top of page

Angelų prognozė savaitei: birželio 29 – liepos 5 d.

Jaunaties ir saulės užtemimo energinei audrai atslūgus, bus galima šiek tiek sustoti, atsikvėpti, apmąstyti praėjusius įvykius. Angelai nurodo, kad ateinančiomis dienomis aktualizuosis kelios žemiškosios, žmogiškosios būties temos: mokymasis / tobulinimasis, savivoka ir darbas / karjera / saviraiška.


Jei pažvelgtume į vyraujančias energijas, vibracijas, mus supančią atmosferą, tai tikėtina užčiuoptume, kad ir individualiai, ir kolektyviai einame per tam tikrą mokymosi etapą. Egzistuoja toks senas posakis, žinomas tarp vyresnio amžiaus žmonių, kuris sako, kad „žmogus mokosi visą gyvenimą ir vis tiek durnas miršta“. Dėl antrosios posakio dalies teisingumo verta ginčytis, tačiau iš esmės, žmogus tikrai turi galimybę mokytis visą savo gyvenimą. Šios savaitės dienomis bus galima pajausti tą įspūdį, kuris tvyro ore rugsėjo 1-ąją, t. y. naujo mokymosi etapo startą, subtilų naujų žinių alkį. Kažkas pajaus vidinį norą mokytis naujų dalykų, įgyti kitą kvalifikaciją ar patobulinti, praplėsti jau turimą, siekti konkretaus išsilavinimo ar net naujų mokslinių aukštumų. Kažkas intuityviai ieškos dvasią pamaitinančių studijų, mokymų ir seminarų, nes pajaus vidinį kvietimą tobulėti ir atskleisti savo šviesą bei paskleisti ją pasauliui. O kiti žmonės mokymosi poreikį nukreips į savo gyvenimo apmąstymus ir instinktyviai pripažins, jog praeita daug gyvenimiškų pamokų, nemažai suvokta ir išminties sukaupta... Nenustebkite, jei pajausite norą visu tuo pasidalinti su kitais. Galbūt ši savaitė įsimins kaip tam tikras saviraiškos lūžio taškas, po kurio pasikeis tavo būties vaidmuo, nes iš mokinio vaidmens tu pereisi į mokytojų gretas? Pajausk, kur tave neša šios savaitės energijų tėkmė...


Angelai kviečia pajausti ir dar kai ką. Atrodo, kad šios savaitės dienomis užčiuopsime savyje naujų atradimų, kurie kalbės apie vidinius užmojus, tam tikras asmenybės ir sielos charakteristikas. Gali būti, kad ateis tam tikri savęs suvokimo pajautimai, kai išaiškės tikrieji žmogaus troškimai, prioritetai, galbūt net atsiskleis tam tikros charakterio savybės ir / ar elgsena, kurias būtų galima tobulinti. Iškalbingi gali būti ir sapnai. Narstydami po sapnų pasaulį, atlikdami dvasines praktikas galite nemažai sužinoti, suvokti ne tik apie save, o ir apie artimąją aplinką, pasaulį bei Visatą apskritai. Jeigu pasiduosite mokymosi bangai ir gersite į save dvasinę literatūrą, saviugdos seminaruose gaunamą informaciją, tikėtina, sulauksite svarbių žinučių iš subtiliojo pasaulio, kurios esmingai pasitarnaus augant, tobulėjant toliau, kaupiant išmintį.


Be mokymosi ir savęs gilesnio pažinimo, naujovių gali pasirodyti ir saviraiškos horizonte. Jei pastaruoju metu jautėte, mąstėte, kad galbūt vertėtų keisti profesiją ar einamas pareigas, tai gali būti, kad kaip tik šią savaitę sulauksite naujų darbo pasiūlymų ar kvietimo, paskatinimo keisti veiklos kryptį. Be to, gali būti ir taip, kad šiomis dienomis giliau pažvelgę į save surasite labai įdomų vidinį pajautimą. Pajautimą, kuris aiškiai parodys, jog dabartinė saviraiškos forma nebeatliepia jūsų vidaus, širdies melodijos. Angelai kaip tik ir skatina nenumoti ranka į šį pajautimą, o jį išsigryninti ir priimti atitinkamus sprendimus: keisti darbą ar pakoreguoti jo pobūdį, o galbūt išvis pradėti naują veiklą, o ypač tuo atveju, jei kalba sukasi aplink klientų konsultavimo, tarpininkavimo veiklas. Veiklas, kurios susijusios su psichologine pagalba, parama. Užplūdęs entuziazmas, aistra veikti, - tai nuostabūs ženklai ir tuo pačiu kvietimas raitotis rankoves. Tad daug negalvojęs imkis širdžiai mielos veiklos ir nestabdyk!


Taigi šios savaitės dienomis angelai skatina susitelkti į tas veiklas, kurios suteikia džiaugsmo. Jei jauti, kad iki svajonių veiklos trūksta šiokių tokių žinių, tai tiesiog pasiryžk ir kibk į mokslus. Tam laikas itin palankus. Na, o jei dirbi nemylimą darbą, pabandyk pasikalbėsi su savo širdimi. Galbūt ji tau pametės užuominą, kurią įminęs ir tu surasi savąją sėkmės paukštę.


Prasmingos ir spalvingos savaitės!


139 peržiūros
bottom of page