top of page

Angelų prognozė: vasario 1 – 7 d.

Paskutiniam žiemos mėnesiui žengiant pro dabarties duris, savo delnuose jis atneša ir žinią iš angelų pasaulio. Šią savaitę aktualizuosis viena pagrindinė ir itin svarbi tema – tai pagarba. Ir pagarba ne šiaip kažkam, o savo emocijoms. Kada paskutinį kartą turėjai galimybę atsisukti į save ir įdėmiai pažvelgti į savo vidinius išgyvenimus, širdį apėmusias emocijas?


Stebint pasaulio dinamiką, matyti, kad žmonija, kaip vienas darinys, savyje sukaupė labai daug neintegruotų emocijų: skausmo, pykčio, neapykantos, liūdesio, baimės, nevilties... Visos emocijos taip suintensyvėjo, kad dabar visa tai virsta į sunkiai valdomas žmonių reakcijas, neadekvatų elgesį su savimi ir esančiais šalia. Tą labai lengva pastebėti „akį užmetus“ į socialinių tinklų turinį ir po juo sekančius komentarus. Virtuali bendravimą, bendruomeniškumą galinti sukurti erdvė tapo ne žmones apjungiančiu instrumentu, o karo lauku, kuriame kaunamasi tarpusavyje dėl dėmesio, noro įrodyti savo tiesą, siekio pademonstruoti savo apsiskaitymą ar gilų viso ko išmanymą ir pan. O dėl ko žmogus ima kautis apskritai? Kodėl suaktyvėja noras kariauti, maištauti, lieti savo skaudulius nekonstruktyviomis formomis? Kiekvieno žmogaus atvejis labai unikalus, tačiau dažnai į kautynes jungiamės (net nesąmoningai) iš nepatenkinto poreikio būti pamatytiems, išgirstiems, išklausytiems, paguostiems ir saugumu apsuptiems. Tam, kad išvengtume nekonstruktyvaus elgesio su pasauliu, pirmiausiai turime atsigręžti į save ir pažvelgti į savo emocijas. Anot angelų, praverstų tokie dalykai, kaip:

  • leidimas sau jausti, nes tų patyrimų įsileidimas daro žmogų žmogišką ir suteikia šansą jam /jai geriau suvokti save ir aplinkinius;

  • savo vidinių savijautų tyrinėjimas, pačiupinėjant išjaučiamas emocijas, įsigilinant į jų atsiradimo momentą ir priežastis;

  • priminimas sau, kad visos emocijos turi savo vietą po širdies saule ir nebūtina savęs teisti už tai, kad jauti;

  • suvokimas, kad tavo emocijos nusipelno pagarbos, nes jos yra tokios pat svarbios kaip ir kitų žmonių emocijos.

Pagarbus elgesys su savo emocijomis išmokins pagarbiai elgtis su kitais, išgyvenančiais savųjų pajautimų vaivorykštes, ir numalšins norą „vaidinti karą“ su pasauliu.


Be pagarbos emocijoms, šią savaitę pravers ir aiški komunikacija.

Ne kiekvienam žmogui pavyksta išlaikyti šviesų protą tada, kai širdyje verda pačios įvairiausios emocijos, o juolab sugebėti ramiai ir konstruktyviai perteikti kitam žmogui, kas dedasi jo širdyje. Tačiau šią savaitę, nepaisant minėto sunkumo, visgi teks ieškoti būdų, formų ir progų tam, kad pagaliau galėtumėte atverti savo širdį ir išsipasakoti, nuoširdžiai išaiškinti, ką ir kodėl jaučiate.

„Išdrįskite atverti burną ir pasisakyti, kas jau ilgą laiką guli ant širdies. Galbūt pradžioje ir bus baugu, tačiau vėliau džiaugsitės, kad išdrįsote“, sako angelai.

Atverdami savo širdį ir išreikšdami savo jausmus, padėsite sau „išleisti garą“, o kitiems tai padės geriau suvokti jūsų poziciją, jūsų tiesą. Tokiu būdu pasieksite abipusės naudos. Tai kodėl gi nepabandžius?


Galiausiai, angelai primena ir tai, kad daliai žmonių emocinis bangavimas gali būti susijęs ir su artimųjų netektimis.

Suvokiant, jog gyvename pandemijos sąlygomis, artimųjų išlydėjimo tema aktualizuojasi dar stipriau. Tad jeigu šią savaitę teks eiti per atsisveikinimo su iškeliaujančiaisiais patirtis, angelai kviečia prisiminti, jog esate ir būsite globojami nematomojo pasaulio kūrinijos:

„Kur be bebūtum ir ką bedarytum, tu esi visada apsuptas tave mylinčių ir norinčių padėti matomų (žmonių) ir nematomų dieviškų kūrinių (angelų, anapilin iškeliavusių artimųjų, protėvių ir kt.). Tad šliekis prie jų, jei žemė iš po kojų slys.“

Verta paprašyti jų pagalbos ir ramybės. Na, o sielotis dėl anapilin keliaujančiųjų likimo taip pat nevertėtų, kadangi jais jau pasirūpinta...


Apibendrinant šios savaitės dinamiką ir angelų patarimus, galima pastebėti, kad dėmesio centre atsidurs emocijos. Esame kviečiami išlikti sąmoningais: stebėti ir priimti savo būsenas, atliepti į iškylančius poreikius. Šios savaitės iššūkius įveikti padės atvira ir konstruktyvi komunikacija bei gebėjimas įsileisti palaikymo iš dangaus. Atsiverk.

 

Jeigu norėtum sužinoti ne bendras, o tik Tau skirtas angelų žinutes 12 mėnesių, asmeninę angelų prognozę užsisakyti gali čia:



262 peržiūros
bottom of page