top of page

Angelų prognozė savaitei: vasario 25 – kovo 3 d.

Kai staiga jums prireikia pagalbos, kaip elgiatės: kreipiatės pagalbos į tuos, kurie gali padėti, ar viską nudirbate, išsprendžiate savo jėgomis, nes nenorite kažkam „užkrauti“ savo problemų? Panašu, kad šią savaitę įvairios situacijos susiklostys taip, kad jums neišvengiamai reikės pagalbos. Klausimas tik, ar pasirinksite ta pagalba pasinaudoti?


Nors žmogaus savarankiškumas yra išties puiki savybė, kartais ji žmogui pakiša koją. Kai žmogus tampa pernelyg savarankiškas, jis tarsi save atriboja nuo Visatos ir jos pagalbos. Tai reiškia, kad žmogus užsisklendžia nuo neribotų Visatos resursų ir galimybių palengvinti gyvenimą sau ir kitiems, nes jis tiki ir pasitiki tik savo jėgomis. Vietoj to, kad paprašytų Visatos pagalbos, jis stengiasi viską atlikti pats ir dėl to laikui bėgant labai pavargsta, išsenka, praranda viltį, tikėjimą. Šią savaitę angelai dar kartą primena:

„Paprašyk pagalbos ir išsyk žinok, kad į visus prašymus ir maldas yra atsakyta. Ne dvejok, o tiesiog tikėk, kad pagalba tavo rankas pasiekia pačiu tinkamiausiu būdu ir tada, kuomet tam ateina palankus metas.“

Taigi neatstumkite angeliškosios pagalbos galvodami, kad ir patys galite susitvarkyti su savo gyvenimiškomis situacijomis. Žinoma, kad galite! Bet ar to iš tikrųjų reikia? Leiskite sau būti padedami ir suteikite angelams galimybę pasitarnauti jūsų gerovei.


Doreen Virtue. Archangel Oracle Cards

Kitas nemažiau svarbus dalykas ypač šią savaitę – sugebėjimas būti dėkingu už viską, ką šiandien jau turite ir kuo esate. Dažnai žmogus pasineria į negatyvų ar taip vadinamą stygiumi grįstą mąstymą.


„Trūkumas, deficitas, nepriteklius, skurdas – tai stygiaus sinonimai. Šiais sinonimais inspiruota žmogaus sąmonė įsitikinusi, kad žmogaus gyvenimas yra labai ribotas: palankios sąlygos susiklosto ne visiems, galimybės atsiveria tik „išrinktiesiems“ arba geriausiems iš geriausių, reikia labai daug ir sunkiai dirbti, kad gyvenime pavyktų kažką pasiekti, tačiau ir tai menkai te pravers, nes „jau kas skirta, tai skirta ir nuo likimo nepabėgsi.“*


Tai reiškia, kad žmogus praranda sugebėjimą žvelgti į gyvenimą plačiau ir susitelkia tik į tai, ko jam tuo metu trūksta. Tuomet ir prašymai Visatai prisisodrina beviltiškumo, gailesčio sau ir kitiems, liūdesio ar net pykčio, pagiežos, pavydo... Angelai primena, kad kai žmogaus prašymai ar maldos išsiunčiami į Visatą su nuoširdžia dėkingumo gaidele, tuomet žmogus į savo gyvenimą tarsi magnetas pritraukia dar daugiau nuostabių dalykų. Tad šią savaitę papuoškite savo prašymus dėkingumu ir netrukus pastebėsite, kaip palaipsniui keičiasi ne tik jūsų vidinė savijauta, o ir pasaulis aplink jus.


Gražios ir dėkingumu praskaidrintos savaitės!


*A. Kazakevičiūtė de Velázquez, 2018. Angelystė. Alma littera, Vilnius.


111 peržiūrų
bottom of page