top of page

Kaip arkangelas Mykolas gali padėti tau?

Atnaujinta: 2018-07-13

Mykolo vardas hebrajų kalba reiškia „tas, kuris yra kaip Dievas“ arba „tas, kuris atrodo tarsi Dievas“. Tai vienas populiariausių, religiniuose tekstuose aprašytų arkangelų, kuriam dažnai priskiriamas angeliškojo pasaulio kariaunos lyderio vaidmuo. Teigiama, kad Mykolas koordinuoja kitų arkangelų ir angelų veiklą tam, kad šie tinkamai atliktų savąją misiją. Jis skleidžia dieviškąją meilę, galią, stiprybę ir besąlyginį tikėjimą.


Arkangelas Mykolas

Arkangelo Mykolo energija labai intensyvi ir kai jis greta, žmogus gali pajausti šilumos bangas kūne ar net šiurpuliukus, matyti safyro spalvos šviesą ar jos blyksnius. Šios energijos dėka, Mykolas padeda žmonėms susidoroti su žemesnių vibracijų energija, kuri skleidžiasi per pyktį, pavydą, baimę ir kitas neigiamas emocijas. Jis išlaisvina iš pačių įvairiausių fobijų, bauginančių vietų, situacijų ar nemalonių prisiminimų įkvėpdamas žmones ramybei, pasitikėjimui savimi, drąsai. Jis geba neutralizuoti negatyvią energiją, susikaupusią aplink žmogų ar žmonių grupes, aplink namus, darbą ar kitą aplinką, situaciją.

Šis arkangelas – tai tarsi asmeninis apsaugos darbuotojas ar policininkas, kuris rūpinasi, kad žmonės, jų namai, automobiliai ir kitas turtas būtų saugūs ir apsupti jo puoselėjančia, ramybe dvelkiančia energija.

Arkangelas Mykolas su savini nešiojasi „Tiesos“ kalaviją. Nukreipdamas tą kalaviją į konkrečias aplinkybes, Mykolas padeda žmonėms atkirti tiesą nuo melo, aiškiai išsakyti savąją poziciją. Tuo kalaviju, vos paprašius, Mykolas nukerta ir visus energetinius ryšius, kurie susiformuoja tarp žmogaus ir jį supančios aplinkos. Tai ir ryšiai su kitais žmonėmis, įvairiausiomis situacijomis, ir daiktais, senienomis ar viskuo kitu, kas nebepasitarnauja jo gerovei. Įvairiausios priklausomybės, pikti palinkėjimai ir kitos žmogų kankinančios aplinkybės – tai taip pat energetiniai saitai, kurie nudrenuoja gyvybinę energiją iš žmogaus, palikdami jį silpną, liūdną, išsekusį ar net piktą, atrodytų visiškai be priežasties. Todėl, jeigu žmogus jaučiasi prastai ir negali paaiškinti kodėl, galbūt susiformavo nekonstruktyvus saitas, kurį su Mykolo kalaviju reikia pašalinti.


Arkangelas primena žmonėms apie jų didingumą. Dažnai žmonės jaučia, jog jų gyvenimas neturi prasmės ar dėl vienokių ar kitokių priežasčių jos tiesiog neteko. Kiti ieško prasmingo gyvenimo kelio, savosios misijos, tačiau susiduria su įvairiausiomis problemomis, kurios juos sustabdo. Dar kiti tarsi žino, koks tas kelias prasmingo gyvenimo link, bet nesiryžta keisti karjeros, užimamų pareigų ar imtis kitų veiksmų. Visose šiose situacijose, galima paprašyti Mykolo, kad jis padėtų išsiaiškinti, suvokti gyvenimo prasmę, atrasti pašaukimą ir drąsiai, su pasitikėjimu savimi, imtis reikiamų pokyčių. Tai nuostabus arkangelas, kuris eidamas žmogaus priešakyje savo stebuklinguoju kardu pašalina viskas kelyje pasitaikančias kliūtis. Mykolas žmogų išlaisvina iš visų saitų, kad šis, pajautęs savo didingumą, nevaržomai išskleistų sparnus.


Kaip paprašyti Arkangelo Mykolo pagalbos?

Kai žmogus nori apsisaugoti nuo žemų vibracijų energijos, nuo neigiamai nusiteikusių žmonių ar nepalankiai besiklostančių aplinkybių, įtartinos aplinkos, jis gali kreiptis į Mykolą pagalbos keliais būdais.


1. Mintimis ar žodžiu paprašydamas, kad Mykolas apsuptų savo meilės ir šviesos šydu, pro kurį prasiskverbtų tik meilė.


2. Vizualizuodamas save ar kitą žmogų, objektą, situaciją, kuriai reikia apsauginio šydo. Reikia įsivaizduoti kaip žmogų apsuka safyro spalvos energija sukurdama erdvų, jaukų kokoną, kuriame jis jaučiasi ramus ir saugus.


Kai žmogus jaučiasi suirzęs, pavargęs, jį kamuoja negatyvios mintys, naktiniai košmarai, greičiausiai atėjo laikas apvalyti savo ir kitų energiją.

Tai atlikti galima taip pat keliais būdais:

1. Kreipiantis į Mykolą mintimis ar žodžiu prašant pašalinti visus energetinius ryšius, kurie jau atgyveno ir nekuria žmogaus gerovės.


2. Vizualizuojant save apsuptą tų ryšių, kurie nebepasitarnauja žmogaus gerovei. Verta pamatyti, kokie tie ryšiai ir su kuo jie žmogų sieja, o tuomet išvysti, kaip Tiesios kalavijas visa tai nukerta.


Tais atvejais, kai žmogus ieško atsakymų į su jo gyvenimo prasme susijusius klausimus, pravartu parašyti arkangelui Mykolui laišką. Laiške galima išdėstyti viską, kas žmogų neramina bei surašyti visus su žmogaus gyvenimo misija, karjera susijusius klausimus. Neilgai trukus tie atsakymai tikrai ateis. Galbūt žmogus išgirs, pajaus ar kitaip užčiuops vidinį žinojimą, ką jam daryti toliau. Galbūt išgirs reikiamą patarimą iš kito žmogaus, ar laukiamą atsakymą tiesiog pastebės žiūrėdamas televizorių ar klausydamas radijo. Atsakymai iš angeliškojo pasaulio ateina pačiais neįtikinamiausias būdais. Tereikia šiek tiek atvirumo stebuklams!


Taigi arkangelas Mykolas – tai drąsos, pasitikėjimo savimi, tiesos ir saugumo energijos skleidėjas, žinios apie žmogaus didingumą nešėjas ir visuotinės gerovės sergėtojas, pasirengęs visuomet padėti, vos tik paprašysi.

1 690 peržiūrų
bottom of page