top of page

Angelų prognozė savaitei: vasario 18 - 24 d.

Šiandien, mėnulio pilnaties išvakarėse, angelai ir vėl kviečia prisiminti stebuklingąją mėnulio energiją ir pasitelkti ją transformuojant savo gyvenimą.


„Kai padangėje ima šmėžuoti pilnatis, Visatos energija ketinimams pasiekia piką. Ir tai reiškia, kad atėjo laikas investuoti esamą energiją taip, kad pavyktų užbaigti didžiuosius darbus iki tol, kol baigsis pilnatis. Galbūt tuomet, kai naktimis kankina nemiga, pravartu tą laiką panaudoti planuojant su ketinimais susijusius darbus, apmąstant neišspręstus reikalus, ieškant atsakymų į rūpimus klausimus.“ *


Mėnulio pilnatis, o ypač diena iki jos, – tai laikas, kuomet žmogus tampa kur kas jautresnis, nei įprastai. Tas jautrumas parodo, kas žmogui yra aktualu, į ką svarbu atkreipti dėmesį. Tai nuostabus metas, kuomet žmogus turi galimybę padirbėti su savo vidiniu pasauliu, kad pagaliau pamatytų pokyčius ir išoriniame pasaulyje.

Ar pastebėjai, kad yra dalykų tavo gyvenime, kurie jau nebekuria gerovės nei tau, nei aplinkiniams? Gal jautiesi taip, tarsi niekaip negalėtum išsilaisvinti iš tave persekiojančių nemalonių minčių, prisiminimų ar slegiančių emocijų, jausmų? O gal nepavyksta išspręsti situacijos, kurioje jautiesi tarsi įstrigęs?


Šie ir panašūs klausimai padės atrasti tas gyvenimo sritis, kurios šiuo metu reikalauja dėmesio, bei identifikuoti tuos dalykus, nuo kurių, bent jau energetiškai, pravartu apsivalyti. Atleidimo (sau ir kitiems) praktikos padės apsivalyti nuo neigiamų emocijų bagažo, dėkingumo – pakylės pozityvesnių minčių ir emocijų link. Parašykite atleidimo laišką tiems, ant kurių pykstate, po to sudeginkite jį, drauge su pelenais paleisdami viską, kas „guli ant širdies“. O vėliau parašykite laišką Visatai ir padėkokite už viską, dėl ko jaučiatės apdovanotas. Jei turėsite noro, šį laišką taip pat galite sudeginti, o jei ne – susikurkite dėkingumo dėžutę ir į ją dėkite Visatai surašytas dėkingumo žinutes. Atlikite šias praktikas kiekvieną mėnulio pilnatį ar dieną iki jos ir neišvengiamai sulauksite pozityvių rezultatų.


Mėnulio pilnatis liūto ženkle, kuri dangų pasieks jau ryt, siūlo žmogui atsigręžti į kuklumą.

Angelai kviečia pamąstyti apie savo elgesį ir atkreipti dėmesį į situacijas, kuriose norėsis elgtis pernelyg išdidžiai, ego-centriškai ar arogantiškai. Atminkite, kad savo poziciją galite atstovėti su meilės ir atjautos pilna širdimi, įkvėpti išminties, vedami drąsos, o ne baimėmis išgąsdinto, dėmesio reikalaujančio ego. Šią savaitę pasistenkite būti kuklesni ir savo pavyzdžiu įkvėpkite kitus.


Gražios ir pakilios savaitės!


* A. Kazakevičiūtė de Velázquez, 2018. Angelystė. Alma littera, Vilnius.


125 peržiūros
bottom of page