top of page

Angelų prognozė savaitei: balandžio 20 – 26 d.

Prieš akis dar viena spalvinga savaitė. Anot angelų, svarbiomis išliks trys tendencijos: gebėjimas susidoroti su aplinkoje sklandančiu nerimu ir rūpesčiais, ramybės širdyje paieškos ir susitelkimas į minčių skaidrumą. Skamba kiek komplikuotai, tačiau viskas bus žymiai paprasčiau, jei seksi angelų patarimais.

Pirmiausiai, angelai atkreipia dėmesį į tai, kad mus supančioje aplinkoje tikėtina panašaus intensyvumo įtampa.

Stebėsite įsitempusius, nerimo apimtus žmones. Gali būti, kad teks liudyti nekonstruktyvų, aikštingą, gal net kiek agresyvų žmonių elgesį. Žmonių pasisakymai socialiniuose tinkluose tik patvirtins, kokia stipri įtampos gyvastis ir kaip stipriai jiems trūksta atjautos, saugumo, nuraminimo ir bent jau emocinio užtikrinimo, kad anksčiau ar vėliau, tikrai viskas bus gerai. Be to, pastebėsi, kad kai kurie žmonės, nors ir apimti nemalonių situacijų, užklupti rūpesčių, visgi nemoka, nenori ar tiesiog negali peržengti per save ir paprašyti aplinkinių pagalbos. Jei nutiktų taip, kad atsidursi greta tokių žmonių, pasisiūlyk padėti ar bent jau jų vardu paprašyk angelų pagalbos. Sparnuotieji mūsų bičiuliai nori ir gali padėti kiekvienam žmogui, tačiau negali pajudinti nei pirštelio, jei žmogus neduoda jiems leidimo pagalbai suteikti! Tad ir tu, su iššūkiais susidūręs, atmink parašyti angeliškos pagalbos ir pamatysi, kaip viskas taps žymiai paprasčiau.


Be to, esame perspėjami ir dėl emocinio fono, kurį liudysime artimiausias septynias dienas. Anot angelų, širdį gali aplankyti dviprasmiškos emocijos.

Tai ir jausmas, kad visa šita sumaištis niekada nesiliaus, ir pojūtis, kad prarandate paskutinius kantrybės, vilties, tikėjimo, pozityvumo krislelius, ir noras tiesiog nuleisti rankas, nes jau nebėra jėgų judėti į priekį... Jei ir tavo širdį palies panašaus pobūdžio emocijos, nenusimink. Angelai sako, kad blogiausia jau praėjo, tu jau įveikei tuos iššūkius, kurie tau buvo būtini. O dabar atėjo metas save pasveikinti už vidinę tvirtybę, už atkaklų judėjimą į priekį, už pasiektus rezultatus. Įkvėpk gryno oro, atsipalaiduok ir leisk vidinei ramybei judėti tavo širdies centre, kad pagaliau sugrįžtum į vidinį balansą ir žinojimą, jog išgyventi sunkumai liko praeityje.


Anot angelų, svarbu bus ir atkreipti dėmesį į savo minčių turinį.

Suprantama, kad dėl turbulentinės aplinkos ir širdies audrų, išlaikyti ramų protą išties nelengva. Angelai labai puikiai žino, kokios nerimastingos gali būti žmogaus mintys ir kaip sunku su jomis susidraugauti. Užuot kaskart ateinančias mintis priėmęs, ramybe paglostęs ir paleidęs, žmogus stengiasi „nuvyti jas šalin“, užblokuoti, o po to ir koneveikti save už nesugebėjimą „tiesiog negalvoti“. Ir kuo daugiau žmogus stengiasi pabėgti nuo savų minčių, tuo labiau jos jį persekioja! Todėl būk dėmesingas savo mintims, duok joms šiek tiek savo laiko ir dėmesio (gali net jas išrašyti), o vėliau paprašyki, kad jos nurimtų ir sukurtų vidinės tylos terpę, per kurią galės veikti angelai. Minčių tyloje aplankys vidinis žinojimas, ką ir kaip daryti toliau, arba kils genealių idėjų, kurios padės išspręsti iškilusias problemas ar inicijuos naujus projektus, veiklas, o gal net pasiūlys ir kitą karjeros kelią. Tad būk atidus savo mintims, nes šią savaitę angelai darbuosis ir pagalbą teiks būtent per šį kanalą.


Apibendrinant šios savaitės angelų žinutes norisi dar sykį priminti, kad esi nuolat apsuptas didingo angelų potencialo, padedančio tau spręsti net pačias sudėtingiausias situacijas. Atmink, kad blogiausia jau praeityje, o žinojimas, ką daryti toliau, tave neišvengiamai aplankys, jei išlaikysi ramią širdį ir protą. Tai kaip į savo gyvenimą gali įnešti daugiau ramybės?


133 peržiūros
bottom of page