bendraminčiais, kolegomis. Labai dažnai, dėl nenoro pasirodyti netaktišku ar „nepatogiu“, nemaloniu ar nesuprastu, žmogus renkasi patylėti, nutylėti, „nuryti“ savąją tiesą. Jis renkasi užgniaužti širdyje glūdinčią poziciją ir dėl to, nes siekia išvengti galimos problemos ar jau ir taip liepsnojančios ugnies kurstymo. Kartais, žmogus neatskleidžia visko, kas jo viduje, nes tiesiog nemato kaip tai padaryti, pasigenda iškalbos ar neįžvelgia prasmės, nes juk vis tiek nieko tai nepakeis... Iš tiesų, atėjo metas tiesai kilti į paviršių ir transformuoti, nušviesti tai, kas apsitraukę migla, tamsa, baime, nerimu ir kitais nemaloniais išgyvenimais. Atėjo metas kalbėti širdimi, o ne protu. Šią savaitę, užuot atidėlioję sunkų pokalbį ateičiai ar „nuriję“ visa tai, kas guli ant širdies, rinkitės atvirą ir nuoširdų dialogą, kurio dėka išsiaiškinsite tiesą, atskleisite, pademonstruosite tai, kas jums svarbu. Tad su kuo ketinate nuoširdžiai pasikalbėti ir pasidalinti savo pozicija, savo tiesa?


Angelai pastebi, kad be nuoširdžios, atviros komunikacijos, labai svarbi ir dar viena tema. MEILĖS tema. Kai kuriems žmonėms gali tekti susidurti su meilės iššūkiais, susidoroti su asmeniniuose santykiuose iškilusiomis problemomis. Gali įvykti situacija, dėl kurios būsite privesti aiškintis santykius, spręsti nesutarimus, harmonizuoti įsibėgėjusią, įsikerojusią įtampą. Kai kurie žmonės gali pajausti impulsą atverti savo širdį bei prisipažinti meilėje ar atskleisti kitus turimus jausmus. Nebijokite būti pažeidžiami ar silpnesni vien dėl to, kad atveriate savo širdį, nes meilė iš tiesų daro stebuklus! Be to, gali būti ir taip, kad ateinančiomis dienomis norėsis sulaukti daugiau dėmesio, meilės iš partnerio arba pastebėsite, kad dėmesio, rūpesčio ir artumo labai reikia jūsų partneriui. Žodžiu, tikėtinos pačios įvairiausios situacijos. Jas išspręsite taikiai ir gražiai, jei atminsite, kad svarbiausia vadovautis tyromis intencijomis ir nuoširdžia meile. Tebūna meilė jūsų kelrode žvaigžde!


Apibendrinant, šios savaitės angelų perteiktas temas ir patarimus, galima būtų pasakyti, kad nusimato aistringa, aktyvi savaitė, kurios metu teks ne tik darbuotis iš peties, o ir atverti širdis, drąsiai, atvirai kalbėtis bei raitotis rankoves, kad pagaliau būtų išspręstos santykių problemos. Tad kantrybės, stiprybės ir drąsos!


152 peržiūros
bottom of page