top of page

Arkangelas Jeremielis: Tavo gyvenimas prasmingas

Atnaujinta: 2018-04-16

Ar tenka suglumti pagalvojus, jog gyvenimas tarsi prarado prasmę? Arkangelas Jeremielius, kurio viena iš funkcijų, padėti žmonėms subalansuoti savo gyvenimus, teigia, kad už kiekvieno žmogaus gyvenimo istorijos, glūdi didžiulė vertė, reikia tik panorėti ją atrasti ir įsisąmoninti.

„Žmonėms neretai atrodo, kad jų gyvenimai neturi prasmės arba kad ta prasmė kažkur pradingo. Esu tam, kad praneščiau, jog kiekvieno žmogaus gyvenimas yra neapsakomai prasmingas ir vertingas. Belieka tik tuo pačiam įsitikinti.


Kaip atrasti gyvenimo prasmingumą?


„Paskirk kasdien bent 5 – 10 minučių gyvenimo prasmės įžvelgimo terapijai. Pradėk nuo vaikystės epizodų prisiminimo. Mintimis grįžk į Tau labiausiai įsiminusias situacijas ir apmąstyk, ką naujo sužinojai apie save, savo elgesį, mintis, jausmus. Vėliau, prisimink ir apmąstyk savo būtį paauglystėje, jaunystėje. Prisimink ir apmąstyk vėlesnius gyvenimo įvykius, kurie įgalino Tave keistis, tobulėti, tapti geresniu. Po maždaug mėnesio tokios kasdienės terapijos Tu labai gerai suvoksi, kur glūdi Tavo gyvenimo prasmė.“

72 peržiūros
bottom of page