top of page

Užtemimų koridorius: spalio 25 - lapkričio 8 d.

Jauti gyvenimo svorį...? Tą, kuris taip stipriai slegia, kad rodos po žeme sulįst norisi, ar į kokią olą, urvą pasislėpti. Tą, kuris nenorom pečius pakelia, kol iš įsitempimo, o gal net persitempimo, šarvais virsta...



Šios būsenos itin suaštrėja užtemimų laikotarpiu, nes mūsų ir supančios aplinkos energijos stipriai banguoja. Anksčiau žodis „užtemimas“ man varydavo baimę, nerimą, vis laukdavau ir dairydavausi, kada gi manasis pasaulis sugrius. Ačiū Dievui, kad nesugriuvo, o viso labo keitėsi. Keitėsi tam, kad augčiau pati, kad domėčiausi labiau ir išmokčiau panaudoti šią ženkliai sustiprėjusią energiją savo pačios gerovės vardan.


Astrologai sutaria, jog kiekvienas užtemimas turi savo paskirtį ir unikalų kitų planetų prieskonį. Saulės užtemimas sustiprina mėnulio energijų potencialą naujoms, gal netikėtoms pradžioms, staigiems pokyčiams. Kai ji vyksta Skorpiono ženkle, visa tai įgija dramatiškumo, gylio, kraštutinumų tentencijas. Tuo tarpu Mėnulio užtemimo laikotarpio energijos subrandina itin svarbias atomazgas, užsitęsusių nekonstruktyvių dalykų pabaigas, didingus vidinius pokyčius. Kadangi ji vyks Jaučio ženkle, aktualizuosis materijos svarbumo klausimai. Šio laikotarpio itin stiprų prieskonį prideda ir Venera. Tai meilės, malonumų, grožio planeta, kurios dėka susivokiame, kas mums gyvenime patinka, kas suteikia laimės. Žinoma, yra ir kitų planetų, kurių vaidmuo taip pat svarbus, tačiau norisi labiausiai susitelkti į Venerą bei jos į paviršių iškeliančias temas ir paklausti:


O kas šiuo metu vyksta tavam skliaute? Kokia gyvenimo tema šaukiasi būti pamatyta?

Labai tikėtina, kad arba jau tenka, arba dar teks patyrinėti santykius ir įdėmiai pažiūrėti, kuo jie grįsti, kiek meilės juose kvėpuoja. Gal pastebėsi, kad tam tikri žmonės itin nervina, pykdo, trikdo. Versis seni skauduliai, stiprės neišspręstos problemos. Tačiau tu nebijok... Stebėk, priimk ir leisk sau pabūti su atsivėrusia tiesa. Žinojimas išlaisvina. Žinojimas atveria naujus horizontus, įkvepia imtis pokyčių.


Galbūt pajausi ir užgimstantį norą nerti giliau į save ir patyrinėti, kodėl nesijauti laimingas. Kodėl nedžiugina turimas darbas, gyvenamoji vieta, tam tikros draugystės, partnerystės. Galbūt pajausi vidinį kvietimą keisti darbo pobūdį ar išeiti iš darbo, o gal panorėsi mokytis, įgyti naują kvalifikaciją, specialybę. O gal tiesiog panorėsi įnešti į savo gyvenimą daugiau malonumų?! Ar bent jau susivoksi, kas teikia malonumo ir pajudėsi to link.


Be meilės reikalų, malonumų ir laimės temų, į paviršių gali iškilti ir su pinigais susijusios problemos, iššūkiai. Užtemimų laikotarpių gali stipriai pasimatyti įvairūs su pinigais susiję mąstymo ribotumai, pykčiai dėl asmeninių ar / ir šeimos finansų. Galbūt pastebėsite liguistą pinigų vaikymąsi ar visišką jų nuneigimą... Kaip ten be būtų, laikas šios temos tyrinėjimui itin palankus.


Na, o jei nori su tuo pabūti ir padirbėti šiuo klausimu, jei sieki didesnės finansinės gausos, mėgavimosi pinigais, kviečiu tave į „Pilnaties belaukiant: angeliškos terapijos sesija santykiui su pinigais“. Dieną iki mėnulio užtemimo, kuomet energija kopia į kulminaciją, nersime gilyn ir tyrinėsime, puoselėsime savo santykį su pinigais ir pagalbos gręšimės į Arkangelą Arielį. Registracija vyksta iki lapkričio 6 d. ČIA.


Be to, laiko, energijos ir dėmesio gali paskirti ne tik refleksijai, o ir atleidimo, paleidimo praktikoms, laisvinimuisi iš vidinių skaudulių. Galbūt jau seniai kažkam norėjai, bet negalėjai atleisti. O gal jauti, kad nori išsilaisvinti iš senų įsitikinimų, baimių, kurie atkerta tave nuo besąlyginės meilės srauto ir visų jos raiškos formų.


Taigi, giliai įkvėpk, iškvėpk, nurimk ir pajausk... Apie ką tau šis užtemimų laikotarpis? O tada veik, kad pasinaudotum šia giliai transformuojančia, išjudinančia banga lengvesnės, džiaugsmingesnės būties link.


Su meile,

Agnė

 
 

443 peržiūros
bottom of page