top of page

Angelų prognozė savaitei: gruodžio 10 – 16 d.

Atnaujinta: 2018-12-10


Panašu, kad praėjusią savaitę įsibėgėjęs pokyčių metas tęsiasi ir toliau. Natūralu, kad kai žmogus nori suvaldyti pokyčius, vykstančius tiek profesiniame, tiek asmeniniame gyvenime, jis įsitempia, tampa jautrus, dirglus. Galvoje nuolat sukasi galimi situacijų išsisprendimo scenarijai, lydimi tiek baimės, tiek liūdesio, tiek sielvarto ar net gedėjimo. Nemalonūs jausmai, kuomet žmogui tenka paleisti visa tai, kas neberezonuoja su jo gyvenimu, ar tai būtų einamos pareigos, nusibodusi gyvenamoji vieta ar senas gyvenimo būdas, draugai, gyvenimo partneriai, gali būti labai gilūs ir prilygti net skausmui, kuris jaučiamas netekus artimojo. Tai kaip su visu tuo susidoroti?


Kyle Gray. Angel Prayers Oracle Cards.

Angelai nurodo, kad su pokyčiais susitvarkysite lengviau, jei atkreipsite dėmesį į kelis labai svarbius dalykus. Pirmiausiai, tai jie kviečia atminti, jog pokyčiai – neišvengiama žmogaus egzistencijos dalis, dėka kurios jis geba augti emociškai, dvasiškai, įgyja galimybę plėsti savo sąmonę. Šią savaitę vykstantys pokyčiai savyje neša didžią misiją, tad priimkite juos plačiai atvėrę rankas ir širdį žinodami, kad visa tai vyksta jūsų gerovei. Antra, atminkite, kad jausti nemalonias emocijas yra žmogiška ir visai normalu. Todėl neteiskite savęs, nekritikuokite, nebarkite. Priešingai, pasistenkite būti sau atlaidesni, jautrūs ir atidūs tam, ką jaučiate. Dažnai, žmogaus liūdesys ar pyktis tiesiog rodo, kad kažkas gyvenime yra labai brangu, svarbu. Jei kamuos nemalonios mintys ar jausmai, apims baimė dėl nežinojimo, kas laukia ateityje, giliai įkvėpkite, iškvėpkite, atsipalaiduokite, užmerkite akis ir pagalvokite apie kažką labai malonaus, juokingo. Pagalvokite apie dalykus, už kuriuos jaučiatės dėkingas. Pamatysite, kad taip „pamaitinęs“ save pozityviomis mintimis, nurimsite, jausmai ir mintys praskaidrės. Be to, atminkite, kad ir angelai turi galimybę jums padėti praskaidrinti mintis ir jausmus, belieka tik jų paprašyti. Pavyzdžiui:


„Mieli angelai, man labai praverstų jūsų pagalba šioje situacijoje (įvardinkite ją). Ačiū“.

Galiausiai, žinokite, kad jūs visada galite pasinaudoti savo intuicija. Intuicija – tai vidinė nuojauta, „šeštasis jausmas“, širdies kalba, kuria su jumis komunikuoja tiek pati siela, tiek ir angelai. Klausykite savo širdies balso ir pasikliaukite tuo, ką ji sako. Atminkite, kad jūsų protas gali klysti ir nuvesti jus į aklavietę, tačiau tas subtilus, kartais labai tylus vidinis balsas niekuomet neklysta ir veda jus geriausio sprendimo visiems keliu. Tad pasikliaukite savo intuicija ir tuo kaip ji pataria jums elgtis pokyčių papuoštose situacijose.


Taigi priimkite šią savaite į jūsų duris besibeldžiančius pokyčius. Žinokite, kad esate jiems pasiruošęs ir visi atsakymai į klausimus jus pasieks tinkamu metu ir jums suprantamu būdu. Atsipalaiduokite ir leiskitės vedamas intuicijos ir angelų.


Sėkmės!

198 peržiūros
bottom of page