top of page

Svarbi žinia iš arkangelo Gabrieliaus

"Kiekvieno žmogaus gyvenime yra pakilimų ir nuosmukių. Vieniems tas įvairumas pasipila kaip iš gausybės rago, o kitiems – tolygiai pasiskirsto per visa gyvenimą. Vieniems šie pakilimai ir nuosmūkiai atrodo labai intensyvūs, o kitiems – palyginti nesunkiai pereinami, patiriami, išjaučiami. Šiandien esu čia, kad jums, žmonėms, praneščiau svarbią žinią:

Ateina didelių pokyčių metas. Ateina akimirka amžinojo gyvenimo kontinuume, kuri pakeis daugelio gyvenimus.

Paragins keisti požiūrį į aplinkybes, skatins daugiau vadovautis širdies, o ne proto ar kitų žmonių iš pašonės nuomonėmis. Ateina laikas, kai susiklostys palakios sąlygos patikrinti ir pasitikrinti, kaip stipriai savimi tikite ir pasitikite, kiek stipriai tikite angelų ir kitų šviesos būtybių pagalba. Šis metas pareikalaus ištvermės, nuolankumo, o iš išdidžiųjų – dar ir sugebėjimo būti kuklesniems. Nesijaudinkite dėl šio pokyčių meto, nes kiekvieną žmogų jis palies savu laiku ir labai savitai.

Atminkite, kas nerimas – tai didžiulė griaunančioji jėga, kuri tarsi ilgi ir aštrūs nagai išdrasko ir sudrasko jūsų pozityviomis mintimis tapomą gyvenimo drobę. Mes, žinios ir šviesos nešėjai, jūsų saugotojai ir gynėjai, angelai, visada esame šalia ir norime jums palengvinti jūsų dalią. Nebijokite ir nesikuklinkite pasikviesti mus draugijon, pasipasakoti savo būgštavimus, paprašyti pagalbos ar patarimo. Šiuo pokyčių metu mūsų pagalba jums labai praverstų. Taigi atminkite paprašyti ir kantriai išlaukite pereinamąjį laikotarpį, po kurio neišvengiamai sulauksite atsako į mums pateiktus pagalbos prašymus. Judėkite į priekį ir nesigręžiokite atgal. Netrukus džiaugsitės, kad išdrįsote tai padaryti."


293 peržiūros
bottom of page