top of page

Jei persekioja pasikartojantys skaičiai


Skaičiai, kuriuos kaskart pastebi laikrodyje, kompiuteryje ar telefone, automobilių, pastatų numeriuose, datose, net įvairiausiose sąskaitose už pirkinius ar paslaugas, priešakyje išnyra ne šiaip sau. Didelė tikimybė, jog tai – angelų darbas. Taip jie siekia atkreipti mūsų dėmesį ir perteikti svarbią žinią. Tačiau kaip ją iššifruoti?


Straipsnyje „Kokiomis kalbomis su žmogumi šneka angelai?“ buvo minėta, jog angelai labai mėgsta bendrauti simbolių kalba.

Skaičiai – tai taip pat simboliai, kuriuos angelai pasitelkia bene dažniausiai ir juos panaudoja labai kūrybiškai.

Tam, kad išgirstume žinutę, angelui gali tekti plušėti dieną iš dienos, kad reikiamu metu pažvelgtume į laikrodį, atkreiptume dėmesį į kelio ženklą, pastebėtume mokamą sumą kasoje, pamatytume skaičių debesyje ir pan. Tokie nutikimai, kuriuos žmonės skuba pavadinti tiesiog „sutapimais“ kartojasi tol, kol žmogus tą žinutę „pagauna“. Angelai šiuos signalus gali nustoti rodę ir tuomet, kai pati žinutė praranda aktualumą, nes pasikeičia žmogaus elgesys ar aplinkybės. Jeigu pasikartojantys skaičiai erzina, galima angelų paprašyti, kad jie surastų kitą, galbūt malonesnę ar suprantamesnę komunikavimo formą. Kita vertus, jeigu visgi norisi suprasti simbolių kalbą, pravers skaičių atmintinė.


Skaičių reikšmės

Remiantis gerai pasaulyje žinomos psichologijos mokslų daktarės, angelologės, ekstrasensės Doreen Virtue įžvalgomis, skaičiams priskirtinos tokios reikšmės:


0 – Dievas, Visata, Universalioji energija, stengiasi atkreipti tavo dėmesį. Priimk siunčiamą pagalbą.

1 – Stebėk savo mintis. Visa tai, apie ką dabar galvoji, turi didžią galią virsi realybe. Tad išlik pozityvus ir pasistenk galvoti apie norimus rezultatus, o visas baimes pavesk Dievo, angelų valiai.

2 – Viskas yra ir bus gerai. Neprarask vilties ir tikėjimo, nes tai padeda siekiant pozityvių rezultatų. Angelai padės sustiprinti tikėjimą, jei tik jų paprašysi.

3 – Esi apsuptas dieviškosios kūrinijos, kuri tau padeda. Priklausomai nuo religinės tradicijos, tai gali būti Jėzus, Buda, Shiva, ar įvairūs šventieji, kurie žmogui prie širdies, pavyzdžiui Šv. Jaronimas, Šv. Pranciškus ir kiti nematomieji dvasiniai mokytojai.

4 – Angelai yra šalia tavęs. Jie girdi tavo prašymus ir daro viską, kas jų galioje, kad padėtų šioje situacijoje.

5 – Ateina pokyčių metas. Visa tai vyksta tavo paties ir / ar žmonių, su kuriais esi susijęs, gerovei. Atmink, kad visada gali prašyti angelų pagalbos.

6 – Nesisielok dėl finansinių ir kitų materialių rūpesčių. Stresas ir įtampa tik atitolina tavo norų išsipildymą. Laimei, tavo problemomis gali pasirūpinti ir angelai. Pavesk jiems surasti geriausią sprendimą.

7 – Esi teisingame kelyje! Tęsk tai, ką esi pradėjęs ir stebėk, kaip prieš akis skleidžiasi naujos galimybės. Esi absoliučiai palaikomas.

8 – Gausa ir klestėjimas plūsta į tavo gyvenimą. Tavo poreikiai yra patenkinti, o ypač tie, kurie susiję su gyvenimo tikslu. Tu turi pakankamai laiko, pinigų, idėjų ir viso kito, ko tau šiuo metu reikia.

9 – Laikas imtis darbo, susijusio su tavo gyvenimo tikslu / misija. Tu jau esi tam pasiruošęs. Todėl nustok atidėlioti ir pradėk. Mažyčiai žingsniai į priekį yra kur kas geriau, nei stoviniuoti vietoje.


Skaičių interpretavimas

Kai pastebite pasikartojančius skaičius, sudarytus iš keleto simbolių, žinutę iššifruosite apjungę skirtingas skaičių reikšmes. Prieš keletą savaičių į mane kreipėsi bičiulė su klausimu dėl besikartojančių „15:15“. Tokį derinį iššifruoti galima apjungiant skaičių 1 ir 5 reikšmes. Tad žinutė skambėtų maždaug taip:

„Išlik pozityvus, nes Tavo mintys turi didelę galią. Pokyčių metu telk mintis aplink norimus rezultatus, o baimes palik angelams.“

Vos tai išgirdusi bičiulė patvirtino, kad žinutė buvusi labai taikli! Įdomu ir tai, kad tą pačią akimirką ją apėmė didžiulė ramybė ir atsipalaidavimas. Tokie pojūčiai neretai aplanko tuomet, kai žmogus atveria širdį ir priima angelų siunčiamą žinią, pripildytą šviesos, meilės ir gydančios energijos.

Kitas pavyzdys – 343. Pusseserė pasipasakojo, kad jau kelios naktys iš eilės ji prabunda tuo pačiu metu, t. .y. 3:43 val. ir norėjo sužinoti, kokią reikšmę galėtų turėti tie skaičiai. Šuo atveju jungiamos skaičių 3 ir 4 reikšmės:

Esi apsupta Dieviškosios kūrinijos: angelų, arkangelų, dvasinių mokytojų. Jie yra šalia tavęs ir primena, kad gali paprašyti jų pagalbos, vos tik prireikia“.

Lygiai taip pat galima perprasti ir ilgesnes skaičių kombinacijas. Belieka pasitelkti atvirą protą ir leisti širdžiai papildyti minėtas skaičių prasmes.


Taigi skaičiai – tai simboliai, kuriais dažnai prabyla angelai. Kai kitą kartą pastebėsi pasikartojančius skaičius, neignoruok jų, o, pasitelkęs skaičių atmintinę, pasistenk atkoduoti Tau skirtą žinią. Atmink, kad angelai myli besąlygiškai ir linki Tau gero, tad priimk jų patarimus.

11 628 peržiūros
bottom of page