top of page

Angelų prognozė savaitei: spalio 26 – lapkričio 1 d.

Štai dar vienas rudens mėnuo eina į pabaigą su savimi išsinešdamas dalį nukritusių lapų ir įnešdamas naujų gyvenimo vėjų. Šį sykį angelai kalba apie kūrybinio įkvėpimo atpučiančius vėjus, energijų gūsius, kurie palytės širdį ir joje esančius skaudulius, stiprėjantį saugumo poreikį. Tačiau apie viską nuo pradžių...


Pirmoji ir, ko gero, svarbiausia šios savaitės žinia yra ta, kad rudeniški vėjai atpučia didžiulį kūrybinės energijos pliūpsnį.

Jau kurį laiką tikriausiai jautei energijos trūkumą, norėjai imtis darbų, tačiau stigo gero ūpo, idėjų. Jeigu esi vienas iš tokių žmonių, tuomet žinok, kad ateinančiomis dienomis būsi labai apdovanotas. Jausi savyje augantį veiklumą, norą įkūnyti kūrybines idėjas. Galbūt ši energija paskatins, įžiebs užsistovėjusių darbinių projektų inicijavimą, o galbūt „užnorins“ raitotis rankoves ir prisėsti prie seniai užmestų laisvalaikio veiklų. Ši energija skatins išreikšti savo kūrybinį potencialą per įvairiausius rankdarbius, rašymą, piešimą, judesį. Gali kilti begalė naujų idėjų ateities projektams, veikloms. Ir jeigu mėgsti atidėlioti naujų idėjų užsirašymą, aprašymą, manydamas, kad vėliau visa tai prisiminsi, tai atmink, kad nepagauta laimės paukštė gali greitai išplasnoti drauge su išsiskrendančiais paukščiais! Tad surask sau priimtiną būdą įkūnyti tą kūryba dvelkiančią energiją ir pasimėgauk! Galbūt tais kūrybos vaisiais vėliau džiaugsis ir kiti?


Antroji angelų nešama žinia – tai kvietimas atleisti.

Visas šios savaitės emocinis fonas, tarsi arfos garsais grodamas, kviečia įsiklausyti į save, pajausti širdies virpesius, užčiuopti josios savijautą. Ateinančiomis dienomis gali pasitaikyti nesusipratimų, nesutarimų ir net didelių konfliktų, augs klaidų tikimybė. Ir visai nesvarbu, kas taps iššūkių priežastimi ar kaltininku, kur kas svarbiau susilieti su savo širdies noru ir kvietimu išsilaisvinti ir širdį graužiančių nemalonių emocijų, tokių kaip pyktis, nusivylimas, įsiskaudinimas, neviltis ir pan. Angelai kviečia ieškoti savyje meilės šaltinio, remtis į vidinę stiprybę, kliautis sparnuotąja pagalba ir leistis į atleidimo (sau ir kitiems) kelionę, kurioje pavyktų suvokti ir išsigryninti svarbiausius gyvenimo prioritetus, vertybes, asmeninius poreikius ir troškimus bei išsilaisvinti iš širdį veriančio sunkumo. Tai kam gi atėjo metas atleisti šįsyk?


Na, o trečioji žinia siekia atkreipti dėmesį į baimes.

Angelų teigimu, besitęsiantis netikrumas dėl ateities, stiprėjanti įtampa dėl saugumo sveikatai užtikrinimo, ryškėjanti nuomonių takoskyra, užverčianti visuomenės informavimo kanalus prieštaringais teiginiais suteikia žmonėms labai daug nestabilumo, nepasitikėjimo, netikėjimo kažkuo geru apskritai. Šiuo metu žmonėms trūksta tvirto pagrindo po kojomis, vidinės pusiausvyros pojūčio, kuris padėtų įveikti didžių išbandymų metą. Visa tai stebėdami, angelai praneša:


„Mes stovime užnugaryje ir priešais tave. Lydime tave iš kairės ir dešinės. Stebime iš viršaus ir pakylėjame iš apačios. Rūpinamės tavimi ir saugojame. Nesirūpink, o tiesiog pasikliauk mūsų galia tau padėti.“

Na, o tais momentais, kai jausi, kad norisi pasislėpti ir įsisukti į ramybės ir saugumo kokoną, pasikviesk arkangelą Mykolą ir jis suras būdą, kaip tave nuraminti, paguosti ir apdovanoti pakilia būtimi.


Apibendrinant šios savaitės žinutes iš angeliškojo pasaulio, matyti, kad esame ištroškę ramybės, saugumo, saviraiškos. Tegu viduje užgimusi ramybė suteikia peno atleidimui, o išlaisvėjusi širdis įkvepia kurti ir dalintis kūrybos vaisiais su pasauliu!


Spalvingų ir kūrybingų dienų!


205 peržiūros
bottom of page