top of page

Energinis fonas: 2023 m. sausis

Į 2023 metus žengiame su atsinaujinusiu tikėjimu, naujais užmojais ir svajonėmis. Tai juk taip viltinga! Tačiau vidus sako visai ką kitą... Visa atrodytų lede sustingę ir sunku išjudėti į priekį. Kodėl?



Yra kelios tai paaiškinančios priežastys.


Pirma, nors verčiasi metai ir viskas turėtų tarsi „nusinulinti“, visgi energijų lygmenyje, eteryje, kuris mus supa, viskas niekur neištirpta, o tik keičia natūrą. Šiai dienai, energinis fonas yra sutankėjęs ir todėl prieš vėją nepapūsi. Kita vertus, kai energijos tarsi natūraliai stabdo tempą, atsiranda nuostabi galimybė nustoti visur lėkti, verstis per galvą ir per prievartą save skatinti dirbti, taip iššvaistant didžiulį vidinio resurso kiekį. Atsiranda galimybė ir net reikiamybė dar geriau pasirūpinti savimi. Ir tai ne vien apie pakankamą išmiegotų valandų ar suvalgytų patiekalų kiekį. Tai daugiau apie skirtą laiką sau ir su savimi, siekiant pailsėti nuo išorinio pasaulio šurmulio, atgauti jėgas, apmąstyti, kas svarbiausia ir būtent tam paskirti savo dėmesį ir energiją. Įdomu tai, kad šio žingsnio neatlikus, keliaujant vasario mėnesio link, bus žymiai sudėtingiau keliauti į priekį, siekti savo užmojų, nes gali tiesiog nepakakti vidinio resurso. Norėsis daug, galbūt net ir galimybių nestigs, o visko apžioti tiesiog nebus kaip. Tai gal geriau sausį paskirti jėgų atgavimui, o vėliau raitotis rankoves ir versti kalnus?


Jėgų užsikrovimui ir pasimaitinimui pačia pajėgiausia, meilės energija, gali ir dalyvaudama (-s) 4 sav. programoje MISIJA MEILĖ. Plačiau: www.angelyste.com/misijameile


Antra, visuminė žmonijos emocinė atmosfera sutankina kolektyvines energijas. Pastaruoju laikotarpiu dažnos nerimo, mirties baimės, nuogąstavimo dėl ateities bangos. Kai šios įsisiūbuoja, žmonės, kurie turi išvystytą didesnė jautrumą, jaučiasi prislėgti, tarsi po kaklu virvę kas rištų ar ant krūtinės akmenį didžiausią užridentų. Tos būsenos ilgainiui išvargina, įjautrina dar labiau.


Trečia, planetų išsidėstymas dar gruodžio pradžioje nurodė į tai, kad lengviau ir greičiau besipildančių svajonių, tikslų pasiekimo teks šiek tiek palaukti. Kaip gerai, kad atkeliavus mėnulio jaunačiai Vandenio ženkle, pagaliau viskas stoja į vėžias! Tikėtina, kad sausio pabaigoje jau aktyviau jausis lengvumas, viltingumas, pasimatys ir judėjimo į priekį horizontai.


Taigi nekaltinki savęs, kad jautiesi taip, kaip jautiesi. Negalvok, kad kažkas su tavim negerai. Žinok, kad esi Visatos dalis ir patiri tai, per ką kolektyviai keliaujame visi. Tiesiog sulėtink tempą ir leisk sau atgauti jėgas. Vasarį bus lengviau. ;)



Su meile,

Agnė

 
 

615 peržiūrų
bottom of page