top of page

Jaunaties gamtos šnabždesiai: gruodis

Šiandien, gruodžio 26 d. prasideda naujas mėnulio ciklas. Ši jaunatis išties unikali, nes sutampa su saulės užtemimu. Kuomet jauną mėnulį lydi saulės užtemimas, astrologų teigimu, Visatoje sustiprėja manifestacijai reikalingos energijos. Išmintingai pasitelkus šių energijų potencialą, galima lengviau, sparčiau pritraukti reikiamas aplinkybes, įvykius ir žmones tam, kad pagaliau išsipildytų konkrečios žmogaus intencijos ir svajonės. Tai ar žinai, ko iš tiesų trokšta tavo širdis?


Kalbant apie šį, tik be prasidedantį mėnulio ciklą, verta atkreipti dėmesį į kelias ryškėjančias temas. Visų pirma, iš gamtos sklindantys šnabždesiai dar kartą paantrina: „nebijoki svajoti“. Kai žmogus pasineria į kasdienį gyvenimą ir įsisuka į nesibaigiančių rūpesčių užburtąjį ratą, jo minčių tėkmėje nelieka terpės vaikiškoms svajonėms, nes didžiąją laiko dalį jis praleidžia spręsdamas pačias įvairiausias žemiškas problemas. Žmogaus vaizduotė, užuot padėjusi sukurti svajonės viziją, naudojama sudėtingiems, komplikuotiems ateities scenarijams kurti ir spalvingai juos iliustruoti. Taip elgdamasis žmogus apipila save vaizduotėje susikurtomis blogiausio varianto atmainomis, kurios palaipsniui virsta į dar didesnes kasdienes problemas, nes kur vingiuoja mintys, ten srovena manifestacijos energija, vadinasi, tas ir pildosi. Šią mėnulio jaunatį pasistenk pajausti, ko iš tiesų trokšta širdis, ir visa tai vizualizuoki vaizduotės pagalba. Įsivaizduok save jau įgyvendinantį visus savo troškimus ir atminki, kad tai, ką gali sukurti vaizduotėje, gali sukurti ir realybėje!


Visų antra, gamta šnabžda ir apie poreikį būti atidžiam. Kai žmogus išdrįsta svajoti ir atveria savo širdį tam, kad išgirstų josios troškimus, jis žengia pirmą norų manifestacijos žingsnį. Kitas žingsnis – tai leidimas Visatai reaguoti ir veikti. Visata veikia ir žmogui siunčia pagalbą bei signalus pačiais įvairiausiais būdais. Vienus žmones ji nustebina neįtikėtinais sutapimais, kitiems kelią svajonės link parodo per pasikartojančius skaičius, simbolius, ar žodžius įvairiose reklamose, užrašuose ant pastatų, automobilių ar frazes dainų tekstuose. Iš tiesų Visata su žmogumi kalba nuolatos ir tam, kad ją išgirstum, privalai įsiklausyti.


Trečia, svarbu pastebėti ir tai, kad šio mėnulio ciklo metu Visata galimai kalbės ir per labai subtilius ženklus ir pojūčius. Kai žmogus pernelyg susitelkia į tikslą ir kryptingai jo siekia, natūraliai pro akis praslysta smulkmenos, nereikšmingos detalės. Nepaisant to, gamtos dvasios kviečia nepasiduoti įprastai elgsenai ir išties atkreipti dėmesį į visa tai, kas nustumta į antrą planą. Galbūt pavyks užčiuopti tylų nuojautos šauksmą, kuris jau kurį laiką kvietė peržiūrėti (ne)atliktus darbus, (ne)puoselėjamus santykius, (ne)priimtus sprendimus ir pan. Gali būti, kad pasigilinęs į tam tikrų reikalų detales aptiksi labai svarbios informacijos, kuri padės išvengti iššūkių ar pravers sprendžiant sudėtingas problemas.


Ketvirta, norų manifestacijai svarbus ir dar vienas žingsnis – tai sukūrimas erdvės, kurioje galėtų išsitekti naujai sukurti dalykai. Kai kalbama apie erdvės sukūrimą, paprastai turima galvoje energinį apsivalymą, kuomet žmogus išsilaisvina iš jį ribojančios aplinkos, įsitikinimų. Tai ir įsitikinimai, kurie nusako, kas įmanoma, o kas ne, ir nusistatymai apie save, pavyzdžiui, kiek žmogus nusipelnęs būti Visatos apdovanotu, ir kitų žmonių nuomonės bei abejonės. Gali būti, kad atsiras norinčių stabdyti nuo svajojimo ar svajonių įgyvendinimo, jie baugins savo niūriomis ateities prognozėmis, todėl teks atsiriboti nuo tokių vertinimų ar net išsilaisvinti iš limituojančių santykių ir dar geriau susitelkti į tai, kas svarbiausia. Šiuo metu bus svarbu energiškai apsivalyti ir fizinę aplinką išmetant, atiduodant ar padovanojant nebereikalingus daiktus, susitvarkant, išvalant, išplaunant namus ar darbo vietą. Išsilaisvinęs iš visko, kas jau paseno, žmogus atlaisvina vietos ir tokiu būdu pasiruošia stebuklams. Tad ilgai nedelsęs pamąstyki, kam atėjo laikas pasakyti „sudie“?


Apibendrinant norisi pasakyti, kad šis menulio ciklas, stovintis ant Senųjų ir Naujųjų metų slenksčio, kviečia formuluoti didžius užmojus ir drąsiai svajoti, nes laikas tam išties labai palankus. Esi visada palaikomas ir vedamas į priekį, tiesiog atkreipk dėmesį, įsiklausyk ir sukurk erdvės stebuklams, o visus kitus rūpesčius palik nematomajai Visatos pusei. Ji tikrai žino, ką daro!


Svajonėmis išpuoštos mėnulio jaunaties ir stebuklingų Naujųjų Metų!

bottom of page