top of page

Angelų prognozė savaitei: vasario 24 – kovo 1 d.

Priešakyje trepsena septynios ypatingos dienos. Dienos, kurios atneš aibę galimybių pasidžiaugti mažais ir dideliais stebuklais, besipildančiomis svajonėmis ar bent jau palankiai besiklostančiomis aplinkybėmis, kurių dėka susiformuos stabilus pagrindas, skirtas vėliau išsipildysiančioms svajonėms. Tai laikas, kuomet vertinga pasvarstyti apie asmeninę gerovę, sveikatą, stebėti savo minčių turinį ir užuot pykus ar liūdėjus, susitelkti į dėkingumą, nes apie ką nuolat galvojame, tą į savo realybę ir prisikviečiame. O juk norime paties geriausio, tiesa?

Michael Parkes

Ši savaitė prasideda beveik koja kojon su mėnulio jaunatimi.

Tai reiškia, kad kaip ir kiekvieną mėnulio ciklą, taip ir šį, turime nuostabią galimybę svajoti, leisti savo prašymus į dangų ir kantriai laukti, kol išklausytos maldos, virtusios stebuklais, pasibels į kiekvieno žmogaus duris. Anot angelų, dominuos manifestacijos energija, kurios akivaizdoje pildysis ir tai, ko iš tiesų sąmoningai trokštame, ir tai, ką „prisikalbėsime“ nejučiomis. Dėl šios priežasties, stebėkite, kokios mintys sukasi galvoje (teigiamos ar neigiamos), kokios emocijos užplūsta (džiaugsmas ar liūdesys, dėkingumas ar nusivylimas, aistra ar pyktis ir kt.), ką žodžiu sakote sau ir kitiems. Dažnai galima išgirsti sakant „va, sakiau, kad taip nutiks!“. Prisidengdamas išmintimi ir gebėjimu numatyti ateities įvykius, žmogus galvoja, kad ta nepalankiai susiklosčiusi situacija, - tai ne kas kita, o viso labo netobulo pasaulio išdaiga. Tuo tarpu angelai primena, kad realybę kuriame mes. Nepailsdami kuriame kiekvieną akimirką dažnai net to nesuvokdami, kadangi esame pamiršę tikrąją savo galią. Galią kurti realybę savo mintimis, emocijomis, žodžiais, ir tik vėliau veiksmais. Tad ką sąmoningai kuri šiandien? Kokių troškimų sklidina tavo širdis? Svajoki ir tegu pildosi visi tavo sąmoningai pasirinkti troškimai!


Ateinančias septynias dienas bus svarbu atkreipti dėmesį ir į kitą gyvenimo aspektą.

Anot angelų, atėjo metas atidžiau pažvelgti į savo asmeninę gerovę.

Kaip manai, ar viską padarei, kas tavo rankose, tam, kad kūnas būtų sveikas ir gyvybingas? Gal jau kurį laiką jautei užgimstantį norą mankštintis, keisti mitybos įpročius, tačiau niekaip nesuradai tam laiko ir galimybių? Gali būti, kad ateinančiomis dienomis paviršiun iškils ramybės neduodančios toksiškos mintys, emocijos. Neignoruoki jų, vaidindamas, kad viskas gerai... Verčiau išrašyki jas popieriaus lape, išleiski laukan atlikdamas širdžiai patinkantį fizinį darbą, neutralizuoki jas prisimindamas gerus tavo gyvenime nutikusius dalykus, pagalvodamas apie visa tai, už ką esi neapsakomai dėkingas. Be to, tikėtini ir kiti širdies pajautimai. Nenustebki, jei pajausi, kad atėjo metas keisti darbą, nes dabartinė veikla tiesiog nesuteikia džiaugsmo. Neišsigąski, jei širdis pakuždės nutraukti žalingus santykius su artimais žmonėmis, kolegomis, draugais ar partneriais. Pasirūpinęs savo gerove, atliepęs į širdies kvietimą imtis pokyčių, galėsi ir vėl pasitarnauti pasauliui, tačiau šį sykį su dar didesne energija, entuziazmu, meile ir šviesa.


Nors ateinančios dienos tikrai nestokos stebuklų, atradimų, visgi gali pasitaikyti ir iššūkių.

Pastarieji išbandymai gali būti susiję su augintiniais, laukiniais gyvūnais. Nesisielokite, jei mylimas naminis gyvūnas sunegaluos. Priimkite tai, kaip dar vieną sielai būtiną patirtį, iš kurios pasimokins ir ji ir žmogiškoji jūsų sąmonė. Galite pajusti ir stiprų norą priglausti benamį gyvūną, globoti miško žvėrelius, paukščius. Jei taip nutiks, įsiklausykite į širdies kvietimą ir žinokite, kad gyvūnai – tai dar viena angeliškosios pagalbos atmaina, savo buvimu praturtinanti jūsų būtį. O jei pastebėsite, kad šią savaitę visur matote vieną ir tą patį gyvūno simbolį, nepraleiskite to pro akis. Verčiau pasvarstykite, ką šio gyvūno simbolis reiškia jums. Galite paieškoti galimų interpretacijų ir internete. Bet kuriuo atveju, nepraraskite tikėjimo, nes laikui bėgant tikrai suprasite, kokią žinią, pasitelkdama išbandymus ir simbolius, jums siunčia Visata.


Ir galiausiai, šią savaitę galimas subtilus kontaktas ne tik su gyvūnų, o ir su sielų pasauliu.

Tai reiškia, kad būsime lankomi anapilin išėjusiųjų artimųjų, giminaičių, protėvių. Gali aplankyti ir dar tik įsikūnysiančios sielos, ypač jei pagalvojate apie galimybę turėti vaikų, jei trokštate jų susilaukti arba jau laukiatės. Šios artimos sielos lankys žmogiškąją realybę ir sieks kontakto (tiesioginio arba jums sapnuojant) norėdamos perduoti jums svarbią žinią: nuraminimą, priminimą apie nenutrūkstančią meilę, atsiprašymą, o gal net konkretų prašymą ar perspėjimą. Tad neišsigąskite jus galimai ištiksiančių unikalių patirčių. Atminkite, kad sielų bičiuliai tiesiog nori jums padėti. Kas žino, galbūt būtent kontakto su sielų pasauliu dėka bus atlieptos jūsų maldos ir pagalbos prašymai.


Apibendrinus visas angelų žinutes galima teigti, kad laukia išties įdomi, nenuspėjama, stebuklais praturtinta savaitė, kurios metu turėsime aibę progų pasitikti besipildančius norus, užčiuopti širdį virpinančius jausmus, dar geriau suvokti savo troškimus, megzti ryšį su nematomuoju pasauliu ir sulaukti pagalbos iš jo. Belieka atverti protą, širdį ir ištiesti rankas.


Tegu pildosi net patys didžiausi troškimai!


98 peržiūros
bottom of page