top of page

Angelų prognozė savaitei: kovo 2 – 8 d.

Prasidėjus kalendoriniam pavasariui, nori nenori vidus bunda, kaip ir viltis, kad gamtai atgyjant ir mūsų gyvenimai įgis spalvų, formų, gaivūs vėjai atneš naujų pradžių. Ateinančios dienos, anot angelų, pasiūlys išties platų besipildančių svajonių, besimainančių jausmų ir dvejopų minčių asortimentą. Atrodys, kad skanaujame gyvenimą pilna burna. Tad kaip viską apžioti ir jausti ne kartėlį, o gyvenimo saldumą?

Jei pameni, praėjusią savaitę angelai kalbėjo apie būtinumą atsigręžti į gerovės sau kūrimą. Jie skatino pagalvoti, kaip būtų galima dar geriau pasirūpinti savo sveikata, ką daryti norint išsilaisvinti iš slogių minčių ir emocijų. Kvietė permąstyti žalingus įpročius, pažvelgti į juos atvirai ir nuoširdžiai, paieškoti sąsajų su savo elgesiu, su nedžiuginančiais santykiais, teigiamų rezultatų neduodančiomis veiklomis ir kt. Jei esi iš tų žmonių, kuris minėtus „namų darbus“ jau atliko, šią savaitę turėsi galimybę pamatyti pirmuosius pozityvius rezultatus! Na, o jei reikiamus pokyčius atidėjai „kitai dienai“, tai šią savaitę,

labai tikėtina kaktomuša, susidursi su situacijomis, kurios neišvengiamai skatins priimti reikiamus sprendimus tam, kad pagaliau pradėtum rūpintis savimi ir kurti gerovę sau bei pasauliui.


Žinoma, vieniems ta kaktomuša gali būti labai intensyvi, o kitiems pakankamai subtili. Jei nutiktų taip, kad konfrontacijoje su savo vidumi ir supančiu pasauliu, pasijausi visiškai nesuprantąs, kodėl viskas vyksta taip, kaip vyksta, ar pasimetęs ir nežinąs, kaip iškilusias problemas išspręsti pačiu geriausiu būdu, kreipkis pagalbos į angelus.

Sparnuotieji bičiuliai teigia, kad ateinančiomis dienomis savo pagalbą, patarimus, įkvėpimą skleis per muziką.

Tai reiškia, kad, pirmiausiai, esi skatinamas atkreipti dėmesį į tave supančią aplinką, įsiklausyti į jos garsus. Stebėk muziką, melodijas, garsus, dainas, kurios gros per mėgstamas televizijos ir radijo programas, išmaniąsias kompiuterio ar telefono programėles. Galbūt pastebėsi kaskart pasikartojančią dainą, kur bebūtum ir ką beveiktum, tuomet įsigilink į dainos žodžius ir atrasi angelų žinutę, skirtą būtent tau. Antra, jei jausiesi nekaip, klausykis nuotaiką pakeliančios ar raminančios muzikos, o jei groji muzikos instrumentu, pasimėgauk savo kuriamais, skleidžiamais garsais. Tau grojant, angelai priartės dar arčiau ir tu juos išsyk pajausi, išgirsi, užčiuopsi jų įkvėpimą, šviesą ir meilę.


Kalbant apie meilę ir šviesą, angelai siunčia dar vieną žinią:

"Ateinančias dienas susiklosčiusios darbo bei asmeninio gyvenimo aplinkybės patikrins, ar sugebi išlikti meilėje bei šviesoje, kai gyvenimo kelią pastoja rimti išbandymai, ar moki skleisti savo vidinę šviesą bei meilę pasauliui, kai jį purto patys didžiausi iššūkiai."

Angelai žino, kaip lengva pasiduoti panikai, stresui, nevilčiai, baimei. Jie puikiai supranta, kaip paprasta pasiduoti visko bijančiam ego, ir kaip greitai galima įsivelti į konfliktus, siekiant įrodyti savo tiesą, norint pademonstruoti savo pranašumą, šaunumą, stiprumą ir pan. Tuo tarpu, sustoti, giliai įkvėpti, ramiai iškvėpti ir pagarbiai atsitraukti nuo nekonstruktyvios konfrontacijos, pavyksta ne kiekvienam, nes tai reikalauja sąmoningumo, išminties, vidinės stiprybės. Angelai kviečia vadovautis būtent pastaruoju požiūriu ir žengti žingsnį atgal, kai pajausi, jog tavo meilė, šviesa, pagarba nesusilaukia adekvačios kitų žmonių reakcijos. Atsitraukęs nuo visko, kas trukdo tau būti savimi ir dalintis savo dovanomis (talentais, patirtimi, išmintimi) su pasauliu, pajausi sugrįžtančias jėgas, gerą nuotaiką, norą mylėti ir būti mylimam. Atsitraukęs nuo žalingos aplinkos, išsilaisvinęs iš toksiškų ar nefunkcionalių santykių, atsiribojęs nuo žmonių, su kuriais, akivaizdu, ne pakeliui, atlaisvinsi vietos besąlyginei meilei ir sukursi harmoningą širdies muziką, kuri leis skleisti meilę pasauliui bei išmokys ramiai ir džiaugsmingai priimti meilę iš kitų.


Galiausiai, angelai dalinasi ir dar viena žinia. Anot jų, neretai esame linkę užstrigti ties trūkumo mentalitetu. Tai reiškia, kad nejučiomis vis ieškome būdų paaiškinti savo elgesį sakydami „neturiu laiko“, „neturiu pinigų“, „negaliu“, „nepajėgiu“ ar „neturiu sveikatos“ ir pan. Ieškome netobulumų savyje, pirštu baksnojame į kitų žmonių poelgius, išvaizdos trūkumus. Žvelgiame į gyvenimą ir ieškome dalykų, kurių dar vis trūksta iki pilnos laimės. Taip mąstydami ir elgdamiesi įsisukame į energijos skraistę, kuri iš tolo rėkia: „Ei pasauli, aš nuolat ieškau trūkumų, duoki daugiau stygiaus!“. Na, o Visata sąžiningai atliepia į tokį signalą, užversdama žmogų stygiumi visomis kryptimis... Panašu, kad šios savaitės dienomis bus progų pasijausti arba apdovanotais, arba skurstančiais. Kokios būsenos iš tiesų norėtum tu?

Jei visgi trokšti gausos, angelai kviečia mintis kreipti į tai, kas esi, ką jau turi, kas tave supa.

Jei negaluoji, pasinaudok proga pasidžiaugti, kad esi gyvas. Jei subjuro nuotaika, prisiminki džiugią gyvenimo akimirką. Jei laikas tirpte tirpsta, sustok, pasimėgauk dabartimi. Jei pergyveni dėl finansinio stabilumo, dėkok Visatai, kad ŠIANDIEN esi pavalgęs, o rytojų palik ateičiai... Žodžiu, nusimeski tą „trūkumu rėkiančią“ skraistę ir atminki, kad gausa yra pasiekiama. Viskas prasideda nuo minties. Pakeitęs fokusą, pajausi, kaip gausa ima sruventi į visas tavo gyvenimo sritis.


Apibendrinus šios savaitės angelų žinutes, galima nujausti, kad ateina pakankamai intensyvus laikas. Nepaisant to, nėra padėties be išeities! Seki angelų patarimais ir ateinančius iššūkius įveiksi ramiai bei konstruktyviai.


Stiprybės.


204 peržiūros
bottom of page