top of page

Arkangelas Rafaelis: Kai kamuoja sveikatos problemos



Kai negaluoji fiziškai, esi nusiminęs ar kankina slogios mintys, atmink, jog visuomet gali kreiptis pagalbos ne tik į medikus ir kitus specialistus, o ir į angelus. Arkangelas Rafaelis, dar kartais vadinamas Rapolu, kaip nurodo jo vardas, reiškiantis „Dievas gydo“ arba „Dievo pagydytas“, atsakingas už visos gyvosios sveikatą. Jis – angeliškojo pasaulio gydytojas, kuris pasirūpina, kad žmogus būtų sveikas tiek fizine, emocine, tiek ir dvasine prasme.


Kai kamuoja sveikatos problemos

Vieną rytą prabudau kamuojama migrenos. Galvą skaudėjo taip, kad atrodė, jog sunku išlaikyti pusiausvyrą. Jaučiausi visiškai neturinti energijos, o diena vos tik prasidėjo! Ką gi, pagalvojau, galbūt pats laikas pasiprašyti pagalbos. Tą kartą su prašymu kreipiausi į Dievą, Visatos kūrėją, o pagalbos ranką jis ištiesė atsiųsdamas arkangelą Rafaelį. Vos panirau į meditacinę būseną, visai netikėtai vaizduotėje išniro gražus, žalia aura pasipuošęs arkangelas, kuris man glaustai ir suprantamai paaiškino negalavimų priežastis. Ne gana to, nurodė, kokių veiksmų imtis ir kokių maisto produktų atsisakyti, kad pagerinčiau savo sveikatą.

Rafaelis, vos tik paprašomas, savo nuostabia smaragdo spalvos energija apglėbia negalavimų židinį ir atlieka gydymą. Kuomet gydymo dieviškąja energija nepakanka, arkangelas gali subtiliai pakviesti žmogų, kad ir jis pats sau padėtų. Kitaip tariant, kad kreiptųsi į gydytojus ar alternatyvios medicinos specialistus, imtųsi mitybos ir / ar gyvenimo būdo pokyčių. Pavyzdžiui, atsisakytų žalingų įpročių, pavojingo darbo ar net pakeistų savo gyvenamąją vietą ir panašiai.


Kai kankina slogi nuotaika

Kiekvienas žmogus kartais panyra į slogias mintis ir išgyvenimus. Tai gali būti pačios įvairiausios su darbu, santykiais, namais, sveikata, pinigais susijusios situacijos ir problemos, sistemingai sukeliančios liūdesį, pyktį, nusivylimą, apatiją, baimę. Tai gali būti ir nemalonūs išgyvenimai, kuriuos žmogus patiria kai kažkas druskos užberia ant emocinių žaizdų, atsivėrusių dar vaikystėje. Rafaelis padeda žmonėms atverti ir subalansuoti širdies centrą, kad jie galėtų išsilaisvinti nuo skaudinančių emocijų ir atrastų savyje daugiau meilės, atjautos, emocinės pusiausvyros.


Kai sunku matyti objektyviai

Rafaelis gali žmogui padėti ir tuomet, kai šis atsiduria sudėtingose, konfliktinėse situacijose ir nežino, kaip jas išspręsti. Su arkangelo pagalba, žmogui tarsi „atveriamos akys“ ir suteikiama galimybė pažvelgti į situaciją mylinčiomis akimis, atskirti gėrį nuo blogio, surasti tokį sprendimą, kuris sukurtų gerovę visiems. Kai žmogus išgyvena vidinį konfliktą, Rafaelis pagelbsti žmogui žvelgti į save su didžiule meile, pagarba sau, atjauta ir ramiai visa tai išspręsti.


"Užklasinė" Rafaelio veikla

  • Rafaelis globoja ne tik negaluojančiuosius, o ir tuos, kurie vienaip ar kitaip prisideda prie gydymo, sveikatinimo, geros savijautos puoselėjimo veiklų. Jis globoja minėtų sričių atstovus ir padeda jiems puikiai atlikti su gydymu, sveikatinimu susijusį darbą, pagelbsti studijuojant, vystant privačią praktiką. Tad jei esi šios srities atstovas, drąsiai kvieskis šį arkangelą vos tik prireiks kokios pagalbos.

  • Šis arkangelas laikomas ir keliaujančiųjų globėju. Jis pasirūpina, kad žmogui keliaujant, jis jaustųsi ramiai ir patogiai. Kai Rafaelis greta, kelionės tarsi klostosi pačiu palankiausiu būdu! Kai kitą kartą ruošiesi į kelionę, pasikviesk jį į savo draugiją!


Kaip paprašyti Rafaelio pagalbos?

Į Rafaelį galima kreiptis pagalbos žodžiu, mintimis arba pasitelkiant savo vaizduotę. Prašymą žodžiu ar mintimis žmogus gali pateikti jam priimtina forma. Svarbu atminti, kad po prašymo gali tekti šiek tiek palaukti, kol pagalba ateis ir nepamiršti jos priimti. Tad būkite atidūs, atviri ir sekite ženklus! Prašant pagalbos, galima ir įsivaizduoti, kaip smaragdo spalvos šviesa apsuka žmogaus kūną, prasiskverbia į visus audinius ir ląsteles ir gydo, sveikatina viską, prie ko prisiliečia. Lygiai taip pat mintimis galima nusiųsti šios energijos ir kitiems žmonėms ar sudėtingoms situacijoms linkint, kad ši dieviška energija išgydytų, subalansuotų tai, kas prarado emocinę, fizinę, dvasinę pusiausvyrą.


Taigi arkangelas Rafaelis yra sparnuotasis gydovas, kuris savo prisilietimu gydo žmogaus kūną, protą, emocijas, sugrąžina pusiausvyrą aplinkybėms ir įkvepia meilei. Jo pagalbos žmogus susilaukia akimirksniu, vos paprašęs. Tad išdrįsk paprašyti ir Tu ir būk pasiruošęs sulaukti stebuklo!

1 712 peržiūrų
bottom of page