top of page

Angelų prognozė savaitei: spalio 7 – 13 d.

Angelai šnibžda: jei nori kalnus nuversti – tai ši savaitė tam puikiai tiks. Energijos banga, kuri per pasaulį vilnis ateinančias septynias dienas, palies kiekvieną. Ką įgyvendinti nori ar planuoji Tu?

Jeigu pažvelgtum į dangų, kai saulė nusiris į vakarus, pastebėtum danguje sirpstantį mėnulį. Įžengiame į energiškai aktyviausią mėnulio ciklo savaitę. Tai reiškia, kad atmosfera prisisodrins įkvepiančių veikti virpesių ir tai neišvengiamai palies kiekvieno žmogaus individualius virpesius, sąmonę ir pasąmonę. Angelai teigia, kad šią savaitę pajausime stimulą veikti. Atrodys, kad tarsi įsijungia antrasis kvėpavimas ir turėdami tiek pat laiko kažkokiu stebuklingu būdu padarome daugiau, nei įprastai. Šią savaitę atbus entuziazmas imtis tų darbų ar sumanymų, kuriuos jau kurį laiką atidėliojote. Kai kuriems pasiseks sėkmingai užbaigti didelio mąsto projektus, sumanymus, „užmestus“ darbus. Kitiems pabus vidinis noras, aistra ir pasiryžimas spręsti su santykiais susijusius klausimus, iššūkius. Norėsis atgaivinti užgesusią santykių ugnį. O gali būti ir taip, kad širdyje nubudusi aistra paskatins pagaliau žengti žingsnį romantiškų santykių link.

Tad įsiklausykite į širdyje bundančią aistrą bei entuziazmą ir neatidėliodami imkitės veiksmų tiek asmeninio, tiek profesinio gyvenimo srityse.

Kai šoksite ant per pasaulį vilnijančios energijos bangos ir imsitės pačių įvairiausių veiklų ir veiksmų, prisiminkite vieną labai svarbų dalyką. Žmogaus protas yra labai įdomus mechanizmas, kuris ne tik padeda susigaudyti visame kame, tačiau ir stengiasi apsaugoti žmogų nuo galimų grėsmių ir ypač tada, kai žmogus imasi kažko naujo ir žengia už savo komforto ribos. Norėdamas žmogų apsaugoti nuo net nebūtinai gręsiančio pavojaus, protas apdovanoja žmogų puokšte pačių įvairiausių minčių ir jausmų: blogiausio atvejo scenarijais, nepagrįstomis baimėmis, įtampa, stresu, paranoja ir pan. Gali būti, kad ateinančiomis dienomis širdimi nustraksės nemalonūs pojūčiai, mintyse prasisukęs vijurkas išmaišys vidinį aiškumą...

„Nepasiduok negatyvioms mintims ir emocijoms. Esi apsaugotas ir tavimi visapusiškai pasirūpinama. Tad nieko nebijok ir nesijaudink, o tiesiog eik ten, kur veda širdis“, sako angelai.

Kartais, nors esame vedami širdies, kelyje pasitaiko laikinų kliūčių. Ar žinai, kam duotos tos kliūtys? Tam, kad kaskart savęs paklaustum, ar tikrai eiti ten, kur nori. Ar vis dar nori eiti ten, kur eini? Ar vis dar nori to, ko nori? Kai susiduri su nemaloniomis situacijomis ar žmonėmis, nepulk piktintis, aiškintis, gailėtis savęs ar liūdėti, o kaskart apmąstyki, ką toliau gyvenime trokšti patirti. Pavyzdžiui, važiuodamas į svarbų susitikimą patenki į kamštį ir jau vėluoji. Vietoj pykimo, keiksmų ar nervinimosi, giliai įkvėpk, iškvėpk ir mintimis sau pasakyk: „kaip gera nuvykti laiku“, „kaip smagu judėti gatvėmis laisvai ir paprastai“, „kaskart kertant sankryžą man dega žalias šviesoforo signalas“ ir pan.

Angelai skatina mintis kreipti į tai, ką gyvenime norime patirti, o ne į tai kas mums nepatinka ar tai, ko NENORIME.

Todėl išsigrynink savo troškimus, sutelk į juos savo dėmesį ir tikėk, kad kai tam ateis palankus laikas, viskas išsipildys su kaupu!


Taigi panaudoki Tave užplūstančią energiją ir neatidėliodamas imkis savų sumanymų. Jei protas pradės stabdyti nuo judėjimo į priekį, vyk bet kokias abejones ar baimes į šalį ir padaryk viską, kas Tavo rankose, tam, kad norai virstų realybe.


Sėkmingos savaitės!


166 peržiūros
bottom of page