top of page

Angelų prognozė savaitei: vasario 11 - 17 d.

Pridėk kairės rankos delną prie krūtinės ir pajausk, kaip joje plaka tavo širdies. Paklausk jos, kaip šią minutę ji jaučiasi... Gal jau senokai su ja bekalbėjai?


Simboliška, kad šią savaitę, artėjant Šv. Valentino dienai, angelai kviečia įsiklausyti į savo jausmus. Įsiklausyti į savo jausmus reiškia atkreipti dėmesį į tai, kaip jaučiatės ir visa tai priimti. Jeigu jaučiate entuziazmą širdyje ir didžiulį pliūpsnį energijos, vos pagalvojate apie savo svajonę ar suplanuotą veiklą, sukurtą idėją, tuojau pat imkitės ją įgyvendinti! Žinokite, kad tai angelai jus skatina veikti. Jei jaučiate romantiškus jausmus, nebijokite jų, o su džiaugsmu ir dėkingumu įsileiskite juos širdin. Jei jaučiate liūdesį, paklauskite savęs, kokios viso to priežastys. Gerai į jas įsigilinę suprasite, ko iš tikrųjų ilgisi jūsų širdis. Atkreipdami dėmesį į širdies kalbą jūs išmoksite ne tik lengvai sukomunikuoti su savo širdimi, o ir geriau atkoduoti angelų jums siunčiamus ženklus, nes jausmai – tai viena iš kalbų, kuriomis šneka angelai.


Šią savaitę atkreipkite dėmesį ir į kūno pojūčius. Angelai su jumis kalba ir per kūno pojūčius. Kuomet pagalvojate apie konkretų klausimą, dalyką ir per kūną nubėga šiurpuliukai, žinokite, kad greičiausiai tai angelai jums siunčia žinimą: pritarimą, patvirtinimą, kad tai, ką galvoje yra tiesa ar teisinga. Kuomet pagalvojate apie konkrečią intenciją, žmogų, situaciją ar planą veikti ir tuo metu kūnas įsitempia ar nemalonūs šiurpuliai ima bėgioti pilve, žinokite, kad tai simbolizuoja jums nepalankius sprendimus, situacijas, aplinkybes. Nemaloniais pojūčiais kūne angelai jums praneša būti atidžiais, atsargiais, kviečia būti sąmoningesniais ir apsaugoti save nuo galimos žalos. Tad išlikite atidūs savo kūno pojūčiams, o ypač šią savaitę.

Savo jausmų ir pojūčių neužgniaužkite, o išlaisvinkite apie juos rašydami. Gali būti, kad širdyje pajutę entuziazmą ir įkvėpimą, imsite rašyti. Jeigu rašote dienoraštį, nesikuklinkite ir išrašykite viską, ką jaučiate. Tai bus tarsi terapija sau, padėsiant išlaisvinti jausmus ir atrasti ramybės. Jeigu esate kūrybos žmogus, savo jausmus įprasminkite eilėmis, romanais ar kitokio pobūdžio knygomis, straipsniais. O galbūt jau kurį laiką norėjote artimajam ar draugui papasakoti kaip jaučiatės, tačiau dėl pačių įvairiausių priežasčių to nepadarėte, parašykite žinutę, atviruką ar laišką. Išlaisvinę savo jausmus dabar, jau visai netrukus džiaugsitės puikiais viso to rezultatais.


Taigi atkreipkite dėmesį į savo jausmus ir kūno pojūčius, nes būtent jais šią savaitę šnekės angelai. O jeigu pajausite įkvėpimą rašyti, tai taip ir padarykite, nes savo rašytiniu žodžiu jus įkvėpsite kitus, jiems padėsite.


Jausmingos, kūrybiškos ir pakilios savaitės!

90 peržiūrų
bottom of page