top of page

Angelų prognozė savaitei: kovo 4 – 10 d.


Mėnuliui užbaigiant dar vieną savo ciklą, tikėtina jausitės tarsi praradę jėgas, pavargę, gal net išsekę. Atminkite, kad tokie natūralūs ciklai paliečia kiekvieną, todėl nėra ko nerimauti. Po kelių dienų prasidėsiantis naujas mėnulio ciklas išjudins vidinius energijos rezervuarus ir jau netrukus pasijausite žymiai geriau. Tad leiskite sau ramiai išlaukti kelias dienas be priekaištų, savęs ar kitų kaltinimo, savigraužos. Angelai pataria verčiau daugiau laiko praleisti gamtoje, gryname ore. Suraskite galimybę nors ir trumpai pasivaikščioti, pasėdėti ant suolelio ir pasiklausyti jus supančių garsų, pasižvalgyti į aplink esančią, tačiau dar apsimiegojusią gamtą. Kelios minutės gryname ore padės atgauti jėgas, harmonizuoti energiją, praskaidrinti mintis.


Nors mėnulio ciklas kvies pasimėgauti ramybe ir apmąstymais, visgi darbinė aplinka, asmeninis gyvenimas jus veiks priešingai. Atrodys, kad vienu metu ant jūsų pečių nugula milijonai „degančių“ reikalų, kuriuos reikės spręsti čia ir dabar. Nepaisant to, angelai kviečia nepasiduoti įtampai, stresui ir norui išspręsti visas pasaulio problemas. Šiuo laikotarpiu bus itin svarbu susitelkti į svarbiausius prioritetus ir nustoti blaškytis tarp skirtingų reikalų ir vaidmenų. Jeigu užrašų knygutė mirga nuo gausybės suplanuotų darbų, tai pasvarstykite, ar visi tie darbai yra vienodos svarbos. Galbūt mažiau svarbius reikalus galite nukelti kitai savaitei? Gal yra darbų, kuriuos galite deleguoti kitiems? Pastebėsite, kad kai kurie dalykai gali išsispręsti ir patys, belieka tam suteikti šansą. Atsitraukite nuo tų veiklų ir reikalų, kuriuose jūsų dalyvavimas nėra būtinas. Taip permąstę savo savaitės darbų planą atsisijosite pirmo būtinumo darbus ir susitelksite tik į tai, kas šiuo metu yra svarbiausia.


Jeigu nutiktų taip, kad vis tiek darbai darbus vis, prisiminkite štai ką: yra dalykų, kuriuos jūs galite keisti, ir yra tų, kurių sukontroliavimas yra ne jūsų, o Visatos, rūpestis. Atminkite, kad visa, kas vyksta jūsų gyvenime, - tai tarsi šokis, kuriame į porą sustojote jūs ir Visata. Kiekvienas partneris turi savitą rolę gražiame gyvenimo tango. Susitelkite tik į savo žingsnius ir jų elegantišką atlikimą, o Visatos žingsnius palikite jos atsakomybei. Pasikliaukite Visatos indėliu į gyvenimo šokį šią savaitę. Kai išgirsite intuiciją šnabždant į jūsų ausį, žinokite, kad tai Visata jus veda gyvenimo tango, pasiduokite jos ritmui ir elkitės taip, kaip sako nuojauta. Tikrai nenusivilsite!


Taigi išlikite ramūs, atidūs savo intuicijai ir susitelkę į tai, kas šiuo metu svarbiausia, o visa kita bus pasirūpinta.


Gražios pavasariu kvepiančios savaitės!


116 peržiūrų
bottom of page